cc cream

CC Cream terbaik di Malaysia pastinya membantu anda yang inginkan foundation yang tidak terlalu tebal untuk anda. CC Cream adalah foundation yang bertekstur lebih ringan dan membantu menyekatakan tona kulit anda.

1. MAC Prep + Prime CC Colour Correcting SPF 30

Sekiranya anda mempunyai kulit berminyak, memakai asas apa pun boleh menimbulkan lebam pada hari berikutnya. Nasib baik, CC Cream terbaik di Malaysia dari MAC ini melakukan semua yang harus dilakukan oleh CC Cream dan banyak lagi.

Selain menyekatakan warna kulit anda, ia mengurangkan penampilan garis-garis halus dan yang paling penting, ia membantu mengawal tahap minyak di kulit anda. Ia juga bebas minyak dan semestinya terasa hebat pada kulit anda.

MAC Prep + Prime CC Colour Correcting SPF 30

2. Elianto Amazing White Correction Complete Cream

Serlahkan kulit anda yang penuh berseri dengan CC Cream daripada Elianto. Ia mempunyai mikrokapsul kecil yang disapu dengan mudah ke atas kulit untuk liputan maksimum di kawasan yang tidak rata.

Diperkaya dengan Birch Tree Sap dan ceramide yang menghidratkan, serta Grain Fermentation Grain Fermentation yang melembutkan kulit, kulit anda akan kelihatan sehalus kulit bayi.

 Elianto Amazing White Correction Complete Cream

3. Eucerin White Therapy CC Cream

Eucerin’s White Therapy CC Cream 50+ mempunyai formula yang sempurna untuk mereka yang mengalami kulit sensitif disebabkan oleh kekeringan.

Walaupun memberikan kulit anda kemasan matte, ia tidak mengeringkan kulit. Sebenarnya, ia membantu mengurangkan kekeringan, menggunakan asid glisiretik untuk membina semula kulit yang rosak.

Eucerin White Therapy CC Cream

4. Good Virtues Co. Brightening CC Cream SPF30

Krim CC ini akan membuatkan anda berasa cantik dari luaran.

Ia boleh menutup kemerahan dan kulit kusam di samping melindungi kulit anda daripada bahan-bahan yang tidak beracun seperti minyak biji hitam organik dan ekstrak Himalaya, yang akan memberi anda warna kulit yang cerah dan bercahaya dengan perbelanjaan minimum.

Good Virtues Co. Brightening CC Cream SPF30

5. S+ Recover Gold Nano CC Cream by Hansaegee Nature

CC Cream tri fungsi yang memutihkan, anti kedutan dan bertindak sebagai perlindung matahari SPF 50+ PA+++ anda. Memperbaiki & mengimbangkan warna tona kulit secara semula jadi.

Hasilnya kulit kelihatan semula jadi dan ini merupakan CC Cream yang mesra wuduk.

S+ Recover Gold Nano CC Cream by Hansaegee Nature

6. IT COSMETICS CC+ Cream Illumination SPF 50+

CC Cream Kosmetik IT ini menggunakan formula anti-penuaan dan penghidratan yang diselaraskan melalui Drops of Light Technology milik IT Cosmetics untuk memberi anda kulit awet muda dan licin. Bahagian terbaik?

Ia mempunyai perlindungan spektrum luas UVA / UVB SPF 50+ dari cahaya matahari. Jadi yakinlah, kulit anda berada di tangan yang baik.

IT COSMETICS CC+ Cream Illumination SPF 50+

SUMBER

Summary
6 CC Cream Terbaik di Malaysia
Article Name
6 CC Cream Terbaik di Malaysia
Description
CC Cream terbaik di Malaysia pastinya membantu anda yang inginkan foundation yang tidak terlalu tebal untuk anda.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: