Bio-essence Bio-Gold Rose

Bio-essence Bio-Gold Rose mempunyai emas 24K telah digunakan secara meluas oleh diraja kuno sebagai anti-oksidan kuat yang melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas, sehingga memperlambat tanda-tanda penuaan pertama. Ia juga disertakan dengan Bio Energy Complex ™ untuk membentuk 24K Bio-Gold, yang diserap ke dalam kulit dengan lebih berkesan untuk pencerahan semula jadi dari dalam.

Ekstrak mawar Jepun yang unik, Eijitsu, yang telah diekstrak dan ditapis beberapa kali untuk kesucian yang optimum membantu menghilangkan kekeringan kulit dengan penghidratan yang cukup dan memperbaiki liang roma sehingga kulit terasa lembut.

Bio-Gold Rose Gold Water

RM63.00

Produk ini adalah air pati ringan dan boleh didapati dalam botol berjumlah 100ml. Ia mengandungi ekstrak rose (mawar) Jepun yang unik, Eijitsu, yang yang telah diekstrak dan disaring beberapa kali untuk kesucian yang optimum dalam membantu kesihatan kulit dengan penghidratan yang cukup & juga memperbaiki liang.

Vibrant Glamour Hyaluronic Acid Solution Hydrating Moisturizing and Firming Essence

RM17.48

Intipati ini bertujuan untuk menghidratkan dan melembapkan kulit. Ia dapat membaiki kulit dan menjadikan kulit kelihatan sihat dan cantik. Produk ini dapat mengentalkan wajah kulit.

SK2 Facial Treatment Essence Oil Control Brightens Shrink Pores and Essence PITERA Facial Serum Hydrating

RM38.19

Produk ini dirujuk sebagai air ajaib oleh pengguna di seluruh dunia. Ia merangkumi vitamin, asid amino, mineral dan asid organik untuk membantu muka mengekalkan kelembapan. Produk ini juga boleh memperkecilkan liang roma wajah.

L’Oreal Paris Revitalift Crystal Micro Essence

RM34.90

Intipati ini bertujuan untuk menghaluskan dan melembapkan kulut wajah. Ia juga membantu menyambarkan garis halus pada wajah muka dan wajah akan terasa lebih halus dan nampak muda.

Timeless Vitamin B5 Serum + Hyaluronic Acid

RM33.53

Serum ini merupakan pelembap yang kuat. Ia merangkumi asid Hyaluronik. Ramuannya sesuai untuk menjadi serum pelembap untuk wajah kulit. Produk ini dapat mengetatkan wajah kulit.

Clinelle Purifying Serum

RM55.34

Cinelle Purifying Serum dapat menenangkan kulit. Produk ini dapat menenangkan kulit yang sekata. Pada masa yang sama, ia dapat menjaga kelembapan dan kelembutan wajah kulit.

Bioderma Sebium Pore Refiner

RM26.90

Produk ini dapat mengetatkan liang rom wajah kulit. Ia juga dapat menghaluskan tekstur kulit. Kulit akan sentiasa berkekalan cerah.

Images Moisturizing Ampoule Water Essence Brighten Skin Refining Pore Facial Hyaluronic Acid

RM19.14

Produk ini sesuai untuk semua jenis kulit. Ia mengandungi Acid Hyluronic yang dapat melembutkan tekstur kulit. Produk ini juga boleh mencerahkan kulit halus wajah muka dan melembapkan muka sepanjang masa.

Summary
Article Name
Bio-Essence Bio-Gold Rose: Apakah Keistimewaannya?
Description
Siri Bio-essence Bio-Gold Rose ini adalah berdasarkan bahan, fungsi dan prinsip utama yang sama dengan siri Bio-essence Bio-Gold. Namun, siri mempunyai tambahan ramuan mawar.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: