Bio-essence Bio-Gold

Kerosakan radikal bebas pada kulit yang disebabkan oleh faktor persekitaran boleh menyebabkan tanda-tanda penuaan pertama kulit, seperti, kusam dan garis-garis halus. Oleh itu, sangat mustahak untuk kulit dilindungi dengan baik oleh kekuatan anti-oksidan 24K Bio-Gold yang membantu memerangi radikal bebas untuk kulit yang berseri dan halus secara semula jadi. Bio-Essence Bio-Gold Golden Ratio Double Serum adalah formula unik yang mengubah keupayaan kulit untuk memperbaiki, memperbaharui dan menambah semula kulit.

Dengan meningkatkan pengambilan oksigen, ia membantu kulit bernafas, mengubah sel dari keadaan tidak aktif ke keadaan bertenaga. Ini secara dramatik meningkatkan penyerapan bahan bio berharga – Emas 24K untuk menjadikan kulit anda kelihatan lebih sihat, lebih berseri dan cantik

Terdapat banyak pilihan yang lain selain daripada Bio-Essence Bio-Gold Golden Ratio Double Serum. Berikut adalah penjelasan lebih lanjut mengenai produk yang lain.

Bio-Essence Bio-Gold Golden Ratio Double Serum

RM99.90

Serum ini adalah berjumlah 36gram yang diisi dengan campuran seimbang air dan minyak yang diperlukan oleh kulit wajah. Ia mempunyai kandungan anti oksidan yang tinggi bagi melindung kulit, memberi hidrasi tinggi dan melawan penuaan kulit.

OLAY White Radiance Light Perfecting Essence Serum

RM79.90

Serum ini mempunyai bau kelopak Jasmine dan Rose yang segar. Teskstur produk ini adalah rindan dan senang diserap oleh kulit dan tidak berminyak. Serum ini bertujuan untuk mencerahkan warna kulit dan menghidratkan kulit serta-merta.

LOreal Paris Revitalift Anti Aging Intense Repairing Serum Essence

RM74.90

Produk ini sesuai untuk melawan tanda penuaan. Ia diformulasikan dengan Revitalift
Revitalift Dermalift Intensive Repairing Essence. Formulasi ini adalah untuk melembabkan, dan menghaluskan kulit sehingga kulit menjadi lebih lembut, serta dihidupkan semula dan kelihatan lebih muda dengan cahaya berseri.

Sanny & Joleen Antioxidant Serum

RM97.00

Serum ini mengandungi Contains Tocotrienol (Vitamin E), Panthenol (Pro-vitamin B5), Niacinamide (Vitamin B3), Calendula & Olive Oil. Produk ini sesuai digunakan untuk mencegah penuaan kulit dan meningkatkan keanjalan kulit.

Innisfree Official Jeju Cherry Blossom Skin

RM61.00

Produk ini mengandungi sifat antioksidan dan anti-radang. Berkenaan dengan sifat anti-radang, ekstrak Cherry Blossom menunjukkan kemampuannya untuk berjaya menyembuhkan kulit yang jengkel, dan mencerah kulit kusam dan bintik-bintik gelap.

Mamonde Red Energy Recovery Serum

RM130.00

Mamonde Red Energy Recovery Serum bertujuan untuk menghilangkan kedutan dan melahirkan kulit yang lembut, halus, dan berseri walaupun terdedah kepada persekitaran yang kotor. Dalam 5 hari penggunaan, kulit akan menjadi berseri.

SKII Genoptics Spot Essence

RM125.00

Intipati ini direka untuk mengatasi tompok hitam di wajah muka. Ia akan membantu kulit menjadi lebih menyerlah dengan penggunaan produk ini.

Dr.Douxi Mandelic Acid Essence

RM78.40

Intipati ini merangkumi Asid Mandaelic. Acid ini mampu mempercepatkan pergantian sel untuk menghilangkan sel kulit mati. Produk ini juga dapat menghilangkan pigmentasi dan bintik-bintik usia serta mencerahkan kulit.

Summary
Article Name
Bio-Essence Bio-Gold: Apakah Keistimewaannya?
Description
Bio-essence mempunyai sejarah yang kaya dan juga falsafah yang kuat sebagai jenama penjagaan kulit Asia yang terkemuka. Jenama mereka dihasil berdasarkan pemahaman yang terperinci mengenai wanita Asia secara khusus dan keperluan penjagaan kulit mereka. Prinsip ini juga ditambah dengan komitmen yang berterusan dari segi penyelidikan penjagaan kulit mengikut inovasi saintifik terkini.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: