Now Reading
5 Tempat Yang Terbaik Untuk Facial Treatment

5 Tempat Yang Terbaik Untuk Facial Treatment

Facial

Facial treatment adalah salah satu ritual kecantikan yang paling yang sering tidak diambil berat oleh orang di luar sana. Selalunya dilihat sebagai tidak perlu atau tidak berkesan untuk membuat rawatan muka. Selain itu,servis yang ditawarkan  harganya yang mahal membuatkan orang tidak mampu untuk membuat rawatan muka. Tetapi dengan kerap berjumpa pakar estetik harus dianggap sebagai penting untk mengekalkan wajah anda.

Berikut merupakan 5 tempat terbaik untuk facial treatment:

Cellebre

Celebrate The Beauty In You With Cellebre | TallyPress

Cellebre adalah pusat untuk yang pakar dalam menyediakan penyelesaian kulit untuk semua jenis masalah kulit. Bekerjasama dengan KOREA Dermatologist merumuskan produk dan prosedur rawatan profesional dengan peralatan estetik terkini. Hasilnya, mereka berjaya menolong banyak pelanggan yang berpuas hati untuk mendapatkan kembali keyakinan mereka. Bersama dengan falsafah mereka, iaitu “Meraikan keindahan dalam diri anda”, mereka percaya bahawa semua orang boleh menjadi cantik. Rawatan merangkumi pembersihan kulit, pemutihan dan anti-penuaan, antara lain. Hubungi mereka untuk mengetahui lebih banyak maklumat mengenai promosi mereka juga.

AsterSpring Malaysia

AsterSpring (Mid Valley Megamall, Kuala Lumpur) - Beauty Care Saloon

AsterSpring sebelumnya dikenali sebagai Leonard Drake – nama yang tidak asing lagi dalam industri penjagaan kulit, dengan pengalaman lebih dari 30 tahun. Pilihan rawatan untuk wajah dan badan ada di sini, seperti pilihan anti-penuaan atau rawatan untuk kulit yang berjerawat. Mereka biasanya menggunakan produk oleh Dermalogica, YoungBlood dan Davines untuk perkhidmatan mereka. Mereka mempunyai banyak pusat di seluruh negara, jadi periksa laman web atau media sosial mereka untuk mencari gerai terdekat anda.

Melissachens Skin Beauty Spa

Melissachens Skin Beauty Spa, Beauty Spa Centre in Petaling Jaya

Di Melissachens Skin Beauty Spa, kami menawarkan ekspresi kesihatan kulit yang baik. Dengan rawatan yang diperibadikan untuk mencapai hasil segera dan jangka panjang, kami adalah pilihan nombor SATU dalam rawatan masalah kulit Jerawat, Sensitif dan Penuaan.

Tahap protokol rawatan ketat kami yang tiada tandingan hanya dipadankan dengan piawaian tinggi ahli terapi kami yang terlatih secara profesional, memastikan anda berada di tempat yang terbaik.

Semua rawatan menggunakan produk gred profesional Melissachens yang mewakili formulasi tepat terbaik, teknologi terkini dan bahan-bahan sains tinggi.

Kami berusaha untuk memberikan kulit anda yang terbaik, kerana kami sendiri tahu betapa pentingnya kulit anda untuk anda.

Herbaline Skin Essential

May be an image of outdoors and text

Herbaline Skin Essential adalah premis yang menggabungkan kekuatan alam dan teknologi Rumus khas ekstrak tumbuhan organik semula jadi Herbaline dihasilkan menggunakan ekstraksi Nanoteknologi. Semua produk dihasilkan oleh GMP Taiwan, dengan penyebaran penyelidikan profesional klinikal dan dirumus dan dirancang khas untuk disesuaikan dengan wanita Asia. Herbaline memberikan ketelusan kepada pelanggan melalui menu perkhidmatannya, menguraikan proses dan jumlah kos setiap rawatan. Rangkaian produk Herbaline berharga dari RM33 hingga RM139, memberikan nilai wang yang hebat.

Sothys Malaysia

Sothys @ Sunway Velocity - Elevate your Lifestyle

Sothy’s telah menjadi nama terkenal selama lebih dari 70 tahun sekarang, memenangi penghargaan dan penghargaan dari pelbagai sumber dalam industri kecantikan dan penjagaan kulit masing-masing. Dikenali sebagai inovatif namun agak organik dalam pendekatan mereka, anda pasti kulit anda akan dimanjakan dengan hebat. Anda boleh memilih rawatan khusus, rawatan hasil tepat dan rawatan yang lebih intensif. Mereka mempunyai banyak salun di negara ini, jadi periksa Facebook mereka untuk mencari yang paling dekat dengan anda.

error: Content is protected !!