Cosmoderm Vitamin E

Cosmoderm adalah jenama produk penjagaan kulit dan penjagaan badan yang berkualiti terutamanya Cosmoderm Vitamin E. Diformulasikan dan dihasilkan di Malaysia, oleh rakyat Malaysia dan disahkan halal oleh JAKIM untuk pencinta kulit di mana-mana sahaja. Cosmoderm® dilabel dan dihasilkan dengan menggunakan standard industri.

Menurut pakar dermatologi, Vitamin E adalah bahan yang berguna untuk kulit. Ia melindungi kulit daripada pelbagai kesan buruk akibat sinaran matahari dengan bertindak sebagai pencari radikal bebas. Kajian eksperimental menunjukkan bahawa vitamin E mempunyai sifat antitumorigenik dan photoprotective. Salah satu aplikasi vitamin E yang paling popular adalah rawatan luka bakar, parut pembedahan, dan luka. Vitamin E adalah antioksidan larut lemak yang penting dan telah digunakan selama lebih dari 50 tahun dalam bidang dermatologi.

Cosmoderm Vitamin E Cream

Cosmoderm Vitamin E Cream

RM20.23

Krim ini mengandungi 1000 I.U. Vitamin E untuk penyembuhan parut dan melembapkan kulit. Cream ini dapat meringankan parut jerawat dan cela untuk mengekalkan kulit yang sempurna.

Sundown Naturals Vitamin E Oil

Sundown Naturals Vitamin E Oil

RM15.95

Product ini mengandungi 70,000 I.U. Ia boleh digunakan untuk melembapkan kulit kering lain. Produk ini menyumbang antioksidan kepada permukaan kulit.

Rosken Skin Repair High Potency Vitamin E Cream

Rosken Skin Repair High Potency Vitamin E Cream

RM20.90

Rosken Skin Repair Vitamin E adalah
krim pelembap yang diformulasikan khas dengan Vitamin E yang tinggi dan diperkaya dengan mentega Shea dan Koko
Ia melindungi kulit daripada tanda-tanda penuaan yang dapat dilihat dengan membantu penyembuhan kulit kering, kering dan rosak.

Aron Vitamin E Moisturising Cream Enriched With Sunflowers Oil

Aron Vitamin E Moisturising Cream Enriched With Sunflowers Oil

RM7.80

Krim ini kaya dengan vitamin E, minyak biji bunga matahari dan lilin lebah. Ia mempunyai bau yang sedap dan mudah diserap ke dalam kulit. Krim ini sesuai untuk semua henis kulit, terutamanya kulit kasar dan kering.

Australia Blackmores Natural Vitamin E

Australia Blackmores Natural Vitamin E

RM79.00

Cream ini mengandungi Vitamin E. Ia boleh digunnakan untuk melembapkan kulit. Cream ini sesui untuk kulit kering. Ia mengandungi bahan kosmetik sebanyak50g

COSMODERM Vitamin E Cream

Organic Aid Vitamin E Oil

RM68.90

Vitamin E minyak ini bertujuan untuk mengurangkan parut dan regangan; menyembuhkan kulit kering dan rosak serta menangguhkan kesan penuaan.

Nature’s Bounty, Vitamin E-Oil

Nature’s Bounty, Vitamin E-Oil

RM50.00

Cream ini mengandungi 30,000 I.U. Minyak Vitamin E ini mampu melembapkan kulit. Minyak ini menyokong antioksidan kulit.

Jason Natural, Vitamin E Oil

Jason Natural, Vitamin E Oil

RM40.00

Cream ini mengandungi 5000 I.U. Minyak Vitamin E ini mampu melawan garisan dan kedutan di muka.

Summary
Cosmoderm Vitamin E - Adakah Ia Berkesan?
Article Name
Cosmoderm Vitamin E - Adakah Ia Berkesan?
Description
Cosmoderm® adalah jenama produk penjagaan kulit dan penjagaan badan yang berkualiti. Diformulasikan dan dihasilkan di Malaysia, oleh rakyat Malaysia dan disahkan halal oleh JAKIM untuk pencinta kulit di mana-mana sahaja. Cosmoderm® dilabel dan dihasilkan dengan menggunakan standard industri.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: