Now Reading
Bagaimana untuk menggayakan rumah anda seperti selebriti terkemuka di Malaysia!

Bagaimana untuk menggayakan rumah anda seperti selebriti terkemuka di Malaysia!

Terdapat punca mengapa masyarakat kita mencontohi bintang ikonik di Malaysia. Kecantikan, bakat dan kejayaan mereka, mewakili semua perkara yang kita harap dapat dicapai suatu hari nanti. Mereka membuatkan kita kagum dan menjadi inspirasi, bukan sahaja untuk apa yang mereka lakukan secara profesional, tetapi juga dalam cara mereka menjalani kehidupan seharian mereka seperti orang biasa.

Setiap budaya saling menghormati kumpulan selebriti mereka sendiri, yang kemajuannya mempunyai nilai istimewa kerana mereka membanggakan negara asal mereka pada peringkat global. Malaysia sememangnya tidak kekurangan individu hebat yang patut dihormati.

Jadi, ini dapat menimbulkan persoalan, apakah bentuk sanjungan yang lebih baik daripada mengikut jejak individu yang dihormati itu? Jika seseorang hidup seperti orang yang dikaguminya, mereka lebih dekat untuk menyelaraskan kejayaan dan keuntungan mereka sendiri dalam hidup. Apatah lagi, ia sangat menyeronokkan untuk mendapat inspirasi estetik daripada mereka yang kita sanjungi. Inilah cara untuk menggayakan rumah anda seperti selebriti terkemuka di Malaysia!

Loteng gaya Brooklyn yang cantik di rumah Bunkface

Bunkface ialah salah satu kumpulan punk paling terkenal di Malaysia dengan gaya muzik yang diilhamkan oleh kumpulan seperti Sum 41 dan Blink 182.

Bagi mana-mana daripada anda ‘Bunkers’ di luar sana yang ingin bercita-cita untuk mendapat ilham dan gaya hidup yang menyeronokkan dan riang ini, cuba cipta loteng gaya Brooklyn yang cantik seperti yang digambarkan di sini. Pilih bahan hitam dan logam dan ciri lain untuk mencapai rupa ini.

Dapatkan “Glam look” seperti rumah Amber Chia!

Amber Chia ialah model, pelakon dan personaliti TV Malaysia. Chia mempunyai cerita Cinderella tersendiri kerana dia mencapai kejayaan dari latar belakang yang agak sukar. Hari ini, penampilannya sangat feminin dan glamor.

Rumah sebenar beliau dipaparkan di HGTV’s Celebrity Homes Asia, di mana ia menampilkan siling tinggi, warna pop yang menunjukkan keyakinan dan keanggunan yang tidak dapat disangkal, sama seperti ruang tamu ini yang direka oleh Interior Desires.

Dapatkan rumah sporty seperti Dato’ Lee Chong Wei.

Badminton cukup popular di seluruh Asia dan ia menyeronokkan di peringkat amatur. Dato’ Lee Chong Wei yang kekal sebagai pemain badminton terbaik dunia selama hampir empat tahun berturut-turut dan menjadi pemain Malaysia pertama yang mencapai kedudukan ini sejak penubuhan ranking rasmi.

Jika anda mempunyai bintang sukan dalam keluarga anda yang memandang tinggi kepada Lee Chong Wei, atau jika anda suka bermain sukan, pertimbangkan untuk membina rumah anda yang dekat dengan gelanggang yang berfungsi sepenuhnya mengikut pilihan anda, seperti yang dapat kita lihat di bawah, gambar gelanggang bola keranjang ini.

Tempat tinggal yang canggih untuk pelakon yang terkenal, Michelle Yeoh.

Dengan peranan utama seperti Crouching Tiger Hidden Dragon, Tomorrow Never Dies, dan pelbagai filem aksi Hong Kong, tidak syak lagi bahawa Michelle Yeoh adalah pelakon filem yang terkenal. Di seluruh dunia, Yeoh terkenal dengan kebolehan lakonannya dan kecantikannya.

Yeoh membawa aura yang tersendiri dan matang. Untuk menggayakan apartmen anda seperti miliknya, pilih rupa yang tersusun rapi dengan bahagian yang sama mewah dan meriah seperti ruang makan yang cantik ini dengan aksen merah dan pengaruh gaya Asia.

See Also
Tips Membuat Bunga Manggar Secara DIY

This image has an empty alt attribute; its file name is rsz_bunkface_rumah.jpg

Boho bergaya seperti Yuna

Yuna adalah seorang lagi bintang muzik paling terkenal di Malaysia, yang popularitinya terus meningkat ke tahap yang lebih tinggi. Muziknya berakar umbi, dan dia terkenal dengan keperibadiannya yang rendah hati.

Untuk meniru gayanya, kami mengesyorkan anda memupuk rupa bohemian pada masa yang sama, kemas dan ringkas. Ruang ini menarik dengan dinding dan lantai minimalisnya yang digabungkan dengan tekstur pop out dan berani serta butiran artistik.

Dapur yang sesuai untuk memasak seperti selebriti Chef Wan

Apabila tiba bahagian untuk menggayakan dapur anda mengikut selebriti Malaysia, jangan pandang lebih jauh daripada Chef Wan. Beliau dikenali kerana peranannya sebagai chef TV, dan telah berusaha untuk mempopularkan masakan Malaysia dan Asia Tenggara ke seluruh dunia. Kami memilih dapur cantik di bawah untuk mewakili gayanya kerana ia dihiasi dengan skema warna yang sama seperti restoran Singapura, 1 Market.

Kami berharap panduan ini telah membantu anda melihat betapa mudahnya menggunakan personaliti selebriti kegemaran anda untuk memberi inspirasi kepada reka bentuk dalaman rumah anda.

Ingin mengetahui lebih lanjut tentang apa yang hangat dalam seni bina Singapura? Jangan lupa untuk lihat reka bentuk rumah di bahagian nature’s image. Selamat berhias!

error: Content is protected !!