Now Reading
BLACKMORES Grape Seed 30s dan alternatifnya

BLACKMORES Grape Seed 30s dan alternatifnya

Blackmores Grape Seed

Blackmores Grape Seed 30s adalah antioksidan tinggi yang memberikan perlindungan terhadap kerosakan sel oleh radikal bebas. Radikal bebas sering terbentuk di dalam badan, muncul melalui pelbagai mekanisme.

Sebilangannya dihasilkan di dalam badan sebagai sebahagian daripada proses penghasilan tenaga yang normal, dan yang lain dihasilkan oleh bahan pencemar seperti pencemaran udara atau faktor gaya hidup seperti lemak makanan yang berlebihan.

Sebilangan besar radikal bebas ini ditangani oleh pertahanan antioksidan radikal bebas badan sendiri.

BLACKMORES Grape Seed 30s

RM99.80

Biji anggur adalah antioksidan herba, pemulih radikal bebas dan sumber kaya dari proanthocyanidins oligomeric flavonoid tumbuhan (OPC) yang membantu mengekalkan elastin pada kulit.

  • Antioksidan herba yang tinggi – mengandungi 95 mg procyanidins dalam setiap tablet
  • melindungi daripada kerosakan kolagen kulit dan elastin
  • Membantu mengurangkan risiko kerosakan sel akibat radikal bebas
  • melegakan bengkak (edema), rasa berat, sakit dan gatal-gatal pada kaki
  • Blackmores Grape Seed 30s Forte diperakui halal.
  • Bahan aktif per tablet: Vitis vinifera (biji anggur)

21st Century Vitamin E-400 With Grape Seed Oil

RM34.90

Vitamin E daripada 21st Century mengandungi Grape Seed Oil yang membantu dalam melambatkan proses penuaan badan dan kulit. Ia juga membantu menghalang radikal bebas dengan sifat antioksidannya. Menghalang sel badan dari kemusnahan dalaman melalui pengoksidaan nutrien dalam badan yang datang daripada makanan yang ambil setiap hari.  Vitamin E jenama ini adalah daripada sumber semula jadi yang dikenali sebagai D-Alpha Tocopherol. Selamat untuk kesihatan dan diperakui oleh pengguna setia.

Wellous Bio-Grape Seed

RM110.00

Benih Bio-Grape adalah formula antioksidan yang mengandungi ekstrak biji anggur yang diseragamkan kepada 95% oligomeric proanthocyanidins (OPCs).

Wellous Bio Grape Seed setiap tablet mengandungi 50mg ekstrak biji anggur, diselaraskan kepada 95% OPCs.

Swisse Ultiboost Grape Seed 14250mg

RM160.60

Swisse Ultiboost Grape Seed adalah formula kualiti premium untuk mendukung pembentukan kolagen, membersihkan dukungan antioksidan dan membantu meringankan pembengkakan pada kaki.

VitaHealth Grape Seed extract 100mg

RM93.30

Grape Seed Extract 100mg Vitahealth 30’Vegetarian Capsules ialah sumber antioksidan untuk menangkal radikal bebas, anti kanser , mencegah stroke dan membantu memelihara elastik kulit / melembapkan kulit wajah

GNC Herbal Plus Grape Seed Extract

RM93.30

GNC Herbal Plus Grape Seed Extract setiap kapsul mengandung 100 mg ekstrak biji anggur, dengan bahan aktif standard (95% Polifenol). Ia juga boleh mengatasi masalah penyakit seperti penyakit kardiovaskular, osteoartritis dan penyakit Alzheimer.

Bioglan Grape Seed

RM73.00

Bioglan – Grapeseed 20000mg mengandungi antioksidan terbaik untuk membantu pemeliharaan aliran darah di tangan, seluruh organ tubuh kita termasuk kaki. Extract Grape Seed terbukti berkhasiat menguatkan system imunisasi tubuh, menurunkan kolestrol, mencegah pembekuan darah.

Nature’s Way grape seed extract

RM73.00

Nature’s Way Grape Seed  sesuai untuk lelaki dan perempuan, golongan muda ataupun sudah berusia. Ia melindungi tisu-tisu dan pelbagai kecederaan oksidatif. Bertindak sebagai bahan antioksida mudah serap yang berfungsi untuk membantu sistem tubuh manusia.

error: Content is protected !!