Cara Membantu Suami Anda Melancap
Artikel ini berkongsi teknik popular dalam hubungan seksual antara suami isteri yang boleh anda lakukan bagi menghangatkan hubungan suami isteri.

Berikut merupakan teknik popular dalam hubungan seksual antara suami isteri yang boleh anda lakukan bagi menghangatkan hubungan suami isteri:

Handjob

  • Pegang zakar suami

Carilah genggaman yang sesuai bagi anda dan suami. Sekiranya telah berjumpa genggaman yang sesuai, kekalkannya.

  • Tahu berapa lama anda perlu mengusapnya

Kunci utamanya adalah untuk menegangkan kulit zakar sewaktu anda mengusapnya. Sekiranya anda menarik kulitnya terlalu bawah, ia akan menyakitkan kepala zakar. Sekiranya terlalu atas, anda akan menyentuh kawasan yang lebih sensitif dan perlu diuruskan dengan lembut.

  • Gunakan pelincir

Gunakan banyak pelincir. Sama ada air liur anda atau pelincir komersial. Sekiranya anda menggunakan tangan tanpa kelembapan, ia akan menyakitkan suami anda.

  •  Pertimbangkan kelajuan

Kelajuan adalah penting. Mulakan secara perlahan terlebih dahulu dan usapan yang lama. Seterusnya apabila suami anda hampir mencecah ejakulasi, usap dengan laju.

  • Gunakan kedua-dua tangan

Anda juga boleh menggunakan kedua-dua tangan ketika melakukan teknik ini bagi meningkatkan lagi tahap keseronokan.

Blowjob

  • Menjilat

Lidah anda merupakan senjata utama bagi teknik ini.

Letakkan mulut anda di sekitar zakar, tutup gigi anda dengan bibir dan bersedia untuk menjilat. Setiap kali jilatan, gerakkan lidah anda di kepala zakar. Frenulum merupakan kawasan paling sensitif pada zakar yang terleak di bawah kepala zakar. Terdapat bentuk ‘v’ kecil pada zakar, itulah frenulum. Jilatnya menggunakan lidah.

  • Pegang zakar suami

Anda tidak perlu menelan keseluruhan zakar untuk memberikan teknik ‘blowjob’ terbaik. Namun anda perlu meletakkan tekanan yang sesuai. Tangan anda adalah cara terbaik untuk mengimbangi tekanan yang kurang oleh mulut pada zakar suami anda, tambahan lagi, ia membuatkan teknik ini lebih mudah.

Genggam zakar dengan kuat, namun jangan terlalu kuat sehingga menyakitkan. Gerakkan kulit zakari ke atas dan bawah menggunakan tangan anda sambil mulut anda menguruskan bahagian atas zakar.

  • Selesaikannya

Anda akan tahu bila suami anda akan terangsang dan hampir mencecah ejakulasi. Zakarnya akan menjadi sangat keras dan nafasnya akan menjadi lebih laju. Teruskan sehinggalah beliau ejakulasi.

Sekiranya anda ingin menelannya, gerakkan kepala anda secara berterusan apabila beliau sedang terangsang. Lembutkan lidah kerana kepala zakar adalah sangat sensitif waktu ini.

Jika anda tidak suka rasa air mani, gunakan pelincir yang berperisa seperti strawberi, tembikai, mannga dan sebagainya.

Sumber

https://www.psychologytoday.com/us/blog/women-who-stray/201705/masturbation-and-marriage

https://www.cosmopolitan.com/uk/love-sex/sex/a12156790/mutual-masturbation

https://www.sofeminine.co.uk/sex-sexuality/how-to-masturbate-for-your-partner-and-feel-sexy-as-hell-doing-it-s1397746.html

https://www.thehealthsite.com/photo-gallery/sexual-health-ways-to-masturbate-your-man-to-get-him-in-mood-tonight-d0516-403817

Summary
Cara Membantu Suami Anda Melancap
Article Name
Cara Membantu Suami Anda Melancap
Description
Artikel ini berkongsi teknik popular dalam hubungan seksual antara suami isteri yang boleh anda lakukan bagi membantu suami melancap.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: