bt21 real wear cushion

Cushion foundation adalah salah satu trend kecantikan kegemaran kami pada masa ini seperti BTS21 Real Wear Cushion compact foundation.

Ia terdapat dalam kotak kompak yang mudah dibawa yang boleh memuatkan hampir semua beg tangan. Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai asas kusyen dan cara menggunakannya? Pertimbangkan di bawah pengenalan anda untuk produk solek wajah baru anda.

Produk penjagaan kulit Korea telah berkembang seperti kultus selama beberapa tahun sekarang. Dari topeng muka lembaran yang menenangkan (yang menjadikan selfie lucu) hingga menghidrat kabut wajah, kita tidak dapat mencukupi!

Apa itu Real Wear Cushion?

Sekiranya anda mencari cara untuk mendapatkan penampilan solek tanpa solek yang sempurna, berehatlah dari serbuk tradisional atau asas cecair anda dan cubalah asas padat kusyen. Asas kusyen mengandungi asas cecair dalam kompak yang mudah dibawa. Inilah cara kerjanya: anda menekan bantal dan jumlah formula cecair yang betul dilepaskan ke span. Kemudian, anda boleh meletakkan asas ke kulit anda untuk kemasan yang sempurna.

Apakah Kebaikan Menggunakan BT21 Real Wear Cushion?

Seolah-olah anda memerlukan lebih keyakinan, berikut adalah beberapa sebab mengapa kami fikir anda akan jatuh cinta dengan asas kusyen, dari liputan yang ditawarkannya hingga kemudahannya.

  1. Menawarkan kemasan – Cushion compact foundation menawarkan kemasan yang boleh dibina kerana kompak melepaskan jumlah solek yang sempurna setiap kali anda menekan bantal. Anda boleh menggunakannya untuk penampilan solek yang ringan dan bercahaya atau melapisi produk untuk liputan yang lebih lengkap.
  2. Untuk kemasan lembut – Aplikator kusyen membantu menyebarkan asas dengan lancar untuk kemasan lembut. Tidak perlu menggunakan jari anda, sikat solek, atau pengisar solek untuk mengadunnya dengan mudah ke kulit anda. Anda juga tidak perlu menekankan mengenai sentuhan kerana cukup kecil untuk dibawa ke mana sahaja.
  3. Semasa anda membawa beg kecil – Cushion foundation biasanya dilengkapi dengan cermin, yang bermaksud bahawa satu perkara yang kurang anda perlukan untuk mencari ruang di dalam beg kecil anda.
  4. Jika anda seorang pemula solek – Apabila anda baru mengenal dunia solek, ia boleh menjadi sangat menakutkan untuk memutuskan antara semua pilihan asas. Cushion compact foundation adalah penyelesaian yang sempurna kerana ia menawarkan liputan yang dapat disesuaikan dan dilengkapi dengan aplikator span — jadi anda tidak perlu menguasai menggunakan berus solek ketika pertama kali memulakannya.

Produk BT21 Real Wear Cushion

#01Tata Real Wear Satin Cushion-No.21 Ivory & No.23 Beige

Terbaik untuk cahaya semula jadi, asas liputan sederhana satin-y ini mencerahkan, tahan lama, dan lapisan tanpa gumpalan! Menyembunyikan kemerahan, garis halus, dan banyak lagi sambil mengekalkan cahaya lembut dan halus dengan perlindungan SPF dan UV. Tambahan lagi, kotaknya sangat comel, anda tidak akan mahu meninggalkannya di rumah!

#02Cooky Real Wear Water Cushion-No.21 & No.23 Beige

Bagus untuk kulit kering! Asas ultra-pelembap kami menyediakan liputan sederhana, cahaya embun, dan memberikan tahap penghidratan yang tidak dapat ditandingi dengan formula air laut dan kolagen kami. Kesegaran penyejukan segera semasa aplikasi sambil menikmati cacat cela, kemerahan, dan penyembunyian garis halus yang tahan lama. Juga merangkumi faedah tiga tindakan ini: perlindungan SPF50 + / UV, pencerahan, penjagaan kedutan.

#03Chimmy Real Wear Fixing Cushion-No.21 Ivory & No.23Beige

Asas liputan penuh matte yang berlangsung sepanjang hari! Selain itu, terdapat dalam kotak yang sangat comel yang ingin anda paparkan! Formula tahan lama kami menyembunyikan kecacatan, kemerahan, dan garisan halus tanpa memerlukan aplikasi semula yang berterusan. Asas ini tetap diletakkan dan cahaya sutera, jadi anda boleh melapisi untuk mendapatkan penampilan sempurna yang anda mahukan! Tidak ada gumpalan dengan faedah tindakan tiga kali ganda: perlindungan SPF50 + / UV, pencerahan, penjagaan kedutan.

#04RJ Real Wear Cover Cushion-No.21 Ivory & No.23 Beige

Liputan maksimum! Tutup pori-pori dalam satu sentuhan dengan asas yang menawarkan penyembunyian super. Lapisan dan jangan mengalami serpihan kerana sistem liputan ganda yang menyebar dan menyatu dengan lembut untuk liputan semula jadi dan tinggi. Tidak perlu concealer, ditambah dengan faedah tindakan tiga ini: perlindungan SPF50 + / UV, pencerahan, penjagaan kedutan.

Bagaimana Anda Menggunakan BT21 Real Wear Cushion?

Sekarang anda tahu asas kusyen adalah yang mesti dimiliki untuk beg solek anda, berikut adalah cara menggunakannya:

Langkah 1: Dapatkan beberapa produk
Tekan perlahan aplikator ke dalam kusyen asas.

Langkah 2: Terapkan asas
‘Tap’ aplikator ke kulit anda untuk memberikan dos asas yang sempurna. Sapukan ke bahagian dahi, hidung, pipi, dan dagu.

Langkah 3: Buat liputan yang anda mahukan

Langkah 4: Campurkan
Campurkan seluruhnya menggunakan pukulan ke bawah yang lembut dalam gerakan mengetuk.

Summary
 BT21 Real Wear Cushion Compact Foundation
Article Name
BT21 Real Wear Cushion Compact Foundation
Description
Cushion foundation adalah salah satu trend kecantikan kegemaran kami pada masa ini seperti BTS 21 Real Wear Cushion compact foundation
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: