Now Reading
7 Humidifier Malaysia yang Padat Untuk Rumah Anda

7 Humidifier Malaysia yang Padat Untuk Rumah Anda

Humidifier

Tahukah anda humidifier Malaysia juga penting di dalam rumah anda? Apabila suhu meningkat, penyaman udara membuatkan suasana dalam rumah lebih selesa.

Namun begitu menghabiskan terlalu banyak masa di dalam kawasan yang mempunyai penyaman udara boleh memberi kesan negatif pada badan.

Udara kering disebabkan oleh penyaman udara bukan sahaja memberi kesan kepada mata dan kulit tetapi juga sistem pernafasan. Individu yang berisiko tinggi mengalami masalah seperti ini adalah seperti individu yang bekerja seharian di dalam ruang penyaman udara dan membiarkan penyaman udara terpasang ketika mereka tidur.

Menggunakan humidifier adalah salah satu langkah yang baik untuk mengatasi kesan kekeringan yang disebabkan oleh penyaman udara.

7 humidifier Malaysia yang tersenarai di bawah adalah antara humidifier padat yang anda dapati di Malaysia.

Deerma F628 Air Humidifier

RM99.90

Deerma F628 Air Humidifier dengan reka bentuk minimal dan cantik di pandangan mata. Lubang wap pada bahagian atas mengeluarkan molekul air halus untuk mengekalkan tahap kelembapan di dalam atmosfera. Ia boleh berfungsi di dalam ruang yang besar seperti ruang tamu. Dengan tangki air yang besar sebanyak 5L, anda dapat mengekalkan kelembapan pada masa yang lama.

Jika anda sukar tidur, humidifier Deerma adalah yang terbaik untuk anda kerana ia mempunyai mod senyap. Dengan bunyi serendah 35Db, ia dikatakan tidak menghasilkan bunyi mekanikal yang kuat daripada humidifer tersebut. Anda boleh masukkan minyak pati ke dalamnya agar aroma terapi dapat diwujudkan untuk menenangkan anda. Rasakan keselesaan sepenuhnya dengan Deerma F628 Air Humidifier dan anda tidak akan menyesal.

ML Aromatherapy Diffuser and Humidifier with color changing lamp

RM89.90

Humidifier ini sangat ideal dan sesuai untuk ruang bilik yang besar. Berterima kasihlah kepada kapasiti tingginya, ia boleh digunakan di mana-mana selama 9 hingga 10 jam pada satu masa. Ia juga kemudiannya akan terpadam dengan sendiri.

  • Boleh digunakan sebagai lampu dengan lampu mood yang terbina di dalamnya
  • Selamat digunakan dengan minyak pati
  • Tahan lama dan pengewapan yang lebih berkesan disebabkan fungsi nano-wapnya

Humidifier ini bukan sahaja sangat senyap, ia juga mengeluarkan wap yang sangat halus. Ia melakukan tugas yang sangat bagus untuk mencegah kulit kering terutama jika anda menggunakannya pada waktu tidur.

Crane Droplet Ultrasonic Cool Mist Humidifier

RM329.00

Crane Droplet Ultrasonic Cool Mist Humidifier sesuai digunakan di dalam bilik bayi kerana ia diperbuat daripada bahan anti mikrob. Ia memastikan pengudaraan di bilik anak anda bebas kuman dan selamat daripada alergen. Tambahan lagi, humidifier Malaysia mempunyai kapasiti tangki yang besar dan sangat senyap, sangat sensitif terhadap keperluan bayi untuk tidur yang panjang dan selesa.

Dodocool Car Humidifier

RM89.28

Dodocool Car Humidifier memastikan anda mendapatkan persekitaran yang seimbang dan lembap ketika anda membantu kereta. Ia penting terutama ketika anda tersangkut di dalam jem pada waktu sibuk yang menyebabkan masa berpanjangan di dalam kereta dan badan anda dehidrasi disebabkan penyaman udara.

Humidifier Malaysia ini mempunyai reka bentuk yang memanjang dan slik serta padat. Kekal tenang kerana ia akan muat pada hampir semua pemegang cawan di dalam kereta. Ia diperbuat daripada PP bebas BPA dan plastik ABS untuk penggunaan yang selamat. Ia juga mempunyai diffuser aroma, jadi kereta berbau wangi pada masa yang sama. Buatkan kereta anda menjadi ruang bergerak yang sangat selesa dengan Dodocool Car Humidifier.

Muji Style Ultrasonic Humidifier and Diffuser

RM33.90

Pembersih muka ini digunakan untuk menentang jerawat. Ia mengandungi

Rawatan holistik adalah sangat popular di Malaysia untuk menggalakkan kesihatan dan kesejahteraan yang baik. Diffuser minyak pati adalah bahagian penting dalam rawatan ini. Gaya Muji dimana diffuser juga boleh digunakan sebagai humidifier.

  • Selamat untuk digunakan dengan minyak pati
  • Lampu mood LED terbina di dalam
  • Kapasiti 500ml
  • Plug elektrik yang sesuai dengan outlet elektrik di Malaysia.

Menggunakannya pada waktu malam boleh menggalakkan tidur yang yang lebih baik. Ia boleh mengurangkan kekeringan dan iritasi tekak pada waktu pagi.

liat Bentonit untuk menyeimbangkan kulit PH dan bebas daripada wangian.

Khind Humidifier Fan HHR30F

RM175.00

Dengan menggunakan sistem operasi selari Khind Humidifier Fan HHR30F memperluaskan kelembapan udara di sekitar bilik untuk menggalakkan tidur yang baik. Ia juga menyaring karbon dalam udara secara efisien menghasilkan kualiti udara untuk menghalang iritasi mata atau kulit. Tambahan lagi, ia mengurangkan resdung, batuk berterusan dan selesema yang disebabkan oleh alahan.

Deerma F600 Ultrasonic Humidifier

RM88.90

Deerma F600 Ultrasonic Humidifier adalah salah satu humidifier yang paling bijak. Ia mempunyai kawalan skrin sentuh dan program dengan 6 mod aktiviti berbeza.

Tidak kira walau apa jua aktiviti anda sama ada – melakukan pembacaan atau bersantai di waktu tengah hari atau sesi senaman yang aktif yang panjang, humidifier ini memastikan anda sentiasa dilindungi. Anda juga boleh memilih tetapan untuk tidur semalaman dan hanya untuk melembapkan kawasan anda sepanjang hari.

Seperti humidifier Deerma yang lain, ia mempunyai muncung wap yang berpusing dan bekerja dengan teknologi ultrasonik untuk pelembapan efektif.

Model F600 membolehkan anda untuk menyesuaikan isi padu wap bergantung pada di mana anda menggunakannya. Humidifier terbaik yang boleh disesuaikan, mudah digunakan adalah pilihan No 1 anda – Deerma F600 Ultrasonic Humidifier.

error: Content is protected !!