8 Mesin Buat Mee yang Terlaris di Malaysia

mesin buat mee

Mesin buat mee pastinya membantu suri rumah untuk membuat mee buatan sendiri yang lebih sihat dan bersih, tanpa diragui kebersihannya. Ini adalah senarai mesin buat mee yang terlaris di Malaysia.

Wales Stainless Steel Manual Noodle Maker

RM48.00

Mesin buat mee manual yang berpatutan dan tidak melelahkan. Ajaklah anak-anak untuk menolong anda dan mengubah karya cinta ini menjadi projek dapur yang menyeronokkan.

Mesin buat mee yang dikendalikan dengan tangan ini mempunyai pemegang engkol untuk putaran mudah. Ia stabil di bahagian atas dapur atau meja anda dengan pengapit tambahan untuk keselamatan.

Philips Avance Collection Noodle Maker HR2365

RM699.00

Mesin buat mee ini pastinya merupakan pelaburan yang bermanfaat untuk dapur anda. Mee disiapkan dengan mudah dalam masa 10 minit.

Jadi lebih kreatif dengan memasukkan bahan-bahan segar ke dalam masakan anda untuk menambah rasa.

Kanak-kanak hanya gemar mee yang kenyal, terutama mee yang mempunyai tekstur yang melantun. Dengan fungsi yang menyesuaikan proses menguli, anda boleh menikmati mee ekstra sebagai makanan tengah hari.

Trio Pasta Maker TNM-05

RM389.00

Mudah dikendalikan dengan bunyi yang perlahan, anda boleh menjadi ahli silap mata di dapur dengan mesin yang sangat hebat ini.

Menyediakan 10 cakera bentuk yang berbeza, kagumi keluarga atau tetamu makan malam anda dengan pilihan pasta mee Cina. selain spaghetti dan lasagna, mesin ini juga digunakkan untuk membuat doh ladu.

Midea Electric Pasta & Noodle Maker MJ-WNS1501B

RM1,299.00

Menampilkan motor tork tinggi, pembuat pasta ini meningkatkan tekstur dan rasa mee anda. Sesuaikan bentuk dan saiz mee atau pasta anda dengan pilihan 7 cakera pembentuk yang berbeza.

Pilih dari pilihan spaghetti, penne atau fettuccini dari barat atau jenis timur, seperti mihun atau mee. Ia juga dilengkapi dengan laci simpanan untuk memastikan cakera mudah disimpan.

Mueller Spiral-Ultra Multi-Blade Heavy Duty Pasta Maker

RM55.00

Pilihan ideal untuk gaya hidup vegan, bebas gluten atau paleo. Mengapa membuat mee dengan tepung gandum apabila anda boleh menggantikan tepung dengan pilihan bukan karbohidrat.

Masukkan sayur-sayuran keras seperti zukini, wortel atau lobak dan sajikan dengan sos pasta yang sedap.

Pembuat pasta pelbagai fungsi ini juga berfungsi sebagai mandolin, memotong, memotong dan memotong buah-buahan dan sayur-sayuran pilihan anda dengan mudah.

Joyoung Automatic 3-Minute-Quick Noodle & Pasta Maker

RM352.00

Berminat dengan makanan yang dimasak di rumah, tetapi tidak mempunyai masa?

See Also
mosquito repellent

Dengan bantuan mesin buat mee 3 minit automatik ini, anda dapat menikmati makan malam yang sihat dan enak walaupun dalam kesuntukan waktu.

Mesin ini mempunyai ciri pencampuran dan penekanan tepung secara automatik, meniru pergerakan tangan yang sebenar. Pilih 6 jenis pasta atau mee untuk makanan yang enak.

SAVTM Multifunction Automatic Noodle Pasta Maker

RM299.00

Mesin buat mee yang hebat ini juga mudah berubah menjadi juicer, menjimatkan keperluan anda untuk peralatan yang berasingan.

Keupayaan luar biasa mesin ini adalah dengan mudah memasukkan jus sayuran seperti bayam, wortel atau jus bit ke dalam adunan mee anda yang menjadikannya berperisa dan berwarna.

Nikmati pelbagai jenis tagliatelle, fettuccini, macaroni atau vermicelli bila-bila masa anda suka.

Manual Home Pasta & Noodle Maker Machine

RM69.90

Tidak kira betapa mudahnya teknologi moden, mee buatan tangan mempunyai rasa yang berbeza berbanding dengan jenis buatan mesin.

Dengan mesin pembuat mee manual ini, anda boleh membuat sehingga 9 jenis mee yang berbeza dengan pelbagai bentuk dan ketebalan.

Sekiranya anda gemar membuat mee atau pasta daripada asas, cari mesin manual ini kerana ia memberi anda peluang untuk meneroka kaedah memasak tradisional.

error: Content is protected !!