Now Reading
Bio Grape Seed Dan 9 Alternatifnya

Bio Grape Seed Dan 9 Alternatifnya

Bio Grape Seed

Bio-Grape Seed adalah formula antioksidan yang mengandungi ekstrak biji anggur yang diseragamkan kepada 95% proanthocyanidins oligomer (OPC). Ekstrak biji anggur adalah sumber semula jadi OPC yang kaya, antioksidan yang hebat bertindak sebagai pemulung radikal bebas untuk melindungi tubuh daripada kerosakan sel.

Kajian ekstrak biji anggur dimulakan dengan konsep kesihatan yang disebut ‘French Paradox’, idea utamanya adalah di mana orang Perancis mempunyai kadar penyakit jantung yang sangat rendah walaupun pengambilan lemak tepu yang tinggi. Para saintis percaya rahsia itu terdapat dalam wain merah mereka, dan penyelidikan lebih lanjut menunjukkan bahawa Oligomeric Proanthocyanidins (OPC) yang terdapat dalam wain merah mereka meningkatkan kesihatan kardiovaskular, dan sekarang, ekstrak biji anggur didapati mengandungi sumber OPC terkaya.

Bio Grape Seed

Bio Grape Seed

RM12.98

Bio-Grape Seed adalah formula antioksidan yang mengandungi ekstrak biji anggur yang diseragamkan kepada 95% proanthocyanidins oligomer (OPC). Ekstrak biji anggur adalah sumber semula jadi OPC yang kaya, antioksidan yang hebat bertindak sebagai pemulung radikal bebas untuk melindungi tubuh daripada kerosakan sel. Banyak manfaat untuk produk ini seperti mencegah penyakit jantung, boleh mengulang tekanan darah, dapat mencegah penyakit Alzheimer dan demensia. Selain itu, produk ini dapat melancarkan sistem pencernaan dan mencegah daripada alahan kulit.

Bio Grape Seed

MyVitamins Wellness Grape Seed & Vitamin C

RM130.00

Apa pun tujuan kecergasan anda, selalu ada risiko tekanan oksidatif dari latihan yang sengit. Tubuh kita mempunyai antioksidan yang terhad untuk mengawal radikal bebas yang dihasilkan oleh senaman, jadi antioksidan seperti vitamin C dan biji anggur yang merupakan pertahanan semula jadi terhadap radikal bebas – adalah bahagian penting dalam pemulihan. Setiap kapsul dibungkus dengan 150mg ekstrak biji anggur dan 40mg vitamin C untuk membantu anda pulih dan kekal kuat.

1. Vitamin C menyumbang kepada pengurangan rasa letih dan keletihan.

2. Vitamin C menyumbang kepada pembentukan kolagen normal untuk fungsi normal tulang rawan dan tulang.

3. Vitamin C menyumbang untuk mengekalkan fungsi normal sistem imun semasa dan selepas melakukan senaman fizikal yang kuat.

4. Vitamin C menyumbang kepada perlindungan sel dari tekanan oksidatif.

5. Vitamin E menyumbang kepada perlindungan sel dari tekanan oksidatif.

6. Grapeseed adalah sumber antioksidan / pertahanan semula jadi yang terkenal terhadap radikal bebas.

Bio Grape Seed

Nature’s Way Premium Extract Grape Seed

RM120.00

Ekstrak Biji Anggur adalah sumber procyanidins yang kaya, kumpulan antioksidan yang kuat. Ia dianggap dapat membantu mengurangkan kerosakan kolagen pada kulit yang mengakibatkan garis-garis halus dan kedutan, disebabkan oleh kerosakan radikal bebas. Ia juga dapat membantu pembentukan kolagen dalam badan untuk menyokong penampilan kulit dan membantu penyembuhan luka.

HealthyCare Grape Seed 12000

RM 78.00

Membantu menjaga aliran darah di tangan, kaki dan kaki. Menjaga kesihatan kapilari. Boleh membantu peredaran darah. Menyokong kesihatan saluran darah. Menyokong kesihatan sistem vaskular. Memberi perlindungan Antioksidan. Bahan-bahan Ekstrak Vitis vinifera (biji anggur) hingga kering biji 12g (12000mg) Tanpa gula, kanji, laktosa, ragi, gluten, produk tenusu atau pengawet tambahan

Arahan Pengambilan:

Dewasa: Ambil 2 kapsul setiap hari dengan makanan, atau seperti yang diarahkan oleh profesional penjagaan kesihatan anda.

Kanak-kanak di bawah 12 tahun: Hanya seperti yang ditetapkan secara profesional.

GNC Grapeseed Extract 500mg

RM 278.00

GNC Grape Seed Extrack adalah suplemen vegetarian yang memberikan sokongan antioksidan untuk tisu dan organ yang sihat. Biji Anggur mengandungi sebatian yang menyokong tisu dan organ yang sihat *. Antioksidan dapat membantu meminimumkan kerosakan sel dari pengeluaran berlebihan radikal bebas berbahaya yang dapat memusnahkan sel yang sihat dan mempengaruhi penuaan sel. Kapsul ekstrak biji anggur mengandungi antioksidan. Makanan tambahan tanpa gluten dan natrium tidak mengandungi warna atau rasa tiruan dan gula. Mengandungi 60 kapsul ekstrak biji anggur. Memberi sokongan antioksidan untuk membantu mengekalkan sel dan tisu organ yang sihat Makanan tambahan vegetarian Bebas gluten; tanpa perisa atau warna buatan, atau tenusu, Bebas Natrium

Vitahealth Grape Seed

RM 88.00

Ekstrak biji anggur adalah sumber OPC yang kaya dan semula jadi, antioksidan yang baik yang 50 kali lebih kuat daripada vitamin E dan 20 kali lebih kuat daripada vitamin C. OPC melindungi tubuh dari kesan kerosakan oksidatif yang boleh mengakibatkan kerosakan sel dan penuaan pramatang. OPC meneutralkan pelbagai radikal bebas di bahagian badan yang larut dalam air dan larut lemak. OPC membantu meningkatkan kesihatan badan. Disarankan untuk individu yang memerlukan peningkatan antioksidan.

Natural Factor Grapeseed

RM 56.00


Natural Factor Grape Seed Extract mempunyai 95% polifenol (polifenol flavonoid). Hasilnya adalah antioksidan canggih dengan kekuatan dan kemurnian yang optimum. Disarankan mengambil 1-2 kapsul sehari.

Ia kaya dengan antioksidan dan kompleks proanthocyanidin oligomer dan telah dikaitkan dengan pelbagai kemungkinan manfaat kesihatan. Kajian menunjukkan pada 15 pesakit dengan hati berlemak, ekstrak biji anggur menurunkan enzim hati dan penumpukan lemak terbalik.

Vital Nutrients Grapeseed Extract

RM 162.00

Produk ini adalah vegan, Bebas Gluten, Bebas Alergen, Perlindungan Antioksidan, Menyokong Kesihatan Peredaran darah, 100 Hidangan, Makanan Tambahan, Bukan GMO, produk Olympian Labs, Inc. dibuat dengan bahan berkualiti tinggi dan dihasilkan mengikut Amalan Pembuatan Baik (cGMP) semasa, Ia tidak menggunakan ramuan yang menggunakan produk bioteknologi moden.

Solgar Grapeseed Extract

RM 165.00

Ekstrak Biji Anggur secara semula jadi mengandungi polifenol yang dikenali sebagai proanthocyanidins oligomer (OPC). Bahan aktif ini juga terdapat di banyak tumbuh-tumbuhan dan herba seperti teh hijau, bilberry dan cranberry, dan penting untuk tradisi yang sihat di seluruh dunia. Selain menyokong kardio, sebatian proanthocyanidin mempunyai sifat antioksidan yang membantu melawan radikal bebas. * Radikal bebas dapat menyebabkan tekanan oksidatif dalam tubuh, dan seterusnya menyumbang kepada penuaan sel pramatang.

Duoleaf Grapeseed Extract

RM 218.00

Ekstrak biji anggur (GSE) adalah makanan tambahan yang dibuat dengan membuang, mengeringkan, dan menghancurkan biji anggur yang pahit. Biji anggur kaya dengan antioksidan, termasuk asid fenolik, antosianin, flavonoid, dan kompleks oligomericproanthocyanidin (OPC).

MANFAAT EKSTRAK Biji Biji Grap

 • 1. Boleh mengurangkan tekanan darah
 • 2. Boleh membantu meningkatkan aliran darah
 • 3. Boleh mengurangkan kerosakan oksidatif
 • 4. Boleh meningkatkan tahap kolagen dan kekuatan tulang
 • 5. Menyokong otak anda seiring bertambahnya usia
 • 6. Boleh meningkatkan fungsi buah pinggang
 • 7. Boleh membantu mengawal Diabetes dengan lebih baik
 • 8. Boleh mengurangkan risiko barah
 • 9. Boleh melindungi hati anda
 • 10. Meningkatkan penyembuhan dan penampilan luka
 • 11. Mengurangkan Risiko penyakit jantung

IDEAL UNTUK

 • – Orang dewasa dan kanak-kanak yang sihat
 • – Atlet ketahanan
 • -Tekanan dan keletihan orang dewasa
 • -Penyakit diabetes, kolesterol dan tekanan darah
error: Content is protected !!