Now Reading
Drypers Wee Wee Dry Dan Kebaikannya Untuk Bayi

Drypers Wee Wee Dry Dan Kebaikannya Untuk Bayi

Drypers Wee Wee Dry

Drypers Wee Wee Dry adalah salah satu produk lampin bayi keluaran Drypers yang sentiasa menjadi pilihan ibu bapa kerana kualitinya yang memuaskan dan harganya yang mampu milik. Ianya menjanjikan keselesaan serta memenuhi keperluan si manja sejak dari dilahirkan sehinggalah mencapai usia kanak-kanak. Terdapat saiz NB (newborn), S, M, L, XL dan XXL.

Ciri – Ciri

Kini Drypers wee wee dry mempunyai 2 ciri baharu ini untuk memberikan kemudahan kepada ibu bapa dan keselesaan yang lebih baik kepada bayi seperti:

  1. Tummy Fit Guide

Ciri ini dicetak pada zon pita pelekat.  Ianya membolehkan ibu bapa terutamanya ibu bapa muda untuk mengenal pasti sama ada saiz lampin pakai buang itu muat dan sesuai dengan anak atau perlu menukar saiz yang lain.

Dengan adanya ciri ini, ibu bapa dapat memberikan keselesaan kepada bayi kerana penggunaan saiz yang betul dapat mengurangkan kebocoran lampin. Selain itu, ia juga boleh menjadi alat panduan bantuan berguna untuk membantu ibu bapa memantau tumbesaran anak.

2. Absorbdry Layer

Kini didatangkan dengan lapisan lilac baharu iaitu dapat membantu menyerap dengan lebih pantas dan menyalurkan air kencing anak dengan lebih sekata bagi mengelakkan kebocoran.

Kebaikan Drypers Wee Wee Dry

  • Merupakan lampin yang menawarkan lebih dari FIT & KERING. Lapisan yang FIT & KERING boleh membolehkan kulit anak sentiasa kering dan bebas bergerak serta selesa.
  • Dinaik taraf dengan Penunjuk Kebasahan dan Pro-Skin ™ pH Balanced Layer yang menjaga kulit bayi anda supaya kulit bayi kekal kering & selesa sehingga 10 jam sambil mengelakkan kerengsaan kulit memastikan kulit bayi sihat sentiasa.
  •  Sebagai komitmen dalam penjagaan bayi dan alam semulajadi, Drypers Wee Wee Dry BAHARU kini Eco Green.  

Kesimpulannya, anda perlu bijak memilih diapers yang sesuai untk bayi anda. Ini untuk memastikan diapers yang anda belikan itu sesuai dengan kulit anak anda. Jika bayi anda kerap kencing, jangan risau kerana diapers jenama drypers mempunyai lapisan penyerap yang lembut yang dapat menyerap najis dan air kencing tanpa melekit di kulit bayi.

Drypers Wee Wee Dry diberikan wajah baru dan boleh didapati dari saiz Newborn hingga XXL serta dicetak dengan rekaan haiwan berwarna-warni yang menarik. Tambahan pula tahukah anda, Drypers memberikan anda mata ganjaran melalui Drypers Baby Club. Anda hanya perlu kumpul point dan dapat menukarnya dengan produk Drypers.

error: Content is protected !!