Now Reading
Semua Tentang BLACKMORES Buffered C Yang Anda Perlu Tahu.

Semua Tentang BLACKMORES Buffered C Yang Anda Perlu Tahu.

BLACKMORES Buffered C

Blackmores Buffered C telah dirumus khas untuk memberikan kadar penyerapan yang berpanjangan dengan melepaskan nutrien secara perlahan dalam jangka masa 8 jam, memastikan bahawa vitamin C tersedia ketika tubuh anda memerlukannya.

Formulasi asid rendah ini disangga dengan askorbat mineral, sehingga lembut pada perut. Ia juga mengandung bioflavonoid, termasuk rutin dan hesperidin, untuk membantu meningkatkan tindakan vitamin C dalam tubuh.

Untuk membeli produk Blackmores, sila layari healthmart.co, penaja kami yang menjual produk kesihatan yang bermutu and asli. Terima kasih atas sokongan anda.

Ciri-Ciri Produk

Tubuh manusia tidak mengeluarkan vitamin C sendiri oleh itu ia perlu diambil daripada makanan kita. Kesihatan yang tidak baik dan tekanan emosi, akan meningkatkan perkumuhan vitamin C daripada badan dan ia membuatkan keperluan badan untuk vitamin C meningkat.

Sekiranya pengambilan makanan rendah atau keperluan seseorang sangat tinggi, suplemen vitamin mungkin bermanfaat.

Vitamin C terlibat dalam ratusan proses biologi. Ini penting untuk kekebalan kerana penting dalam fungsi sel darah putih dan antibodi. Oleh itu, ia bermanfaat untuk menangani penyakit. Ia juga diperlukan dalam peningkatan kolagen, iaitu protein yang penting dalam badan. Kolagen adalah protein struktur yang terdapat pada tulang rawan dan tendon, dan ia membantu menyokong saluran darah.

Oleh kerana peranan pentingnya dalam pertumbuhan kolagen, vitamin C diperlukan untuk merawat luka.

See Also
vitamin c shaklee

Bahan aktif

  • Vitamin C (dari Ascorbic acid 280 mg dan Calcium ascorbate 266 mg) 500 mg
  • Ekstrak bioflavonoid 25 mg
  • Hesperidin 25 mg
  • Rosehip 250 mg
  • Rutin 50 mg

Tiada tambahan ragi, gluten, gandum, derivatif susu, pengawet, perasa tiruan atau pemanis.

Dos

  • Dewasa – Ambil 1 tablet setiap hari dengan makanan.

error: Content is protected !!