Berocca Effervescent Tablets
Berocca Performance adalah suplemen vitamin dan mineral yang disesuaikan khas yang dapat membantu meningkatkan prestasi mental dan fizikal apabila diambil setiap hari.

Berocca Effervescent Tablets Orange adalah suplemen vitamin dan mineral yang disesuaikan khas yang dapat membantu meningkatkan prestasi mental dan fizikal apabila diambil setiap hari.

Tablet Bersalut Filem

Tablet bersalut filem Berocca Effervescent Tablets Orange mempunyai formulasi yang sama dengan tablet effervescent namun tidak mengandungi aspartam dan mempunyai kandungan natrium yang rendah (1.9 mg per tablet).

Apakah Bahan Aktif Berocca?

Berocca mengandungi vitamin B1 hingga B6, B12, vitamin C (500mg), vitamin H (biotin), asid folik, kalsium, magnesium dan zink.

Setiap tablet effervescent mengandungi kumpulan vitamin B, 500mg vitamin C dan mineral penting lain. 1 dos sehari didatangkan dengan rasa oren yang sedap.

Tanpa gula dan pengawet tambahan. Digunakan sebagai makanan tambahan kesihatan.

Khasiat

Tablet berkhasiat cepat diserap badan, senang diambil dan membantu memenuhi keperluan pengambilan air harian anda. Tablet effervescent boleh didapati dalam tiga perisa yang enak (oren, asli dan mangga & oren).

  • Penyegaran yang kuat
  • Rasa hebat
  • Ketajaman mental dan tenaga fizikal
  • Ambil 1 tablet sehari
  • Disarankan untuk diminum secara berkala
  • Tanpa gula, tiada penambah tiruan

Gambar daripada : https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.watsons.com.my%2Fvitamin-b-c-orange-3-x-15-s%2Fp%2FBP_54543&psig=AOvVaw3M_rVehrx36i3-a7I7K6l-&ust=1592377786586000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCJDFk9fjheoCFQAAAAAdAAAAABAD

Summary
Berocca Effervescent Tablets Orange
Article Name
Berocca Effervescent Tablets Orange
Description
Berocca Performance Effervescent Tablets adalah suplemen vitamin dan mineral yang disesuaikan khas yang dapat membantu meningkatkan prestasi mental dan fizikal apabila diambil setiap hari.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: