Now Reading
BT21 Cream Lip Lacquer yang Harus Anda Miliki

BT21 Cream Lip Lacquer yang Harus Anda Miliki

BT21 Cream Lip Lacquer

LINE FRIENDS’ BT21 cream lip dan The Crème Shop bekerjasama untuk mencipta koleksi cream lip lacquer edisi terhad untuk Millennials dan Gen Z. Setiap watak mempunyai personaliti dan backstory mereka sendiri, serta ciri-ciri wajah ekspresif yang berjanji untuk memenangi hati orang sama ada mereka peminat atau tidak.

Kolaborasi produk kosmetik yang bukan sahaja comel tetapi juga praktikal dan berfungsi ni telah terjual habis di dalam 1 minggu selepas di lancarkan di Malaysia.

MENGAPA HARUS MEMILIKI BT21 CREAM LIP LACQUER?

Ahli B.T.S, Jin terkenal dengan perwatakan romantis kepada rakan-rakan seperjuangannya. Warna kegemarannya berwarna merah jambu yang seringkali di kaitkan dengan tahap keyakinan Jin. Merah jambu warna halus yang bermaksud manis, suka bermain, comel, romantis dan menawan. Iaitu Yang mendefinisikan persona Jin.

Tidak dapat di nafikan ‘trending’ kumpulan KPOP B.T.S sememang nya membatasi terjangkau di dunia hiburan satu dunia terutama di Negara Asia Tenggara dan juga Eropa. Trending nya itu bukan sahaja di dalam bentuk kesenian lagu mereka tetapi juga telah di agungkan sebagai ikonik fesyen pada golongan remaja.

Untuk memenuhi permintaan peminat B.T.S yang di gelar ARMY, VT Cosmetic berkolaborasi bersama dengan kumpulan B.T.S dengan merumuskan setiap produk penjagaan kulit dan bibir khusus mengikut rahsia rutin penjagaan setiap indvidu  ahli kumpulan B.T.S sendiri.

Jenis BT21 Cream Lip Lacquer

BT21 Cream Lip Lacquer code 01

Warna lip cream yang menarik iaitu nude brick. Bentuk penutup tube lip creamnya yang berwarna kelabu putih. Warnanya kuning air gelap dan hangat.

BT21 Cream Lip Lacquer code 02

Warna lip cream yang menarik seperti vanilla pink. Bentuk penutup tube lip cream nya yang berwarna jingga dan pemutar nya berbentuk haiwan alpaca kerana ianya di adaptasikan daripada karakter umum bernama R.J , alpaca yang memakai selendang oren merah di lehernya.

BT21 Cream Lip Lacquer code 03

warna lip cream yang mempunyai penutup tube lip berwarna pink. Ini mempunyai nama mellow coral iaitu jingga cerah untuk seharian.

Cream Lip Lacquer code 04

See Also
cosmoderm moisturizer

Penutup tube lip cream nya yang berwarna biru muda dan pemutar nya berbentuk koala bear kerana ianya di adaptasikan daripada karakter umum bernama Koya daripada BT21 UNIVERSE ANIMATION –

Nota Ringkas deskripsi produk

Warna lip cream yang cantik dan ramah mampu membuat sesiapa pun terpegun. Krim bibir tekstur lacquer yang seolah-olah meluncur perlahan-lahan semasa di oleskan di bibir membuat kan bibir tampak licin dan segar. Penggunaan  yang ringan sudah memadai kerana warna bibir bertukar dengan hanya satu sapuan sahaja kerana ianya di formulasikan dengan serbuk halus untuk mempercepatkan proses pengeringan dan tekstur secara ‘’matte’’ supaya lebih tahan utuh selama 5 ke 7 jam di bibir warna nya.

Pembungkusan sangat lah comel mengikut perwatakkan kartun ikonik kumpulan papan atas selebriti K-POP B.T.S sendiri dan berserta aplikator olesan.

Cara Penggunaan

Oleskan di bahagian tengah-tengah bibir kemudian luncurkan ke bahagian tepi dan atas bibir supaya lebih serata warna nya.

error: Content is protected !!