Now Reading
Dehumidifier Malaysia Untuk Rumah Anda

Dehumidifier Malaysia Untuk Rumah Anda

Dehumidifier Malaysia

Dehumidifier Malaysia adalah penting bagi masyarakat di kawasan tropika Malaysia yang menghadapi masalah kelembapan.

Ia adalah salah satu barangan elektronik penting agar mereka tinggal di rumah yang berventilasi baik. Kami senaraikan untuk anda dehumidifier Malaysia untuk memudahkan anda.

1. Delonghi DEX16F Dehumidifier 2.1L 75m Coverage

RM1220.00

Ia seperti hiasan hebat yang boleh digunakan di dalam bilik.

Dengan tahap bunyi yang rendah, dehumidifier Malaysia ini menyingkirkan kelembapan berlebihan, mengeringkan pakaian serta membersihkan udara dalam rumah dengan harga yang murah.

Dijamin penggunaan yang mudah dan tidak kompleks, cukup ringan untuk dipindahkan ke mana-mana ruang rumah.

2. Samu Giken Household Dehumidifier Reduce Excess Moisture

RM82.90

Dehumidifier Malaysia yang mudah digunakan untuk penyahhidratan.

Ia boleh dibiarkan selama 12 jam dan boleh digunakan untuk mengeringkan pakaian. Ia juga cukup muat jika diletakkan di dalam almari dan mempunyai penjagaan serta selenggara yang mudah.

3. Delonghi DEX14 Dehumidifier 2.1L 65M2

RM1099.00

Delonghi DEX14 Dehumidifier 2.1L 65M2 mudah digunakan dan tahan lama. Ia mempunyai pelbagai fungsi, dan dapat mengeringkan pakaian. Ia mengeluarkan bunyi ketika digunakan.

Dengan hos pengeringan yang berterusan dan tangki air yang mudah dipantau, ia adalah dehumidifier Malaysia yang bagus untuk dimiliki.

4. Keming Mini Dehumidifier 500ml Eliminate Excess Moisture

RM79.00

Keming Mini Dehumidifier 500ml Eliminate Excess Moisture boleh digunakan untuk membantu menyingkirkan lebihan kelembapan.

Anda akan mendapati bahawa ia mudah digunakan dan sesuai untuk ruang rumah yang kecil. Model ini selamat digunakan dan sangat disyorkan.

5. Deerma Multifunctional Dehumidifier DT16C – 2L

RM988.00

Deerma Multifunctional Dehumidifier DT16C – 2L dapat beroperasi sepanjang hari untuk mengeluarkan kelembapan dari udara.

Itulah sebabnya mengapa begitu ramai menggemari model dehumidifier Malaysia ini. Ia mempunyai kunci deria sentuh dan akan dimatikan secara automatik oleh pemasa.

Sesuai untuk ruang yang lebih kecil, ia boleh digunakan di mana-mana ruang yang anda perlukan. Itu menjadikannya sesuai untuk almari dan ruang bawah tanah. Malah, ia juga mudah untuk digunakan.

6. Eva-dry E-333 Renewable Mini Dehumidifier

RM119.00

See Also

Dengan Eva-dry E-333 Renewable Mini Dehumidifier, anda pasti akan menyukainya.

Penggunaan bertahan sehingga 20 – 30 hari, dengan bunyi yang perlahan. Ia boleh diisi semula, dan muat di kebanyakkan ruang. Ia senang diguna serta berpatutan.

7. Xiaomi Deerma Mini Dehumidifier

RM56.00

Xiaomi Deerma Mini Dehumidifier membantu menyedut kelembapan di dalam bilik. Ia mempunyai banyak kegunaan dan boleh digunakan untuk mengeringkan pakaian.

Tahap kebisingan yang sangat rendah adalah perkara menarik tentang dehumidifier Malaysia ini, malah ia mempunyai kapasiti yang besar iaitu 600g.

Ia sesuai digunakan dalam ruang yang lebih besar. Pastikan anda mengetahui keluasan ruang yang bersesuai dengan dehumidifier sebelum membuat pembelian.

8. Stadler Form Albert Dehumidifier

RM1919.00

Dengan 3 tahap kelajuan, anda boleh memilih kelajuan yang lebih tinggi untuk penyahhidratan yang lebih kuat atau untuk ruang yang lebih besar.

Anda juga boleh menetapkan tahap kelembapan pilihan anda. Setelah tahap kelembapan yang anda ingin diperoleh, dehumidifier anda akan automatik terpadam.

Dengan mod pemasa, anda juga boleh memilih bila penyahhidratan bermula dan berhenti pada waktu yang sama setiap hari tanpa perlu menggunakannya secara manual.

Penyahhidratan juga agak sunyi sehingga anda tidak akan terlalu terganggu dengannya. Sekurang-kurangnya anda tahu ia berjaya!

error: Content is protected !!