Now Reading
Citra Pearly White UV Hand And Body Lotion

Citra Pearly White UV Hand And Body Lotion

citra

Citra Pearly White UV Hand ini merupakan pilihan yang paling sesuai kerana harga produk yang mampu milik dan tekstur nya yang mudah serap. Wangian aroma segar daripada losyen nya juga menjadi pilihan kepada golongan remaja kerana bauan nya yang tidak hangit sungguhpun selepas berpeluh.

Ramai yang telah tergila kan rangkaian kdrama yang bertajuk ‘’ True Beauty ‘’ , yang di bintangi oleh MUN KA YOUNG dari korea. Mun Ka Young membawakan imej perwatakan yang tidak yakin akan rupa paras nya sendiri , jadi dia menggunakan alat solek yang tebal setiap hari ke sekolah.

Tanpa Mun Ka young sedari, orang di sekolah nya bukan hanya melihatkan keserian solekan muka nya tetapi mereka suka dan cemburu akan keserian kulit badan nya tidak kira berapa lama dia di padang sekolah bersukan , dia tetap tampak segar.

Oleh itu , peminat kdrama di Malaysia terutama nya golongan remaja mula membeli produk pencerahan di pasaran untuk mempunyai kulit badan secerah dan berseri seperti mun ka young .

Adakah sesuai di gunakan sebelum melakukan untuk aktiviti luar ?

Pearly White

Losyen citra pearly white ini sering di sarankan kepada pencinta hobi daki bukit atau rentas hutan , ianya dapat di jadikan solusi kulit yang semakin gelap selepas beriadah kerana mengandungi kandungan Niacinamide yang mampu membantu kulit untuk tidak terus ‘’terbakar’’ oleh cahaya matahari. Ianya juga dapat membantu bekas luka kulit untuk tidak menjadi tona gelap kerana mempunya kandungan vitamin E di dalam nya.

Keistimewaan Tentang Losyen Citra Pearly White ini

Citra Hand and Body Lotion Pearly White UV adalah rahsia kecantikan bangsawan Asia dari generasi ke generasi. Dengan serbuk mutiara di dalamnya, ia boleh mencerahkan kulit kerana permukaan ketulan mutiara yang dipilih mempunyai permukaan yang licin seakan berkaca semula jadi. Setiap usapan losyen akan meninggalkan efek kilauan di kulit badan supaya kelihatan lebih segar.

Serbuk mutiara mengandungi asid amino. Bahan binaan protein ini sangat penting agar tubuh kita berfungsi dengan baik. Mereka merangsang sel kulit untuk menghasilkan kolagen, meningkatkan pembaikan dan penghidratan sel, dan melindungi kulit dari pencemaran dan unsur luar.

See Also
naruko mask

Krim mutiara adalah krim hiasan yang dapat menenangkan warna kulit dan menjaga kelembapan kulit. Ia diisi semula dengan Vitamin C yang dapat mencegah pembentukan pigmen. Kesan pemutihan ditunjukkan secara semula jadi setelah digunakan secara berterusan.

Ketika mencerahkan kulit, hanya sedikit bahan yang dapat dibandingkan dengan sifat mutiara yang menyerlahkan warna. Inilah adalah disebabkan kerana mutiara merangsang pengeluaran tirosinase pada kulit, enzim yang berlaku secara semula jadi pada kulit yang bertanggungjawab untuk mencerahkan.

Cara Penggunaan Losyen Citra Pearly White

Penggunaannya terpulang kepada keperluan harian anda tetapi lebih mujarab sekiranya di jadikan rutin pengunaan selepas kali mandi. Kulit juga akan lebih lembap.

error: Content is protected !!