Now Reading
Dettol 4 in 1 Disinfectant Multi Action Cleaner Membunuh 99.9% Kuman

Dettol 4 in 1 Disinfectant Multi Action Cleaner Membunuh 99.9% Kuman

Dettol 4 in 1 Disinfectant Multi Action Cleaner

Mencari cara untuk menghilangkan kotoran di merata tempat seperti dinding, lantai dan mainan kanak-kanak? Gunakan Dettol 4 in 1 Disinfectant Multi Action Cleaner.

Formula unik Dettol 4 in1 Disinfectant Multi Action Cleaner dirumuskan khas untuk menanggalkan kotoran, mencerahkan permukaan sambil meninggalkan haruman segar yang tahan lebih lama.

Dan kerana ia daripada Dettol, ia membunuh 99.9% kuman termasuk E. coli dan virus Influenza (H1N1).

Dettol 4 in 1 Multi Disinfectant Action Cleaner memberikan kediaman anda bersih setiap masa dengan memberikan kuasa pembersih 4 in 1 dan perlindungan keluarga yang dipercayai, kerana membunuh 99.9% kuman

1. Dettol 4 in 1 Disinfectant Multi Action Cleaner Lavender

Dettol 4 in 1 Disinfectant Multi Action Cleaner

Dettol 4 in 1 Disinfectant Multi Action Cleaner Lavender merupakan pencuci serbaguna yang agak cair dan sedikit berbuih.

Dengan haruman Lavender, membantu anda membersihkan kediaman sambil menghidu bauan segar yang tahan lama. Tiada lagi bau hapak dan kotoran degil yang tertinggal.

Sesuai digunakan untuk membersih dan menanggalkan kotoran serta berkesan terhadap kesan minyak yang sukar ditanggalkan.

Juga menjadi antara pilihan ramai kerana ianya antibakteria dan tidak toksik. Sesuai digunakan untuk pelbagai jenis lantai.

2. Multi Action Cleaner Green Apple

Dettol 4 in 1 Disinfectant Multi Action Cleaner

Pembersihan dengan Dettol 4 in 1 Disinfectant Multi Action Cleaner Green Apple, dengan ekstrak Apple yang membunuh 99.9% kuman dan bakteria dari permukaan dan lantai kediaman.

Ia turut mempercepatkan proses menghilangkan kotoran dan menjadikan lantai bersih dan berkilat dengan kesegaran Apple yang tahan lama.

Ia sangat sesuai untuk membersihkan kotoran yang degil dan juga sesuai digunakan untuk membersihkan setiap hari tanpa bimbang akan kesihatan anak-anak.

Pembersih serbaguna ini sesuai untuk permukaan lain termasuk marmar, jubin, parket, simen serta meja, bahagian dalam almari, bahagian atas meja, mangkuk tandas, permukaan plastik yang boleh dicuci.

3. Multi Action Cleaner Citrus

Dettol 4 in 1 Disinfectant Multi Action Cleaner

Dettol 4in1 Disinfectant Multi Action Cleaner Citrus memberikan kesegaran dari wangian citrus secara semulajadi selepas sahaja pembersihan dilakukan.

See Also
The Conjuring

Dengan formula yang unik dan ditambah dengan kandungan citrus dapat menanggalkan kotoran dengan lebih efektif dan memberikan kilauan yang tahan lama.

Ia tidak melekit dan terbukti membasmi 99.9% kuman yang terdapat pada lantai rumah anda.

4. Multi Action Cleaner Jasmine

Dettol 4 in 1 Disinfectant Multi Action Cleaner

Pencuci lantai serbaguna ini adalah penyelesaian menyeluruh untuk segala keperluan pembersihan anda, tanpa sebarang pembersih tambahan diperlukan.

Dettol 4in1 Disinfectant Multi Action Cleaner Jasmine yang memiliki aroma lembut ini sesuai untuk tujuan pembersihan di kesemua permukaan lantai.

Tekstur yang pekat dapat menjimatkan setiap kali penggunaan. Apa yang pasti ianya berkesan terhadap minyak dan tidak memberikan bahaya kepada tubuh badan pada jangka masa yang lama.

Cara Penggunaan Multi Action Cleaner

  1. Sentiasa uji di kawasan sukar dilihat terlebih dahulu.
  2. Untuk pembersihan biasa, 2 penutup ke dalam 5 liter air.
  3. Pembersihan ketara & tujuan membunuh bakteria, 2 penutup ke dalam 1 liter air.
  4. Untuk kotoran degil dan disinfektan, tuangkan ke atas kain lembap atau secara terus kepada permukaan.
  5. Biarkan selama 5 minit sebelum membilas atau membersihkannya.

Juga terdapat dalam: Green Apple 1.5L 2.5L Citrus 1.5L 2.5L Lavender 1.5L 2.5L Jasmine 1.5L 2.5L

error: Content is protected !!