Now Reading
Apakah Fungsi Vaseline Healthy White UV Lightening Lotion?

Apakah Fungsi Vaseline Healthy White UV Lightening Lotion?

vaseline healthy white

Vaseline Healthy White UV Lightening Even-Tone Lotion merupakan salah satu losyen merawat yang mempunyai aroma yang sangat menarik. Para gadis pasti jatuh cinta dengannya.

Memiliki kulit wajah dan badan yang kering  tentu sangat mengganggu. Akibatnya boleh membuat solekan make up sukar berada di wajah  dengan baik. Oleh kerana  itu, salah satu manfaat Vaseline Healthy White Lotion secara rutin dapat melembapkan kulit kering.

Vaseline Healthy White UV Lightening Lotion

Memiliki kulit yang cerah dan lembab sudah pasti idaman setiap wanita dan sudah tentu menjadi keinginan ramai orang. Manfaat Vaseline Healthy White Lotion  dapat mewujudkan keinginan tersebut. 

 • Vaseline Healthy White UV Lightening Body Lotion mengembalikan kelembapan dan melindungi keindahan kulit.
 • Diformulasikan dengan Vitamin B3, titisan mikro Vaseline Jelly dan pelindung matahari tiga kali ganda
 • Membantu kulit kelihatan lebih cerah dengan meresap jauh di dalam kulit
 • Menghentikan pemindahan melanin untuk membantu mengurangkan penampilan kedutan, nada tidak rata dan bintik-bintik gelap
 • Memulihkan kulit yang rosak dari dalam
 • Membantu mencapai kulit yang lebih cantik dalam 2 minggu
 • Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran matahari
 • Losyen tidak berminyak dan menyerap dengan cepat, menjadikan kulit terasa lembut dan halus
 • Terbaik untuk warna kulit yang tidak sekata, kulit kusam, kulit kering

Cara Penggunaan

Cara menggunakan lotion ini  adalah sebagai pelembap dan boleh  dilakukan setelah mencuci muka dan mandi. Selain bagus untuk kulit kering, anda yang memiliki kulit berminyak juga boleh mendapat manfaat dari losyen ini. 

Untuk pengetahuan anda, ianya kurang berminyak / melekit daripada losyen badan yang lain. Semasa penggunaan dikulit  ia menyerap dengan cepat dan tidak meninggalkan rasa melekit / berminyak pada kulit . Kulit terasa lebih segar dan lembap selepas penggunaan dan penulis  hanya perlu terus mengurut selama 5 minit agar produk diserap. Penulis  tidak perlu menggunakan banyak dalam satu botol kerana ianya  akan bertahan selama 6 bulan.

Ciri-ciri Vaseline Healthy White UV Lightening Lotion

 • Membantu kembalikan kelembapan, dengan buluh tulen 100%, kaya dengan antioksidan, kulit kelihatan lebih cerah dalam 2 minggu
 • Ringan & tidak berminyak, penyerapan segera

Penyediaan dan Penyimpanan & Penggunaan

Petunjuk penggunaan: Gunakan Vaseline Healthy White Lotion 2 kali sehari untuk hasil terbaik. Sapu rata ke seluruh badan dan elakkan produk dari tergosok pada pakaian.

Dari segi penyimpanannya produk ini harus  disimpan jauh dari cahaya matahari. Pastikan dibawah suhu bilik.

Jika anda mengalami masalah kulit sensitif, anda disarankan untuk berkonsultasi dengan doktor kulit sebelum menggunakan produk kulit ini. Kerana ianya boleh membantu anda dalam menentukan adakah anda sesuai menggunakan Vaseline Healthy White Lotion ini atau tidak.

Jangan takut okay untuk berbincang dengan doktor sebelum menggunakan produk ini. Jika berminat untuk beli klik pada butang di atas.

error: Content is protected !!