Now Reading
Atasi Parut Degil dengan Bio Treatment

Atasi Parut Degil dengan Bio Treatment

Bio treatment

Bagi yang tiada masalah kulit mungkin tidak ada masalah. Tetapi, jika anda memiliki parut kulit, jeragat dan bintik hitam gunakan Bio Treatment.

Bio Treatment dapat membantu mencerahkan parut degil dan menyelesaikan masalah kulit yang anda alami.

Cubalah hari ini!

Bio White Advanced Whitening Spot Corrector

Bio Treatment

Bio White Advanced Whitening Spot Corrector adalah krim rawatan yang sangat berkesan.

Dengan gabungan bahan pemutihan dan pelembab Ekstrak Camellia, Asid Tranexamic, Ekstrak Kulit Pokok Tanaka, Arbutin dan Vitamin E dapat membantu mengatasi masalah pigmentasi, seperti bintik-bintik dan jeragat yang bermasalah.

Tekstur yang ringan dan cepat menyerap lembut pada kulit dan tidak meninggalkan rasa melekit. Gunakan secara berkala untuk mengurangkan penampilan bintik-bintik gelap, dan mencapai kulit tanpa bintik, lebih cerah dan lebih sekata.

Dengan menggunakan Bio Energy Complex iaitu formula eksklusif dapatyang meningkatkan keupayaan kulit untuk memperbaiki, memperbaharui dan menambah semula keanjalan kulit.

Tanaka adalah rahsia semula jadi dalam mencapai kulit yang bersinar halus dan juga membantu melindunginya dari sinar UV.

Ia juga membantu meningkatkan warna kulit kusam dan mengembalikan kecerahan kulit untuk menghasilkan kemasan yang cerah dan cerah.

Dikenal sebagai “Rose of Winter”, Camellia terkenal dengan ketahanan yang kuat dan sifat pelembabnya yang sangat tinggi.

Ini membantu mengelakkan kulit kering, dan juga dapat menghilangkan kusam dan meningkatkan ketelusan kulit untuk mencapai kulit yang lebih cerah dan cerah.

Tranexamic Acid adalah bahan pemutih yang sangat berkesan yang membantu mencegah dan meringankan pembentukan bintik-bintik gelap.

Setelah membersihkan dan toner, sapukan lapisan nipis hanya pada bintik-bintik gelap di wajah sekali pada waktu pagi dan petang.

Bio Renew Wrinkle Filler Cream

Bio Treatment

Pembaharuan kulit yang aktif membantu melawan tanda-tanda penuaan dan penting dalam mencapai kulit yang sihat dan awet muda.

Bio Renew Wrinkle Filler Cream berkesan untuk meningkatkan pengeluaran kolagen semula jadi kulit untuk mengurangkan penampilan kedutan dan garis-garis halus, sambil mengembalikan kelembapan ke kulit yang kering dan matang.

Dengan formula Bio Energy Complex  dan Royal Jelly, formula ringan ini mudah diserap untuk membantu menyuburkan dan memperbaharui kulit dari dalam, menampakkan kulit yang halus dan awet muda.

Kelebihan Bio-Renew Wrinkle Filler Cream

 • Disuntik dengan Bio Energy Complex ™ untuk mempercepatkan pembaharuan kulit dan melambatkan tanda-tanda penuaan untuk kulit untuk kelihatan awet muda.
 • Meningkatkan penghasilan kolagen semula jadi kulit hingga 50%.
 • Mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan untuk tekstur kulit yang lebih halus.
 • Mengekalkan kelembapan kulit dan mempercepat proses pembaharuan kulit sebanyak 34% untuk kulit yang terhidrat dan lembut.
 • Menguatkan lapisan kulit hingga 58%, dengan membantu memperbaiki kulit yang rosak sehingga kelembapan terkunci dengan berkesan.
 • Berkhasiat, menenangkan dan sangat efektif bagi kulit kering.

Bio Treatment Essence In Oil

Bio Treatment

Bio Treatment Essence-in-Oil adalah campuran unik dari 11 ekstrak tumbuhan semula jadi yang terkenal dengan penyembuhan luka dan faedah pelembab yang kuat.

Gabungan formulasi ini dapat mempercepatkan proses penyembuhan dan melembutkan kulit yang rosak untuk mengelakkan daripada pembentukan parut.

Juga boleh digunakan pada muka dan anggota badan. Pastikan anda melakukan ‘patch test’ terlebih dahulu.

Kelebihan Bio Treatment Essence In Oil

 • Dijadikan sebagai perawat parut yang mengurangkan parut dan stretch mark hingga 22%
 • Minyak kecantikan ini lembut pada kulit sensitif, memberi khasiat tanpa terengsa.
 • Mengandungi 11 ekstrak tumbuhan yang kaya dengan antioksidan untuk mengurangkan kedutan
 • Melembapkan keadaan kulit kering seperti ekzema dan psoriasis dengan formula penjagaan kulit yang tidak berminyak dan lembut ini
 • Bebas paraben, warna dan wangian tiruan
error: Content is protected !!