Now Reading
Bio Renew Facial Oil, Seri Yang Berpanjangan

Bio Renew Facial Oil, Seri Yang Berpanjangan

Bio-Renew Radiant Youth Facial Oil

Bio Renew Facial Oil adalah produk penjagaan kulit yang yang memberi manfaat kepada wajah anda yang terkandung di dalam satu botol.

Facial oil boleh mempunyai banyak manfaat yang berpotensi, tetapi tujuan keseluruhannya adalah sebagai tahap perlindungan tambahan untuk kulit anda.

Walaupun mereka terkenal dengan sifat penghidratannya, minyak muka juga dapat membantu rutin anti-penuaan anda dan memberikan sifat antibakteria dan penyembuhan.

Oleh kerana minyak adalah produk yang paling berat atau paling padat dalam rutin anda, minyak ini mampu menembusi pelembap anda, membiarkannya sampai ke kulit anda, tetapi sebaliknya tidak benar.

Sekiranya anda ingin meningkatkan kelembapan, sapukan minyak anda setelah menggunakan pelembap ke kulit lembap.

Ternyata, minyak muka sangat bernilai. Kulit memerlukan minyak untuk menjaga keseimbangan yang sihat, jika tidak, ia akan menjadi terlalu kering yang dapat menyebabkan jerawat, garis-garis halus, dan kedutan.

Menggunakan minyak wajah membantu menjaga kelembapan kulit sambil melindunginya dari kerosakan persekitaran.

Bio Renew Facial Oil

Manfaat Bio Renew Facial Oil

Bio Renew Facial Oil adalah sejenis facial oil dengan formula ringan, tidak berminyak dan ringan yang memudahkan penggunaan dan menyerap ke dalam kulit dengan cepat.

Mengandungi Bio Energy Complex ™ untuk membantu menyerap dengan lebih baik ke dalam kulit agar dapat menyuburkan, memperbaiki dan menjana semula sel-sel kulit.

Royal Jelly yang diperkaya dengan kolagen, vitamin, mineral dan 17 jenis asid amino yang membantu untuk melembapkan kulit dengan baik, bertindak sebagai anti-penuaan yang menghalang penuaan kulit, menggalakkan pertumbuhan sel kulit yang baru dan mengurangkan tanda awal penuaan dan kedutan halus di wajah.

Selain itu, ia diperkaya dari ekstrak Teh Hijau yang kaya dengan anti-oksidan sehingga melindungi kulit dari pencemaran radikal bebas dan memberi perlindungan pada kulit.

Bukan itu sahaja, penggunaan facial oil secara konsisten juga akan merawat kulit dan melindungi dari tanda-tanda penuaan kulit seperti kedutan halus, kulit kendur dan kusam.

Bio Renew Facial Oil ini turut diperbuat daripada 100% essential oil yang selamat kepada semua jenis kulit dan mempunyai kandungan kepekatan yang tinggi.

Tujuannya adalah untuk mengekalkan kelembapan kulit hingga ke dasar.

Penggunaan Bio Renew Facial Oil

Cara menggunakan Bio Renew Facial Oil adalah hanya perlu gunakan 1-2 titik 2 kali sehari untuk mengekalkan kelembapan kulit.

Bukan hanya boleh digunakan pada muka, anda juga boleh pam 2-3 titik ke atas tapak tangan dan sapukan di muka dan bahagian anggota badan.

Juga boleh disapukan pada lutut dan siku yang kering dan menggelupas untuk melembap dan mencerahkan kulit.

error: Content is protected !!