Now Reading
BT21 Eyeshadow Bahan Makeup Yang Popular

BT21 Eyeshadow Bahan Makeup Yang Popular

bt21 eyeshadow

Satu jenis solek yang digunakan untuk meningkatkan mata biasanya disebut eyeshadow seperti BT21 Eyeshadow, digunakan untuk menaungi atau “membayangi” mata.

BT21 Eyeshadow juga digunakan untuk meringankan, mencerahkan, dan membuat mata tampak lebih besar. Banyak jenis peningkatan dapat dicapai melalui penggunaan teknik warna, bayangan, dan campuran yang berbeza.

Banyak eyeshadow yang popular terdapat dalam bentuk serbuk dan mengandungi talc, tetapi terdapat juga bayangan krim dan cecair. Bayangan krim harus digunakan di atas lipatan mata dan tidak digalakkan untuk kawasan di bawah mata, kerana mereka dapat mengembangkan tekstur pada penampilan mata. Bayangan mata menghasilkan penampilan “basah” atau berkilauan dan bayangan krim dan cecair berfungsi dengan baik sebagai asas untuk serbuk pembayang mata.

Apakah kebaikan menggunakan BT21 Eyeshadow?

  1. Pigmentasi yang supreme.
  2. Shades yang luar biasa – mempunyai shades yang luar biasa
  3. Kotak Eyeshadow yang senang dibawa kemana-mana ataupun simpan ke dalam beg kecil

Ciri-ciri BT21 Eyeshadow

  1. Tujuh konfigurasi warna membuat solekan harian dan solekan titik tanpa perlu risau tentang pemadanan warna!
  2. Palet berlorek yang menyatu dengan kombinasi warna yang berbeza untuk membuat solek mata yang bersinar.
  3. Peminat Bangtan Army dan Asian Beauty bergembira! Kerjasama baru BTS x VT adalah koleksi kosmetik yang baru sahaja dikeluarkan!
  4. Item-item ini bukan sahaja menggemaskan, tetapi juga praktikal dan berfungsi juga! Jadilah orang pertama di dunia yang mendapatkannya!
  5. Palet mata dengan warna yang boleh anda campurkan dan padankan untuk setiap kesempatan.

Jenis BT21 Eyeshadow

  • 01 – Mood Brown
  • 02 – Mood Indigo 

Cara Menggunakan BT21 Eyeshadow

See Also

1.Campurkan bayang-bayang dengan lancar, menggunakan warna yang lebih gelap di lipatan, dan rona yang lebih ringan di sepanjang tulang kening dan sudut dalam mata.

2. Gunakan smudge atau liner brush, untuk membuat penampilan pelapik terang sama ada pada kelopak mata atau di sepanjang garis bulu mata bawah.

3. Dengan jari manis anda, atau dengan meletakkan semburan pada sikat eyeshadow, sapukan kilauan atau warna logam ke tengah kelopak mata anda untuk warna pop.

error: Content is protected !!