Now Reading
Cheong Kwan Jang Korean Red Ginseng Extract Tonic dan alternatifnya

Cheong Kwan Jang Korean Red Ginseng Extract Tonic dan alternatifnya

Tonik Korea Cheong Kwan Jang Ekstrak Ginseng Merah

Cheong Kwan Jang Korean Red Ginseng Extract Tonic pekat dengan ginseng merah Korea. Dihasilkan 100% mengikut tradisi dan pengetahuan KGC selama lebih 100 tahun. Rebusan ini mengandungi pelbagai komponen aktif yang terdapat dalam ginseng merah Korea, ia mempunyai aroma semula jadi dan rasa ginseng merah Korea yang mewah.

Ini produk ginseng merah Korea yang mewakili KGC. Ekstrak pekat ginseng merah Korea Cheong Kwan Jang pertama dibuat pada tahun 1912. Ia adalah produk yang direka dengan hanya penggunaan ginseng merah Korea untuk dinikmati dengan mudah dan berkesan.

Cheong Kwan Jang Korean Red Ginseng Extract Tonic

RM511.00

Produk ini diperbuat daripada akar ginseng segar yang ditanam selama 6 tahun. Akar tersebut kemudiannya dipilih dengan teliti.

Membantu meningkatkan imun dengan keseimbangan halus dari pelbagai komponen aktif yang terdapat dalam ginseng merah. 100% rasa ginseng merah Korea semula jadi yang kaya, lembut dan sedikit pahit.

Koreaone Korean Hyo Hong Sam Jung 6years old Red Ginseng Extract Gold 100%

RM355.50

Produk ini adalah 100% tulen ginseng merah selama 6 tahun. Ia boleh disimpan dengan mudah untuk tempoh yang lama tanpa menjejaskan kualitinya.

Caldin Korea – Pure Korean Red Ginseng Extract Gold 6 years Root

RM332.70

Ginseng merah Korea merupakan akar istimewa yang penuh dengan vitamin dan mineral yang unik, antioksida dan pelbagai nutrien penting yang membantu meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan. 

Merah Korea Panax Ginseng 1000Mg

RM250.00

Ginseng merah sering dikenali dengan manfaatnya iaitu :

  •  meningkatkan sistem imunisasi
  • membantu memulihkan tubuh dari keletihan
  • memperbaiki peredaran darah
  • meningkatkan aktiviti otak dan bertindak dengan ciri-ciri anti oksida.

KGD Korean Red Ginseng Extract 

RM219.00

Ginseng digunakan untuk membantu dalam pelbagai masalah dan sebagai eliksir untuk mempertingkatkan kesihatan dan kesejahteraan seseorang. Korea Ginseng Corporation sudah 118 tahun dalam menghasilkan ginseng mentah yang bersih dan berkualiti melalui penanaman dan kaedah pemprosesan ginseng kesihatan yang sistematik – dari persekitaran penanaman yang sesuai, pengeluaran yang mementingkan kualiti, sehingga mengoptimumkan keberkesanan ginseng merah Korea melalui penyelidikan dan pembangunan.

See Also

Pure Daehan 6 years Korean Red Ginseng Extract

RM228.50

Ginseng mengandungi pelbagai komponen farmakologikal, termasuklah satu siri saponin triterpenoid tetracyclic (ginsenosida), poliasetilena, bahan-bahan polifenol dan polisakarida berasid. Ekstrak-ektsrak ini menghasilkan bahan-bahan antimikrob yang bertindak sebagai mekanisme pertahanan dari jangkitan bakteria dan virus di mana ia membantu meningkatkan sistem imunisasi.

100%Pure 6 years Korean Red Ginseng Extract Stick 10pc

RM44.50

Ginseng Korea berkualiti tinggi yang diminati oleh warga Korea selama ribuan tahun apabila kerajaan Korea mula mengenakan standard kawalan kualiti yang sangat tinggi. Jenama ini melambangkan kepercayaan pelanggan terhadap kualiti hebatnya di mana ia mewakili semangat ketukangan dan usaha yang berterusan mencapai kemewahan yang bertahap dunia.

Auragin – Ginseng Merah Korea

RM235.00

Akar ginseng merah korea berkualiti tinggi di dunia. Akar ginseng ini mempunyai kandungan ginsenosida tertinggi. Ginseng telah lama dikenali dengan kesan penyembuhannya dan sebati dengan masyarakat Cina di mana ia telah digunakan sebagai tonik dan ubat sejak 5,000 tahun yang lalu.

error: Content is protected !!