Drypers Baby Wipes

Drypers baby wipes produk Drypers yang dipercayai oleh ibubapa kerana ia sangat sesuai untuk bayi anda dan memudahkan anda untuk menukar lampin anak anda ketika melakukan aktiviti luar. Penggunaan tisu basah ini dapat melembutkan dan tidak menyebabkan iritasi pada kulit bayi yang sensitif.

Drypers baby wipes mengandungi bahan-bahan seperti:

1. Ekstrak isirung oat semulajadi

Ekstrak kernel oat sememang telah banyak digunakan dalam setiap produk mandian dan penjagaan bayi Drypers. Drypers sangat gemar menggunakan ekstrak ini kerana ianya terbukti sebagai agen yang menenangkan kulit dan terkenal sejak lama lagi. Kernel oat juga boleh membantu untuk mengekalkan kelembapan dan mengurangkan ketidakselesaan pada kulit.

2. Provitamin B5

Provitamin B5 juga antara bahan yang tidak asing dalam produk Drypers yang bertindak sebagai pelembap, membantu untuk mengekalkan hidrat kulit, licin dan sihat. Vitamin B5 secara alaminya berfungsi sebagai agen untuk mengikat air atau kelembapan dari udara ke dalam kulit.

3. Baby Friendly Fragrance

Produk penjagaan bayi Drypers dibuat daripada bahan-bahan wangian Baby Friendly Fragrance yang diluluskan oleh Persatuan Fragrance Antarabangsa (IFRA) jadi para ibu bapa tidak perlu risau kerana ia sesuai untuk bayi anda.

Jenis Tisu Basah Drypers:

1. Drypers Baby WipesOriginal

Drypers baby wipes original sangat sesuai digunakan untuk membersihkan kulit halus bayi tanpa mengeringkan kerana ekstrak Oat Kernel di dalamnya adalah pelembap semula jadi. Selalu ada di Beg Ganti anda. Untuk kegunaan rumah dan dibawa bersama semasa dalam perjalanan

Cara Penggunaan: Buka pelekat yang boleh dilekat semula mengambil tisu bayi. Tutup semula pelekat selepas diguna untuk mengelakkan pengeringan. Juga sesuai digunakan untuk bayi yang baru lahir.

 Saiz pek 40 keping dan 100 keping.

2. Drypers Baby Wipes dengan Ekstrak Timun

Memperkenalkan Drypers Baby Wipes baru dengan ekstrak Timun. Diuji secara dermatologi dan dibuat dari kain timbul 3D, formula bebas wangian baru kami lembut dan ringan, menjadikannya sesuai walaupun untuk mulut dan tangan serta kulit sensitif. Lap ini berfungsi dengan baik dalam membersihkan kulit halus bayi tanpa mengeringkan kerana ekstrak Oat Kernel di dalamnya adalah pelembap semula jadi. Selalu ada di Beg Ganti anda. Untuk kegunaan rumah dan dibawa bersama semasa dalam perjalanan.

Cara Penggunaan: Buka penutup plastik depan dan keluarkan pelekat di dalamnya. Tutup semula penutup selepas diguna untuk mengelakkan pengeringan. Juga sesuai digunakan untuk bayi yang baru lahir.

Saiz pek: 3 pek x 20s dan 1 pek x 80s

3. Drypers Baby Wipes dengan Ekstrak Kalendula

Memperkenalkan Drypers Baby Wipes baru dengan ekstrak Calendula. Diuji secara dermatologi dan dibuat dari kain timbul 3D, formula bebas wangian baru kami bukan sahaja lembut dan ringan, tetapi membantu mengurangkan kerengsaan kulit secara semula jadi.

Cara Penggunaan: Buka penutup plastik depan dan keluarkan pelekat di dalamnya. Tutup semula penutup selepas diguna untuk mengelakkan pengeringan. Juga sesuai digunakan untuk bayi yang baru lahir.

Saiz pek: 1 pek x 80s

4. Drypers Antibacterial Sanitizing Wipes

Lapisan Pembersih Antibakteria Pengering BARU diformulasikan untuk MEMBUNUH 99.9% GERMS secara berkesan untuk melindungi bayi anda dari bakteria berbahaya. Pastikan anak anda selamat & bersih! Diuji secara dermatologi dan sesuai digunakan pada kulit bayi. Sangat lembut pada kulit bayi anda kerana ia bebas Wangian, Bebas Paraben & Bebas Alkohol. Dypers Antibacterial Sanitizing Wipes sangat berkhasiat dan menenangkan kulit bayi kerana diformulasikan dengan Ekstrak Bunga Calendula Officinalis dan juga mengandungi Vitamin E.

Cara menggunakan: Buka pelekat yang boleh ditutup semula untuk tisu bayi. Tutup semula selepas digunakan untuk mengelakkan pengeringan. Juga sesuai untuk bayi baru lahir.

Kesimpulannya, tisu basah drypers sangat disyorkan untuk bayi kerana sangatlah lembut, tebal dan berbau wangi.  Sesuai untuk kulit si manja anda kerana ianya membuatkan kulit sentiasa lembut. Drypers wipes tissues dapat membantu ibu diluar sana untukmembersihkan kotoran anak semudah ABC dan kulit anak kekal lembap tanpa menyakitinya.

Summary
Drypers Baby Wipes Untuk Keselesaan Bayi Anda
Article Name
Drypers Baby Wipes Untuk Keselesaan Bayi Anda
Description
Drypers baby wipes sangat sesuai untuk bayi anda kerana mudah untuk menukar lampin bayi ketika melakukan aktiviti luar. Penggunakan tisu basah ini dapat melembutkan dan tidak menyebabkan iritasi pada kulit bayi yang sensitif.
Author
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: