Cosmoderm Siri Tea Tree Oil

Cosmoderm® adalah jenama produk penjagaan kulit dan penjagaan badan yang berkualiti terutamanya Cosmoderm Tea Tree Oil. .Produk Cosmoderm merangkumi sekitar 50 jenis penjagaan kulit dan badan dan masih bertambah dengan pantas. Produk cosmoderm dikatakan dihasil dengan gabungan bahan aktif berasaskan tumbuhan dan semula jadi yang paling berkesan yang dapat mempromosikan kulit yang sihat.

COSMODERM Cosmoderm Tea Tree Oil Shower Gel

RM15.21

Produk ini bersifat ringan, tidak melekit dan anti-bakteria. Ia dapat membantu menenangkan dan membersihkan kulit. Penggunaan produk ini akan melahirkan kulit yang licin tanpa rasa melekit.

Orifera Virgin Coconut Oil Tea Tree Natural Shower Gel

RM25.00

Minyak Pokok Teh Australia Tulen mempunyai lebih dari 113 komponen kuat yang berfungsi secara sinergis untuk kulit. Produk ini merupakan gel mandian ringan dan semula jadi yang bebas daripada bahan kimia yang keras supaya kulit menjadi lembut, halus dan segar.

Aiken Naturally Antibacterial Shower Creme Gentle Care Tea Tree Oil & Aloe Vera

RM15.90

Produk ini Diperkaya dengan tea tree oil dan aloe vera. Ia diformulasikan dengan perlindungan herb terapi semula jadi. Produk ini juga diperkayakan dengan agen kelembapan kulit bagi mencegah kekeringan kulit.

Ise’o Body Wash – Soothing Tea Tree Oil & Aloe Vera

RM9.72

Produk ini diperkaya dengan bahan semula jadi – Tea Tree Oil & Aloe Vera untuk meningkatkan perlindungan kulit. Ia dirumus khas untuk tujuan mengekalkan keseimbangan dan kelembapan semula jadi kulit serta menjadikannya kulit lebih lembut dan kenyal.

T3 Acne Body Wash [Tea Tree Oil]

RM24.90

Produk ini mengandungi Minyak Pokok Teh yang semulajadi. Ia Diformulasikan dengan agen bakteria yang berkesan dalam memerangi bakteria penyebab jerawat dan mengurangkan jerawat badan.Gunakan setiap hari bagi mengurangkan jerawat badan untuk kulit yang lebih halus dan sihat

Petal Fresh Mineral Purifying Bath & Shower Gel ( Tea Tree )

RM24.80

Product init merangkumi abstrak Pokok Teh yang berasal dari semula jadi. Penggunaan produk ini dapat menyegarkan badan dan membersihkan kotoran daripada kulit.

DURU Precious Tea Tree Oil Shower Gel

RM18.00

Produk ini diformulasikan oleh bahan semula jadi iaitu pokok teh. Ia dapat melembabkan kulit dan memastikan kulit sentiasa berasa segar.

Pureza Nature Shower Cream with Lotion (Lavender + Tea Tree Oil)

RM43.90

Produk ini merangkumi PH 5.5 bagi melindungi kulit dan ramuan DewBot® Moisture Technology Complex dapat menampung sejumlah besar air di dalam sel untuk melindungi kulit daripada dehidrasi untuk memberi kulit terasa halus dan kelembapan sentiasa.

Summary
Cosmoderm Siri Tea Tree Oil
Article Name
Cosmoderm Siri Tea Tree Oil
Description
Cosmoderm® adalah jenama produk penjagaan kulit dan penjagaan badan yang berkualiti. Diformulasikan dan dihasilkan di Malaysia, oleh rakyat Malaysia dan disahkan halal oleh JAKIM untuk pencinta kulit di mana-mana sahaja. Cosmoderm® dilabel dan dihasilkan dengan menggunakan standard industri.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: