Now Reading
6 Model Peti Sejuk Murah Terbaik Untuk Anda!

6 Model Peti Sejuk Murah Terbaik Untuk Anda!

peti sejuk

Membeli peti sejuk untuk dapur anda adalah salah satu perkara pertama yang harus anda dapatkan.

Dengannya, anda boleh menyimpan bahan makanan, minuman, makanan sejuk beku dan pencuci mulut yang lazat seperti ais krim.

Terdapat banyak jenis peti sejuk yang ada. Terdapat freezer atas, freezer bawah, pintu Perancis dan peti sejuk bersebelahan.

Mitsubishi MR-FV24J Refrigerator

RM 1050.00

Mitsubishi MR-FV24J Refrigerator adalah peti sejuk dua pintu tanpa gangguan yang sangat mesra bajet.Ia mempunyai banyak ruang penyimpanan di dalamnya dengan kapasiti total 225L. Ia juga dibahagikan kepada 6 ruang utama yang membantu anda memisahkan makanan dan bahan-bahan anda.Di pintu terdapat petak sisi yang luas dan membolehkan anda menyimpan barang seperti botol, balang dan telur.

Sejujurnya, kami terkejut dengan betapa luasnya bahagian dalamnya, memandangkan ia kelihatan cukup kecil di bahagian luar.

Sharp 170L Fridge Refrigerator SJ176MSS

RM1,099.00

Direka tanpa CFC membantu memastikan alam sekitar terpelihara. Mempunyai ciri pemprosesan ais dalam masa 30 minit, agar anda dapat menikmati minuman sejuk dengan segera.

Ruang penyimpanan peti sejuk sederhana untuk anda menyusun barangan dapur dengan lebih teratur. Nano Deodorizer membantu menapis bau yang tidak menyenangkan agar makanan anda kekal segar.

Samsung 220L Inverter 2 Door Deodorizer Fridge

RM1,147.00

Dilengkapi inverter digital yang membantu suri rumah mengekalkan suhu lebih konsisten, menjimatkan tenaga dan memberikan ruang penyimpanan yang luas.

Malah peti sejuk ini mempunyai bahagian moist fresh yang memastikan kesegaran makanan terpelihara.

Penapisnya pula disediakan untuk membantu menghilangkan bau yang kurang enak di samping menjaga udaranya agar kekal segar.

Panasonic 2 Door Fridge 325L

RM 1,509.00

Peti sejuk bersaiz kecil ini sangat sesuai untuk anda yang mempunyai ruang dapur yang kecil. 2 pintu yang mempunyai fungsi penyaman segar yang boleh menghapuskan 99.8% bakteria agar makanan anda disimpan segar dan bebas daripada bau yang tidak diingini.

See Also

Panasonic 2 Doors Fridge G153L Strip

RM799.00

Peti sejuk ini dapat memastikan udara di dalam peti ais kekal berbau segar dan tanpa bau tidak diingini. Ia praktikal yang patut dimiliki di semua rumah, dengan sistem yang berfungsi sebagai pencairan ais secara manual.

Toshiba GR-A28MS Refrigerator

RM1,199.00

Sekiranya anda mahukan peti sejuk murah dengan kapasiti lebih besar, maka anda harus mempertimbangkan Toshiba GR-A28MS Refrigerator. Ia mempunyai kapasiti bersih 172L untuk ruang peti sejuk dan 61L untuk peti beku. Kira-kira 30% lebih besar daripada Sharp SJ189MS Fridge, yang bermaksud lebih baik untuk anda yang memasak dengan kerap dan memerlukan lebih banyak ruang untuk bahan makanan harian anda.

Perkara lain yang anda mahukan ialah poket pintu yang boleh disesuaikan daripada peti sejuk ini. Ia boleh dikeluarkan dan dipindahkan dari engsel yang berlainan sehingga anda dapat memasukkan barang yang lebih panjang atau berbentuk tidak teratur di dalamnya.

Pada dasarnya, anda boleh menyesuaikan poket pintu mengikut pilihan anda sendiri yang memberi anda lebih banyak kelonggaran.

Produk Toshiba ini juga mempunyai pewangi bio AG + yang dapat membantu menghilangkan bau dan bakteria yang tidak menyenangkan untuk memastikan makanan anda tetap segar.

error: Content is protected !!