Now Reading
6 Pilihan Food Dehydrator untuk anda

6 Pilihan Food Dehydrator untuk anda

Food Dehydrator

Food Dehydrator bukan sahaja menjimatkan kos anda malah menyelamatkan anda daripada bahan tambahan dan pengawet berbahaya di dalamnya.

Makanan sihat di dunia yang penuh dengan barang yang dihasilkan secara komersil agak sukar tetapi tidak mustahil!

1. Nesco Snackmaster Pro FD-75A

RM282.76

Nesco Snackmaster Pro FD-75A sangat sesuai untuk kediaman kerana ia menawarkan pelbagai pilihan penyahhidratan.

Dengan sistem penyahhidrat converga-flow yang dipatenkan, anda akan mendapat penyahhidrat yang cekap dan serata yang menghilangkan pencampuran rasa antara dulang serta keperluan untuk memutar dulang secara manual.

Anda boleh mengeringkan apa sahaja yang anda mahukan seperti herba, buah-buahan, cendawan dan juga bunga dengan pengeluaran termostatnya yang tepat.

2. Hamilton Beach 32100A Food Dehydrator

RM242.40

Penggunaan penyahhidratan tiada kesudahan dengan Hamilton Beach 32100A Food Dehydrator yang lebih selamat daripada mesin pencuci pinggan mangkuk.

Bukan hanya dilengkapi dengan lima dulang tersusun untuk mengeringkan kebanyakan produk konvensional, tetapi juga dilengkapi dengan kepingan jaring halus.

Ini bermakna anda dapat mengeringkan barang-barang kecil seperti kacang, herba, dan biji dengan mudah tanpa terjatuh atau tersekat.

Selain itu, ia dilengkapi panel kawalan digital untuk mengawal suhu dan menetapkan pemasa, menjadikannya sangat mesra pengguna bahkan untuk anda yang pertama kali menggunakannya.

3. Septree 6 Tier Stainless Steel Food Dehydrator

RM499.00

Septree 6 Tier Stainless Steel Food Dehydrator memenuhi keperluan kuantiti sederhana untuk penyahhidrat dengan permukaan enam kaki persegi dan daya pengeringan 680W.

Penyahhidrat terdiri daripada dulang keluli tahan karat yang tahan terhadap ujian masa dan juga penampilan yang licin untuk boot.

Selain itu, alat penyahhidrat ini juga memiliki pintu kaca yang membolehkan anda melihat dengan mudah sepanjang proses pengeringan dan pemasa bawaan hingga 30 jam.

4. ANYWIN 5 Layers Food Dehydrator

RM99.00

ANYWIN 5 Layers Food Dehydrator menggunakan sistem peredaran udara panas untuk pengeringan makanan yang cepat dan cekap.

Ia adalah peranti ringkas dan mesra pengguna yang sangat sesuai untuk seseorang yang baru mula berjinak dalam dunia pengawetan makanan.

See Also
tissue

Penyahhidrat ini juga mempunyai termostat yang boleh disesuaikan, jadi anda dapat menyesuaikan suhu pengeringan dengan tepat untuk menjaga kandungan nutrien setiap makanan.

5. Excalibur Food Dehydrator D902 Series

RM1009.80

Kalahkan rasa lapar semasa pengembaraan beg galas anda dengan mengeringkan makanan anda dengan Excalibur Food Dehydrator D902 Series yang boleh dipercayai.

D902 menyediakan sembilan dulang untuk keseluruhan ruang pengeringan seluas 15 kaki persegi sehingga anda dapat menyediakan sejumlah besar campuran landasan kering anda.

Untuk makanan kering yang sempurna, D902 dilengkapi dengan termostat yang boleh disesuaikan untuk menetapkan suhu yang tepat dan pemasa yang secara automatik mematikan proses pengeringan.

6. Excalibur 3926TB Food Dehydrator

RM1211.80

Sekiranya anda menceburkan diri dalam perniagaan makanan dan ingin menghasilkan makanan kering secara komersil, jangan cari yang lain daripada Excalibur 3926TB.

Penyahhidrat ini mempunyai ruang pengeringan berkapasiti 15 kaki persegi yang berkapasiti tinggi sehingga anda sentiasa dapat memperoleh kebaikan keringan.

Selain itu, ia dilengkapi dengan dulang anti lekat poliskrin untuk memudahkan pembersihan, jadi anda boleh memulakan kumpulan seterusnya dengan mudah.

error: Content is protected !!