5 Tempat Foot Massage Terbaik Di Malaysia

foot massage

Foot massage dapat membantu anda berehat, terutama setelah seharian berjalan-jalan di tumit di mana kaki kita cenderung membengkak. Ini adalah ketika urutan kaki yang baik sangat berguna. Urutan ini membantu kita untuk berehat dan menyegarkan diri.

Urutan kaki membawa begitu banyak faedah besar untuk kesihatan kita. Terdapat banyak jenis teknik urutan kaki di mana setiapnya membantu dalam meningkatkan kesihatan fizikal dan mental. Teknik terapi tradisional, teknik akupresur, terapi aromaterapi dan refleksologi. Nikmati urutan kaki anda di antara tempat foot massage di bawah !

HealthLand Wellness Center

HealthLand Wellness Center menjanjikan kepada pelanggan kami pengalaman spa keluarga mewah terbaik dan produk dan penyelesaian kesihatan terbaik dengan harga yang berpatutan. Semua ahli terapi kami dilatih secara profesional oleh Akademi Kesihatan yang terkenal yang ditubuhkan oleh Kementerian Tenaga Kerja (Thailand). Sebagai sumber pengetahuan premium mengenai kesihatan, kami mempromosikan gaya hidup holistik dengan program dan aktiviti kesihatan. Terdapat beberapa outlet di sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Johor, Penang dan Melaka. Rawatan Kaki Signature kami adalah yang terbaik. Nikmati terapi sentuhan lembut yang terbaik di titik refleks anda dan dengan serta-merta merasa santai dengan sesi peningkatan tekanan kaki.

Thai Pampering Wellness Centre

Thai Pampering ditubuhkan pada tahun 2019 dan terletak di lokasi yang ideal di Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Thai Pampering adalah pusat kesihatan konsep sehenti yang terdiri daripada kawasan urut peribadi untuk pasangan dan untuk individu, dewan umum dan enam bilik individu di tingkat atas untuk berehat kaki dan rawatan terapi urut. Perkhidmatan urutan Thailand yang menjanjikan ketenangan, santai dan minda yang tenang ketika anda melangkah ke pusat kami. Kami dengan bangga menawarkan pelbagai perkhidmatan urut Thailand yang disediakan di dalam kemudahan kelas terbaik kami. Nikmati urutan relaksasi kaki dan urutan terbaik hanya di Thai Pampering!

Empire Thai Massage

Empire Thai Massage merupakan pusat urutan yang terletak di Puchong, Selangor. Pusat ini menawarkan rawatan refleksologi kaki dan rawatan urut minyak aroma keseluruhan badan. Empire Thai Massage ini adalah pusat kesihatan konsep sehenti yang terdiri daripada kawasan urut peribadi untuk pasangan dan untuk individu. Dapatkannya dengan harga yang berpatutan bermula dengan harga serendah RM 60. Nikmati rawatan Urut Minyak Aroma Penuh Badan & Refleksologi Kaki kami di Empire Thai Massage.

See Also

Thai Odyssey

Thai Odyssey berdedikasi untuk membawa keseimbangan anda melalui pengalaman yang sangat dipersonalisasi dengan ritual yang akan menyedarkan indera anda. Memelihara tubuh dan jiwa anda dalam pengalaman spa yang dipengaruhi oleh falsafah holistik Thailand, disempurnakan dengan ahli terapi berprestasi tinggi, produk semula jadi dan hasil botani dalam suasana tenang yang diilhami oleh warisan budaya Thai yang kaya. Terdapat pelbagai servis yang ditawarkan antaranya urutan kaki. Ia menggunakan akupresur lembut pada titik-titik refleks pada kaki untuk meningkatkan fleksibiliti dan mendorong relaksasi yang mendalam. Nikmati urutan sekarang di outlet terdekat!

Footsie

Sama ada anda wanita berkerjaya, pejuang hujung minggu atau ibu, kesibukan aktiviti harian anda menambahkan tekanan pada badan anda. Di Footsie, kami percaya bahawa setiap orang memerlukan masa untuk dan untuk diri mereka sendiri. Rangkaian perkhidmatan urut Footsie menyediakan butang set semula yang membantu anda merasa segar kembali, sehingga anda dapat terus mencapai tujuan anda dan menikmati apa yang ada dalam hidup anda. Footsie menawarkan servis urutan traditisional Thai, urutan badan aromaterapi dan urutan kaki Thai. Tterletak tepat di sempadan PJ dan KL, Footsie dirancang untuk merasa seperti tempat percutian jauh dari kota yang sibuk.

error: Content is protected !!