Now Reading
BLACKMORES Kids Multivitamins + Minerals dan alternatifnya

BLACKMORES Kids Multivitamins + Minerals dan alternatifnya

BLACKMORES Kids Multivitamins + Minerals

Blackmores Kids Multivitamins + Minerals mengandungi 18 nutrien penting. Ia adalah multivitamin yang lazat tanpa pemanis tiruan.

Semasa kanak-kanak membesar, mereka sering melalui masa-masa menjadi pemakan yang cerewet, sehingga sukar untuk memastikan mereka mendapat nutrien yang mereka perlukan untuk pertumbuhan dan perkembangan yang sihat.

Blackmores Kids Multivitamins + Minerals mengandungi 18 nutrien penting. Ia adalah multivitamin yang lazat tanpa pemanis tiruan.

Untuk membeli multivitamins , sila layari healthmart.co, penaja kami yang menjual produk kesihatan yang bermutu and asli. Terima kasih atas sokongan anda.

BLACKMORES Kids Multivitamins + Minerals

RM58.00

Blackmores Kids Multivitamins + Minerals mengandungi 18 nutrien penting. Ia adalah multivitamin yang lazat tanpa pemanis tiruan.

Nutrilite Children Multivitamin And Iron Chewables Tablet 

RM79.60

Satu tablet boleh dikunyah boleh memberikan sejumlah ketara 10 vitamin penting (A, B1, B2, niasin, B6, asid folik, B12, C, D, E) dan zat besi. Berikan anak-anak anda nutrien yang mereka perlukan untuk membesar secara sihat.

Appeton Multivitamin Hi – Q Taurine + Dha

RM43.90

Appeton Multivitamin Hi-Q Taurine dengan tambahan DHA adalam suplemen makanan yang diperkaya dengan Taurina dan DHA. Taurina sangat membantu peneyerapan vitamin dalam badan serta menjaga kesihatan mata dan memperbaiki penglihatan. Selain itu ia membantu perkembangan otak supaya kanak-kanak menjadi lebih bijak berfikir. Pengambilan multivitamin ini akan membantu menyeimbang atau menambahkan badan yang mengalami kekurangan nutrien. Bagi kanak-kanak yang sering melihat peralatan elektronik seperti tablet dan televisyen, vitamin ini akan melindungi mata mereka dari kerosakan dan kabur. Pengambilannya juga disarankan bagi kanak-kanak yang tidak minum susu, mengalami masalah alergi serta tidak mengambil makanan berunsur daging seperti ayam dan daging lembu.

BiO-LiFE OccuKiDs Chewable Bite

RM40.00

Vitamin boleh kunyah yang bermanfaat untuk kesihatan mata. Ia mengandungi ekstrak buah bilberry dan bunga marigold serta campuran tomato dan serbuk beri. Kesemua bahan ini diketahui akan manfaatnya untuk kesihatan mata yang lebih baik. Untuk rasa kemanisa, ia tidak mengandungi unsur gula sebaliknya digantikan dengan pemanis semulajadi daun stevia. Juga bebas dari bahan pengawet dan pewarna tambahan. Ibu bapa yang sentiasa risau dengan anak-anak yang tidak henti-henti bermain gajet dan menonton televisyen, vitamin ini membantu menyihatkan kembali mata anak anda supaya tidak kabur. Vitamin ini boleh diambil 2 biji pada setiap hari. Sesuai juga untuk orang dewasa.

Redoxon Chewable Double Action C 500mg + Zinc

RM48.80

Vitamin ini sesuai untuk seisi keluarga. Kanak-kanak berumur 6 tahun ke atas boleh dibekalkan 1 tablet setiap hari. Gabungan unsur vitamin C dan Zink membantu memperbaiki sistem imunisasi badan anda dan anak-anak. Vitamin C mudah kunyah ini boleh didapati dalam dua perisa iaitu oren dan anggur hitam. Bahan aspartame yang digunakan sebagi sumber pemanis amat sesuai untuk mereka yang mengalami diabetik.

Champs Multivitamin with Lysine Tablet 100’s

RM32.90

Champs Vitamin M adalah Halal dan diformulasi dengan vitamin asas untuk pertumbuhan badan dan perbinaan tisu. Lysine ialah amino asid yang membantu dengan imunisasi badan.

Scott’s DHA Gummies

RM36.90

Minyak ikan mengandungi DHA yang tinggi. Ikan mackerel, salmon serta makanan laut lain seperti tiram dan ketam semuanya mengandungi kandungan DHA yang tinggi. Tiga biji Scott’s DHA Gummies membekalkan anak anda dengan 40mg DHA yang baik untuk diet seharian. DHA ini membantu perkembangan dan fungsi otak dan penglihatan yang bagus. Biji vitaminnya yang berbentuk ikan boleh menarik minat kanak-kanak untuk makan dengan mudah. Walaupun vitamin ini berasaskan minyak ikan, ia tidak menghasilkan bau ikan yang boleh mengganggu selera kanak-kanak yang kurang menggemari ikan. Scott’s DHA Gummies mendapat sijil pengiktirafan halal oleh pihak JAKIM. Multivitamin ini tidak sesuai bagi kanak-kanak yang mengalami alergi terhadap makanan laut.

Chewies Immuno Licious

RM28.80

Multivitamin kanak-kanak yang lembut dikunyah. Ia mempunyai 3 pilihan perisa iaitu mangga, oren dan strawberi. Ambil secara konsisten 2 biji setiap hari untuk meningkatkan sistem imunisasi kanak-kanak dari serangan penyakit. Terdapat dua pilihan botol iaitu 30 biji dan 60 biji. Vitamin ini juga sesuai diambil untuk orang dewasa. Vitamin ini bebas daripada GMO iaitu modifikasi kejuruteraan genetik yang mengubahsuai organisma seperti tumbuhan, haiwan dan mikroorganisma. Vitamin ini mendapat kelulusan di bawah badan US FDA oleh kebanyakan negara.

error: Content is protected !!