citra sakura

Citra Sakura losyen yang diperkayakan dengan 100% intipati bunga Sakura semulajadi Jepun, menjadikan ianya mempunya elemen anti-oksida untuk kulit.

Selain itu, ia ditambahkan lagi dengan esen wanigan buahan peach dan kaya dengan vitamin C. Oleh itu, telah terbukti penggunaan pertama sudah melihatkan perubahan tona warna kulit menjadi 3 kali lebih cerah.

Kenapa kulit harus dikekalkan kelembapan nya? Sepertinya , asas kandungan setiap produk losyen di pasaran adalah PELEMBAP.

Aroma losyen yang membuatkan si pemakai terasa di Jepun

Sudah menjadi tarikan utama semasa musim bunga Di Jepun, bunga Sakura mekar merata-rata tempat di jepun dan ia nya merupakan bunga kebangsaan negara. Masyarakat di Jepun sering menyimpan kering kelopak daun Sakura supaya dapat di jadikan rebusan the kemudian hari. Kalau bunga Sakura sememangnya selamat untuk di minum, apatah lagi untuk kegunaan luaran kan? Makanya , citra telah menggunakan formulasi tersebut untuk Citra Sakura losyen.

Keistimewaan Citra Sakura Fair UV Hand & Body Lotion

Kelopak bunga Sakura juga mempunyai asid-lemak tersendiri yang membantu kulit membentuk lapisan kulit yang lebih anjal dan kuat tidak menyerap keradangan radiasi. Wanita-wanita asia yang terkenal dengan awet muda nya sungguh menitik beratkan tentang keanjalan kulit, oleh itu pengguaan citra Sakura losyen ini sangat disaran di gunakan dari peringkat umur muda untuk melambatkan proses penuan kulit. Juga, pengguna disarankan untuk menggunakan nya setiap hari untuk mendapat kelembapan yang maksima kulit badan terutama pada waktu pagi, supaya kulit tersedia terlindung daripada pancaran matahari.

Tahukah Anda?

Bentuk packaging terbaru nya membuatkan produk Citra Sakura losyen semakin di gemari ramai, kerana bentuk lengkukkan botol nya seolah bentuk badan wanita. Tujuan utama bentuk sedemikian adalah untuk genggaman botol yang tidak mudah terlepas daripada tangan semasa penggunaan. Ditambahkan lagi , gambaran sticker nya yang terpampang bunga Sakura dan warna botol nya berkilauan putih , menaikkan mood ceria menarik minat si pembeli.

Namun, ianya bukan hanya teknik pemasaran sahaja, sememangnya menggambarkan isian produk di mana aroma wangi losyen nya adalah wanigan bungaan dan setiap sapuan losyen pasti ada ‘’glitter’’ keliatan halus di kulit membuatkan produk nya semakin menarik.

Summary
Citra Sakura Fair UV Hand & Body Lotion
Article Name
Citra Sakura Fair UV Hand & Body Lotion
Description
Citra Sakura losyen yang diperkayakan dengan 100% intipati bunga Sakura semulajadi Jepun, menjadikan ianya mempunya elemen anti-oksida untuk kulit,
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: