Now Reading
Drypers Drypantz Berkualiti Untuk Si Manja Anda

Drypers Drypantz Berkualiti Untuk Si Manja Anda

Drypers Drypantz

Drypers Drypantz tersangatlah memudahkan kerja sebagai ibu bapa atau penjaga anak-anak yang sedang aktif membesar disamping memberikan penjimatan masa untuk memakaikannya kepada anak-anak anda. Ianya memberikan kebebasan dalam proses pelampinan bayi anda, memberikan anda lebih masa tersendiri & masa berkualiti dengan Si Manja anda.

Kebaikan Drypers Drypantz

  • Drypers drypantz telah dianugerahkan sebagai lampin seluar bayi terbaik menawarkan lebih daripada FIT & KERING.
  • Dinaik taraf dengan Penunjuk Kebasahan dan Pro-Skin ™ pH Balanced Layer yang menjaga kulit bayi anda supaya kulit bayi kekal kering & selesa sehingga 10 jam sambil mengelakkan kerengsaan kulit memastikan kulit bayi sihat sentiasa.
  • Pro-Skin™ pH Balanced Layer – Melindungi bayi dari kerengsaan kulit dengan menyediakan permukaan yang sedikit berasid, untuk kulit bayi yang lebih sihat.
  • Untuk penjagaan bayi dan alam semulajadi, Drypers Drypantz BAHARU kini Eco Green. Drypers Drypantz mengandungi 28% kandungan bio USDA & bahan berasaskan tumbuhan yang boleh dibiodegradasi.
  • Lembut pada kulit bayi – Diuji secara dermatologi. Bebas daripada EU26 Allergens, Latex, Elemental Chlorine & wangian. Diperbuat daripada dakwat eco-friendly.
  • Pita Lekat & Buang – Memudahkan pembuangan dan pengendalian lampin kotor dalam 3 langkah mudah.
  • Penunjuk Kebasahan – Indikasi untuk menukar lampin apabila penunjuk bertukar dari kuning ke biru.
  • Mengeluarkan saiz M, L, XL, XXL.

Cara pengunaan:

Cara penggunaan Drypers Drypantz adalah semudah 1,2,3! Ikuti langkah-langkah mudah di bawah:

  1. Pakai Drypers Drypants seperti memakai seluar.

2. Untuk menanggal, koyak cantuman di kedua-dua sisi.

3. Gulungkan lampin yang kotor, lekat dengan Pita Lekat & Buang.

Kesimpulannya, anda perlu bijak memilih diapers yang sesuai untk bayi anda. Ini untuk memastikan diapers yang anda belikan itu sesuai dengan kulit anak anda. Jika bayi anda kerap kencing, jangan risau kerana diapers jenama drypers mempunyai lapisan penyerap yang lembut yang dapat menyerap najis dan air kencing tanpa melekit di kulit bayi.

Anda boleh dapatkan lampin Drypers Drypantz di sini dengan klik pada butang di atas.

error: Content is protected !!