Now Reading
Drypers Touch Pilihan Terbaik Untuk Si Comel Anda

Drypers Touch Pilihan Terbaik Untuk Si Comel Anda

Drypers Touch

Drypers Touch merupakan produk lampin pakai buang keluaran Drypers yang akan membantu ibu bapa dalam menjaga kulit halus bayi, bukan itu sahaja, ia juga memudahkan pergerakan anda lebih bebas bagi membolehkan si manja anda berinteraksi dengan selesa. Setiap lampin dilengkapi dengan teras penyerapan daya tinggi dan lapisan berliang udara yang membolehkan kulit si manja sentiasa kering and selesa.

Kebaikan menggunakan drypers touch

 1. Menggunakan teknologi Pro Skin Technology untuk memberi kelembutan, penyerapan dan pengudaraan maksima untuk bayi yang baru lahir. Diperbuat daripada bahan-bahan selembut kapas di mana si manja sememangnya akan merasai kelembutannya.
  • Pelindung Kebocoran yang lembut – mendakap peha si manja dengan lembut dan berkesan menghalang kebocoran
  • Pelapik Pinggang boleh regang – elastik lembut pada bahagian belakang pinggang untuk pemakaian sempurna bagi si manja
  • Sistem Pelekat lembut – zon pelekat lembut dengan pita fleksi yang memberikan keselesaan terunggul kepada si manja
  • Terap Penyerapan yang sangat kering – pantas menyerap untuk kekeringan yang unggul
  • Lapisan Atas dengan cetakan timbul – amat lembut dan kering untuk melindungi kulit si manja
  • Lapisan Belakang selemput kapas – menyerlahkan rasa kelembutan saat anda mendukung si manja
 2. Lapisan dalamnya yang lembut memberi keselesaan pada bayi. Diperbuat daripada bahan-bahan yang tersungguh lembut seperti kapas yang bukan sahaja tembus udara tetapi juga mempunyai penyerapan yang efektif dan mengagihkan air kencing.
 3. Terdapat saiz NB (newborn), S, M, L, XL, XXL.

Keistimewaan Drypers Touch saiz NB

See Also
maksud nama

 • Drypers Touch NB baharu adalah lampin yang dibuat khas untuk bayi baharu lahir yang menawarkan kelembutan ekstra dan cegah geseran tali pusat bagi bayi anda yang baharu lahir.
 • Diperbuat dengan bahan-bahan yang tersungguh lembut seperti kapas yang bukan sahaja tembus udara tetapi juga dilengkapkan dengan Lapisan Atas Bercetak Timbul Sangat yang membendung najis daripada kulit si manja. Lapisan Atas dengan cetakan timbul amat lembut dan kering untuk melindungi kulit si manja.
 • Mempunyai potongan istimewa di bahagian pusat. Ia mengurangkan tekanan geseran lampin pada puntung tali pusat ketika pusat sedang sembuh. Ia juga mempertingkatkan peredaran udara bagi memastikan bahagian pusat sentiasa kering.

Drypers touch sememangnya keluaran lampin pakai buang terbaik yang membantu ibu bapa untuk memberi keselesaan kepada kulit bayi dan berupaya menyerap lembapan dengan baik kerana sifatnya yang direka khas dengan kualiti yang tinggi setaraf produk antarabangsa berada dipasaran. Untuk memudahkan urusan anda, nda boleh dapatkan lampin ini di sini dengan klik pada butang di atas.

error: Content is protected !!