BT21 Cream Lip Lacquer

Lipstick benar-benar dapat menyelamatkan hari-hari anda yang membosankan; bersama-sama dengan primer yang baik, kadang-kadang itu semua yang kita perlukan untuk tampak lebih cerai.

Memakai lipstick membuat kita wanita merasa lebih selesa, yakin, dan bahagia. Memilih lipstick yang sempurna untuk koleksi penjagaan kecantikan boleh menjadi sukar dan mencari warna gincu bibir yang sempurna dan konsistensi teksturnya yang benar-benar sesuai tidah la mudah untuk di pilih. Boleh naik pening!!

BT21 lipstick adalah jawapan pilihan yang paling tepat. Ianya adalah sesuatu yang asas dan tidak asing lagi di pasaran kepada formula krim klasik. Ia adalah yang paling konsisten yang sangat biasa – berkrim, licin, dan sedikit tebal untuk produk lipstick.

Akhirnya, BT21 bukan sahaja mempunyai pakaian dan kolaborasi alat tulis tetapi terdapat juga kerjasama yang menarik dalam jenama solek dan penjagaan kulit seperti Mediheal, Olive Young, dan VT Cosmetics.

BT21 Lipstick menjadi lebih sempurna untuk pilihan solek seharian semulajadi di mana segala-galanya sepatutnya kelihatan kemas dan feminin. Ini juga mempunyai formula yang menjadikannya sangat mudah untuk di oleskan dan dicampur dengan warna lain.

Ia adalah warna asas yang kukuh bahawa anda tidak boleh salah cara pemakaian dan gandingkan denga apa sahaja fesyen.

Apakah yang istimewa BT21 Lipstick?

Warna kemerahan membara itu menjadikan si pemakai tampak sangat elegan ‘’grand’’, seperti karakter animasi ikonik TATA yang menjadi imej Lippie Stick. TATA adalah seorang putera mahkota di Planet BT.

Tata, karakter besar yang berkepala hati, adalah asing dengan kekuatan yang berubah. Anggota badannya boleh membengkokkan dan meregangkan ke panjang dan bentuk yang pelik. Dia adalah watak yang V telah melukis untuk beberapa waktu, dan dia mahu watak itu menjadi lebih unik daripada comel, kerana dia secara peribadi suka watak-watak unik.

Maka oleh itu, VT Cosmetic telah menghasilkan BT21 Lipstick yang sebatang tube lippie dapat di gunakan sehingga 1 tahun, tidak usah sapu banyak kali untuk dapatkan warna yang cukup rata di bibir , jadi sangat la jimat dan juga di hasilkan packaging nya yang dapat di jadikan koleksi perhiasan.

Selain dapat digunakan sebagain lipstik, lippie ini jua dapat di gunakan sebagai ‘colour corrector’ untuk menutup bahagian muka yang mempunyai bekas-bekas jerawat , bawah mata yang sebam dan juga sebagai ‘’blusher’’. Jadi, 1 batang tube mempunyai fungsinya 3 .

Jenis BT21 Lipstick – Watak BTS dan Warnanya

Shooky – Brown Dawn

RJ – Sturdy Coral

Chimmy – Mood Rose

Cooky – Burnt Pink

Koya – Deep Orange

Tata – Red Pool

Van – Burgundy Scene

Mang – Struck Pink

Nota Ringkas deskripsi produk

Ia adalah lipsticks berstektur jenis matte dengan tekstur krim, yang sangat pigmen tanpa terlalu agresif atau mengeringkan bibir.

Ia adalah sempurna untuk mendapatkan rupa gradien tetapi juga dalam semua situasi apabila anda mahu solek penuh

Summary
BT21 Lipstick Bahan Makeup yang Mesti Anda Miliki
Article Name
BT21 Lipstick Bahan Makeup yang Mesti Anda Miliki
Description
Lipstick benar-benar dapat menyelamatkan hari-hari anda yang membosankan; bersama-sama dengan primer yang baik, kadang-kadang itu semua yang kitaperlukan untuk tampak lebih cerai.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: