Cosmoderm Vitamin E Oil Menyembuhkan Parut

cosmoderm vitamin e oil

Cosmoderm Vitamin E Oil bantu penyembuhan parut disebabkan oleh kemalangan, luka bakar, dan cacar air. Ia juga melambatkan tanda-tanda penuaan.

Selain pelembap yang baik, orang kulit kering memerlukan minyak untuk meningkatkan penyerapan hidrasi ke lapisan kulit yang paling dalam. Itulah sebabnya, minyak tertentu ini bertindak.

Penggunaan Produk

Sapukan 2-3 titis Cosmoderm Vitamin E Oil ke wajah atau kulit setelah mencuci muka dengan bersih dan sapukan sedikit toner ke kulit lembap. Urut dengan lembut. Gunakan bersama-sama dengan Vitamin E Cream untuk aplikasi yang lebih baik.

cosmoderm vitamin e oil

Cosmoderm Vitamin E Oil 15,000 I.U

Cosmoderm Vitamin E 15,000 IU Dengan Rosehip Oil membantu mempercepat penyembuhan parut dari kemalangan, luka bakar, dan cacar air. Ia melambatkan kesan penuaan pada kulit yang matang dan kering.
Minyak terapi wajah yang dapat membantu menyelamatkan kulit yang kering.

Bahan & Kebaikan Cosmoderm Vitamin E Oil 30,000 I.U

Bahan utama – Vitamin E Oil, Rosehip Oil dan Fruit Extract

• Melembapkan kulit

Minyak vitamin E itu sendiri boleh digunakan untuk mencegah atau merawat kulit kering dan bersisik.

Ekzema

Vitamin E dapat membantu mengatasi ekzema atau gejala dermatitis atopik seperti kekeringan, gatal-gatal, dan mengelupas. Ia berpotensi untuk meningkatkan keberkesanan pelembap topikal.

• Mencegah / meminimumkan penampilan parut

Vitamin E, sama ada digunakan pada kulit, dimakan sebagai makanan tambahan, atau kedua-duanya, dapat membantu menyembuhkan parut atau mencegahnya.

• Mencegah atau merawat garis-garis halus dan kedutan

Kulit kering nampaknya lebih berkerut daripada kulit yang lembap. Ciri penghidratan Cosmoderm Vitamin E Oil boleh menjadikan kulit kelihatan lebih awet muda dan bebas kedut.

See Also
Hack

• Menggalakkan kesihatan kuku

Sindrom kuku kuning, yang menyebabkan kuku mengelupas, retak, dan menguning, dapat dicegah menggunakan minyak vitamin E.

Sifat pelembab minyak vitamin E dapat membantu menjaga kesihatan kuku dengan mencegah keretakan kutikula dan kulit kering di sekitar nail bed.

Mula dengan gunakan lapisan nipis minyak berkepekatan rendah, seperti produk Cosmoderm ini, ke kawasan kulit muka yang terjejas.

Boleh tambah jumlah produk secara beransur-ansur selama beberapa hari sehingga anda mencapai tahap yang disyorkan pada label. Baca label dengan teliti dan jangan melebihi dos yang dicadangkan.

Tambahkan beberapa titis Cosmoderm Vitamin E Oil ke krim pelembap likat untuk lebih banyak faedah. Ini meningkatkan kesan penghidratan krim dan membantu mencegah kerengsaan.

error: Content is protected !!