Now Reading
7 Produk Shaver Electric Untuk Anda Cuba

7 Produk Shaver Electric Untuk Anda Cuba

shaver electric

Berbanding shaver manual, shaver electric lebih selesa digunakan. Ianya juga memberikan hasil yang lebih kemas, selamat dan pantas.

Untuk tampil lebih rapi, kebanyakan lelaki memilih untuk mencukur rambut di muka mereka dan para wanita pula ramai yang suka mencukur bulu kaki untuk tampil lebih feminin semasa mengenakan skirt paras lutut. Namun, mencukur menggunakan pencukur manual mungkin akan melukakan kulit anda.

Oleh itu, ada baiknya jika anda beralih arah ke pencukur elektrik atau shaver electric untuk keselesaan anda.


Braun Mobile Shave Shaver Electric M-30

RM 119.00

Braun Mobile Shave Shaver M-30 membolehkan anda mempunyai kulit yang licin pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Dengan alat ini, ianya mudah dan senang untuk mengembalikan penampilan yang baru dan rapi. Berkat saiznya yang padat dan dikuasakan oleh 2 bateri AA, ia dapat digunakan dengan mudah di tempat kerja, di dalam kereta, atau bahkan ketika dalam perjalanan percutian pendek. Meskipun saiznya kecil, ia tidak berkompromi dengan teknologi unggul, kualitinya yang boleh dipercayai atau reka bentuk ramping boleh anda harapkan. Ini adalah alat pencukur yang mesti dimiliki oleh mana-mana lelaki yang mahu atau perlu kelihatan hebat sepanjang hari.


Babyliss Battery Lady Shaver Electric

RM 89.00

Sempurna untuk penyingkiran rambut selepas mandi atau ketika anda tergesa-gesa dan alat ini akan menjadikan kulit anda bebas rambut dan licin dengan hasil yang luar biasa. Pencukur wanita TrueSmooth yang dikendalikan dengan bateri boleh digunakan di permukaan basah atau kering serta sesuai dengan rutin pencukuran anda. Gunakannya pada kaki, ketiak dan garis bikini untuk menjadikan kulit anda terasa lembut dan halus.


Remington Pf7200 Recharge Foil Shaver Electric

RM 187.00

Sesuai untuk kulit sensitif, siri keselesaan alat ini akan memberikan anda pengalaman bercukur yang selesa. Filem fleksibelnya menyesuaikan dengan sempurna pada kontur wajah dan bersalut titanium secara terperinci dan perapi rambut panjang sangat sesuai untuk kerja terperinci. Reka bentuk ergonomiknya akan memberikan keselesaan maksimum, sementara operasi bateri selama 40 minit pencukur ini menjadikannya mesti praktikal dan mencukur dengan teliti.


Panasonic Battery Operated Shaver Psn-Es6850

RM 32.00

Panasonic Battery Operated Shaver Electric Psn-Es6850 adalah pencukur kering yang mudah digunakan untuk membolehkan anda kekal rapi pada bila-bila masa dan di mana sahaja anda perlu. Ia beroperasi menggunakan bateri 2 x AA, jadi anda dapat menikmati pencukuran tanpa wayar dan tidak perlu lagi risau wayar yang menghalangi anda. Bilah spinet putar mewahnya akan memastikan pencukuran yang halus dan lebih dekat. Hanya tekan butang Hidup / Mati dan anda sudah bersedia untuk menggunakannya. 


Philips Electric Shaver Series 1000 (S1103/02)

RM 119.00

Philips Electric Shaver Electric Series 1000 (S1103/02) memberikan anda pencukuran halus yang mudah dengan perlindungan kulit yang berteknologi maju. Bilah mengasah-sendirinya yang berkualiti tinggi dan kepala lentur mampu bergerak dalam 3 arah untuk memastikan anda mendapatkan pengalaman mencukur yang menyeronokkan. Ia juga mempunyai perlindungan untuk memastikan bilah tetap tajam dan mencegah dari merengsakan kulit anda.


Micro Shaver Micro Touches Nose Ear Neck Hair Trimmer Clipper Beard Microtouch

RM 9.55

Shaver Electric ini adalah untuk digunakan pada rambut muka, leher, alis dan badan. Perapi rambut peribadi yang selamat dan selesa ini mempunyai reka bentuk ergonomik dengan cengkaman yang tidak licin. Ia juga mempunyai bilah keluli tahan karat, lampu LED dan ianya sempurna untuk digunakan semasa dalam perjalanan. Shaver ini juga datang dengan  berus pembersih dan 2 sikat.


Nova Electronic Rechargeable Cordless Men Hair Beard Shaver

RM 12.90

Nova Electronic Shaver Electric ini adalah pencukur yang boleh dicas semula, mempunyai bilah keluli yang tajam dan tanpa wayar dengan bateri berkecekapan tinggi yang terbina di dalam. Bilah shaver ini mudah diganti untuk memastikan pencukuran yang berterusan dan tepat. 


Xiaomi Mijia Electric Portable Shaver Dual Blade Msw201

RM 119.00

Xiaomi Mijia Electric Portable Shaver Dual Blade Msw201 menggunakan keluli Nippon yang tajam. Shaver ini adalah ringan dan mudah alih dengan hanya ketebalan 16.6mm dan berat kira-kira 107g. Bilahnya adalah dwi mesra kulit dan mampu mencukur dengan cepat dan lebih selesa. Dengan geometri Voronoi, reka bentuknya pula diilhami oleh sayap pepatung. Shaver ini menyokong pencukuran basah & kering. Cukup tekan lama kekunci selama 3 saat untuk mengunci dan membuka kunci mesin. Selain itu, pemegang bilahnya melalui proses penyaduran vakum aloi zink, tahan haus dan anti karat.

error: Content is protected !!