Now Reading
Apakah moisturizer terkini yang terbaik?

Apakah moisturizer terkini yang terbaik?

Moisturizer wajah

Dengan menggunakan moisturizer, anda memberikan sejumlah kelembapan yang mungkin kulit anda kekurangan disebabkan persekitaran. Jadi, perlukah anda menggunakan pelembap setiap hari?

Origins GinZing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer

RM125.00

Origins Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer menghidrat dan memberi tenaga pada kulit anda sebaik sahaja digunakan. Konsistensi seperti gel memastikannya memberikan kelembapan yang mencukupi tanpa menambahkan kilauan berminyak pada wajah anda.

Moisturizer ini diperkaya dengan ginseng dan biji kopi, membantu menyegarkan dan meremajakan semula kulit yang kelihatan kusam dan letih.

Nature Republic Super Aqua Max Fresh

RM69.90

Jenis kulit berminyak akan mendapat banyak manfaat daripada moisturizer tanpa minyak dan konsistensi nipis ini. Pelembap gel daripada Nature Republic ini menampilkan sistem aqua capture yang membantu menjaga kulit agar sentiasa terhidrat.

Ini diformulasikan daripada air laut Hawaii dan 30 ekstrak maritim yang berbeza, dengan ekstrak akar manis dan jus aloe vera. Pelembap ini juga membantu menjaga tahap minyak anda kekal normal sepanjang hari, Ia juga membantu mengawal kilauan pada kulit anda agar mencukupi.

St. Ives Timeless Skin Facial Moisturiser

RM33.69

Kolagen memberi keanjalan kepada kulit wajah kita. St Ives Timeless Skin Facial Moisturiser mengandungi minyak kolagen, elastin dan kesumba untuk melembapkan dan menegangkan kulit wajah. Krim muka ini kaya dengan bahan dan menghidrat serta bukan komedogenik dan hipoalergik, menjadikannya sesuai untuk semua jenis kulit.

First Aid Beauty Ultra Repair Cream

RM55.00

Dimetikon adalah sebatian buatan manusia yang tidak menyumbat kulit yang membantu mengurangkan penyejatan air dari permukaan kulit anda. Ditemui di dalam formula moisturizer ini, First Repair Beauty’s Ultra Repair Cream adalah ibarat secawan air yang anda mahukan pada kulit kering anda.

Ia juga cukup ringan untuk digunakan pada kulit yang ekzema dan rosasea, dan mempunyai seramida yang membantu mengurangkan penampakkan garis-garis halus.

Neutrogena Moisture SPF 15

RM35.50

Sekiranya akhir-akhir ini kulit anda terasa kering, cubalah moisturizer daripada Neutrogena! Walaupun teksturnya ringan, formula tanpa komedogeniknya cukup untuk melembapkan kulit anda tanpa menyebabkan jerawat.

Tanpa pewangi dan bebas alkohol, ia juga mengandungi SPF 15 yang memberi anda perlindungan dari sinaran UVA / UVB. Sudah tentu, ini tidak mencukupi dan anda masih perlu menggunakan pelindung matahari. Walau bagaimanapun, perlindungan tambahan selalunya baik!

Garnier Light Complete Day Cream SPF 19

RM25.40

Ucapkan selamat tinggal pada kulit kusam! Garnier Light Complete Day Cream adalah krim wajah pencerah yang berpatutan bagi mereka yang ingin mendapatkan kulit yang bersinar dan cerah sekata.

Mengandungi pati lemon, vitamin C dan ekstrak herba, moisturizer ini akan membantu memudarkan bintik-bintik gelap dan kusam serta mengekspoliasikan kulit dengan lembut untuk menampakkan kulit yang lebih cerah!

The Body Shop Tea Tree Mattifying Lotion

RM69.00

Tekstur ringan, bebas minyak, antibakteria dan bebas daripada bahan kimia atau ujian terhadap haiwan. The Body Shop Tea Tree Mattifying Lotion adalah pelembap wajah sempurna untuk kulit berminyak dan berjerawat!

Ia mengandungi tea tree oil, pokok teh lemon dan minyak tamanu yang melawan cela, bintik hitam dan mengawal minyak.

The Body Shop Aloe Soothing Day Cream

RM70.00

Jika anda mencari pelembap wajah yang menenangkan, lembut dan semula jadi, inilah produknya! 100% vegan, bebas ujian terhadap haiwan, diperbuat daripada bahan semulajadi dan organik.

Ia diuji secara dermatologi dan sangat lembut untuk pengguna kulit sensitif juga!

Estee Lauder Crescent White Full Cycle Brightening Moisture Crème

RM429.00

Kulit kering, kusam, bintik-bintik gelap? Pelembap wajah daripada jenama Estee Lauder ini boleh merawatnya! Ia diformulasikan dengan bahan perlindung botani yang meningkatkan sinaran kulit anda di samping memberikan penghidratan yang tinggi.

Produk ini juga berfungsi untuk mencegah bintik-bintik gelap, memberikan penghidratan tinggi dan menghidupkan kulit anda kembali.

L’Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic Multi Action 8 Moisturiser

RM74.00

Pelembap wajah anti-keletihan ini direka untuk lelaki yang aktif! Diformulasikan dengan kafein dan vitamin C, ia melembapkan, memberi tenaga dan menguatkan kulit agar menampakkan wajah yang lebih anjal dan berseri.

Ia juga merupakan rawatan selepas bercukur yang berkesan kerana dapat melegakan luka cukur.

SUMBER

https://productnation.co/my/beauty/skin-care/6380/best-face-moisturizer-malaysia/#p-recommendation

error: Content is protected !!