Tonik Korea Cheong Kwan Jang Ekstrak Ginseng Merah
Ekstrak pekat ginseng merah Korea 100% dibuat dengan tradisi dan pengetahuan 100 tahun KGC.

Cheong Kwan Jang Korean Red Ginseng Extract Tonic pekat dengan ginseng merah Korea. Dihasilkan 100% mengikut tradisi dan pengetahuan KGC selama lebih 100 tahun. Rebusan ini mengandungi pelbagai komponen aktif yang terdapat dalam ginseng merah Korea, ia mempunyai aroma semula jadi dan rasa ginseng merah Korea yang mewah.

Ini produk ginseng merah Korea yang mewakili KGC. Ekstrak pekat ginseng merah Korea Cheong Kwan Jang pertama dibuat pada tahun 1912. Ia adalah produk yang direka dengan hanya penggunaan ginseng merah Korea untuk dinikmati dengan mudah dan berkesan.

Produk ini diperbuat daripada akar ginseng segar yang ditanam selama 6 tahun. Akar tersebut kemudiannya dipilih dengan teliti.

Membantu meningkatkan imun dengan keseimbangan halus dari pelbagai komponen aktif yang terdapat dalam ginseng merah. 100% rasa ginseng merah Korea semula jadi yang kaya, lembut dan sedikit pahit.

SUMBER

https://globalkgc.com/shop/2/product121-%ED%99%8D%EC%82%BC%EC%A0%95-%EB%A1%9C%EC%96%84/

Summary
Article Name
Cheong Kwan Jang Korean Red Ginseng Extract Tonic
Description
Cheong Kwan Jang Korean Red Ginseng Extract Tonic pekat dengan ginseng merah Korea 100% dibuat dengan tradisi dan pengetahuan 100 tahun KGC.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: