Now Reading
28 Agensi Pemasaran Digital Terbaik di Malaysia [DIKEMASKINI]

28 Agensi Pemasaran Digital Terbaik di Malaysia [DIKEMASKINI]

pemasaran digital

Adakah anda sedang mencari agensi pemasaran digital terbaik di Malaysia? Inilah senarai agensi digital teratas di Malaysia dalam artikel ini. Sebelum beralih ke senarai agensi, mari kita ketahui kepentingan pemasaran digital.

Jadi, apakah pemasaran digital? Pemasaran digital ialah kaedah pemasaran yang menggunakan saluran digital seperti enjin carian, platform media sosial, e-mel, laman web dan lain-lain.

Untuk meletakkannya dengan cara yang mudah… Pemasaran digital ialah satu bentuk pemasaran yang dikaitkan dengan peranti elektronik.

Terdapat 7 jenis kategori pemasaran digital iaitu:

Pemasaran Enjin Carian (SEM)
Pengoptimuman Enjin Carian (SEO)
Pemasaran Media Sosial (SMM)
Pemasaran Kandungan
Pemasaran E-mel
Pengiklanan Bayar setiap klik (PPC)
Pemasaran Gabungan

Anda tidak perlu mengupah mana-mana agensi yang disenaraikan di bawah. Lakukan penyelidikan mendalam tentang agensi pemasaran digital yang ingin anda bekerjasama.

Resolute

Resolute merupakan salah satu pemasaran digital yang membantu jenama anda untuk menjadi pencerita yang hebat. Resolute bekerja sebagai rakan anda untuk menyiasat landskap digital dan menemukan peluang pemasaran untuk jenama anda.

Mereka adalah agensi pemasaran digital lengkap di Malaysia, memberi khidmat kepada organisasi Malaysia, membina jenama lokal dan antarabangsa. Projek mereka amatlah kreatif dan berkualiti tinggi.

Pasukan mereka terdiri daripada pemikir strategik, pengoptimuman berasaskan data
tetapi penekanan khusus kepada orang yang kreatif. Mereka membantu mendorong jenama anda ke hadapan, dan membina dasar yang kukuh.

Tawaran utama Resolute ialah kerja pemasaran media sosial, pengeluaran kandungan sosial media dan perkhidmatan pemasaran digital lain.

Laman web – www.Resolute.my

Layari untuk mengikuti perkembangan mereka serta membaca blog-blog mereka.

Magnes Marketing

Magnes Marketing telah dilancarkan pada tahun 2020. Agensi pemasaran digital ini berpangkalan di Lembah Klang dan pasukan mereka terdiri daripada profesional pemasaran digital dengan pengalaman gabungan selama 40 tahun. Syarikat itu memberi tumpuan untuk menyediakan perkhidmatan pemasaran digital berorientasikan hasil. Jika anda perniagaan kecil hingga sederhana dengan belanjawan terhad, Magnes Marketing boleh membantu anda memperoleh pendedahan dalam talian yang baik.

Facebook: https://www.facebook.com/magnesmktg

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/magnesmktng

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: SEO, Pemasaran Kandungan

Pelanggan: WelNuts, Simply Spotless, Klinik Dia Raissa, Comfort Co, Segwitz, dan banyak lagi.

Kingdom Digital

Kingdom Digital ialah salah satu agensi pemasaran digital terkemuka di Malaysia. Mereka memenangi Agency of The Year di Campaign Asia-Pacific 2018 dan 2019. Syarikat itu menyediakan perkhidmatan pemasaran digital eksklusif untuk jenama terkemuka di Malaysia dan Singapura. Organisasi ini mempunyai pasukan lebih daripada 70 pemikir kreatif yang cemerlang dan boleh membantu jenama menjangkau khalayak sasaran mereka.

Facebook: https://www.facebook.com/KingdomDigital

Twitter: https://twitter.com/kingdomdigital_

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kingdom-digital/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Automasi Kreatif Digital (DCA), Pemasaran Media Sosial, Pemasaran Kandungan, Reka Bentuk & Pembangunan Laman Web dan Pengeluaran Kreatif Digital

Pelanggan: Nissan, Eva Airways, Maxis, Boh, Haier, Coway dan banyak lagi.

Sterrific

Sterrific ialah salah satu pemasaran digital yang akan datang dengan pejabat di Kuala Lumpur, Petaling Jaya dan Pulau Pinang. Dengan pasukan kecil yang mempunyai bakat terbaik, agensi pemasaran digital ini menjana hasil terbaik untuk pelanggannya. Agensi ini memberi tumpuan untuk membantu jenama menyediakan pengalaman pengguna yang sangat baik untuk melibatkan dan menggembirakan khalayak sasaran mereka.

Facebook: https://www.facebook.com/sterrific/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sterrific

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Reka Bentuk Web, Penjenamaan, SEO, Copywriting, Fotografi dan Pengeluaran Video

Pelanggan: Air Asia, Kossan, Dulux, Watsons, Fujifilm, dan banyak lagi.

Bike Bear

Bike Bear bermula pada 2013 sebagai sebuah syarikat reka bentuk web yang ringkas namun futuristik. Selama bertahun-tahun, syarikat itu telah berkembang menjadi agensi pemasaran digital yang lengkap dan membantu jenama untuk menguasai platform sosial dan carian. Agensi ini berkembang maju untuk membantu perniagaan berkembang melalui idea kreatif, reka bentuk dan teknologi mereka.

Facebook: https://www.facebook.com/bikebearwebsite

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Reka Bentuk Web, Penjenamaan, Media Sosial dan Pengoptimuman Enjin Carian

Pelanggan: Universal Music, i-Setan, Colony, Garden Internation School, Suria KLCC, dan banyak lagi

Shock Media Studio

Shock Media Studio telah meletakkan dirinya sebagai salah satu agensi pemasaran digital yang terkemuka di Malaysia. Agensi ini memberi tumpuan untuk membantu perniagaan menjadi menguntungkan. Selama bertahun-tahun, syarikat telah membantu lebih 600 perniagaan untuk berkembang secara digital dengan pelbagai strategi pemasaran digital berorientasikan hasil.

Facebook: https://www.facebook.com/ShockMediaStudio/

Twitter: https://twitter.com/theshockmedia

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/shockmediastudio/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: SEM, SEO, Pemasaran Media Sosial dan Reka Bentuk & Pembangunan Laman Web

Pelanggan: Padini, Akademi Amber Chia, Dr. Ko, Fella Design, dan ramai lagi.

Webqlo

Webqlo ialah agensi pemasaran digital perkhidmatan penuh yang membantu perniagaan membangunkan kesedaran jenama, menjana petunjuk berkualiti dan memberikan hasil yang terbaik. Agensi itu kini menumpukan pada Analisis Data Besar, untuk membantu organisasi menganalisis data besar dan mendedahkan maklumat untuk mengambil keputusan perniagaan yang tepat.

Facebook: https://www.facebook.com/webqlo/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/webqlo-sdn-bhd/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Pemasaran Kandungan, Pemasaran Media Sosial dan Analisis Data.

Pelanggan: Courts, Daily Fresh, The Mines, The Chicken Rice Shop, dan banyak lagi.

Optimization

Optimization ialah agensi pemasaran digital perkhidmatan penuh yang berpangkalan di Subang Jaya. Agensi itu memberi tumpuan untuk menyediakan perkhidmatan Pengoptimuman Enjin Carian (SEO) walaupun mereka menyediakan perkhidmatan pemasaran digital yang lain. Jika anda sedang mencari perkhidmatan pemasaran digital dengan kadar yang berpatutan, anda boleh menghubungi mereka untuk mendapatkan perkhidmatan yang beretika dan berkualiti.

Facebook: https://www.facebook.com/optimization.my/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/optimization-my/

Perkhidmatan yang Ditawarkan: Pembangunan Laman Web, SEO, Google Ads, Pemasaran Media Sosial dan Pemasaran E-mel.

Pelanggan: Natpurity Health dan banyak lagi

Cloudrock

Cloudrock ialah salah satu agensi pemasaran digital terkemuka di Malaysia dan Singapura. Syarikat itu memberi tumpuan laser untuk menyampaikan hasil terbaik untuk pelanggan mereka dengan menetapkan matlamat yang agresif. Mereka mengambil pendekatan unik untuk menyelesaikan isu berkaitan pemasaran digital. Objektif utama agensi adalah untuk menyampaikan hasil yang lebih baik untuk pelanggan dengan membuat keputusan berorientasikan data.

Facebook: https://www.facebook.com/cloudrockmy

Twitter: https://twitter.com/cloudrockasia

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cloudrock

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: SEO, Pemasaran Kandungan, Pemasaran Media Sosial, Pengiklanan Dalam Talian dan Reka Bentuk Web.

Pelanggan: Success Resources, Ahmad Tea, My Raig, Juris Technologies dan banyak lagi.

Silvermouse

Silvermouse ialah salah satu agensi pemasaran digital kegemaran saya di Malaysia yang ditubuhkan pada 2014. Syarikat berstatus MSC yang diiktiraf sebagai Rakan Kongsi Perdana Google dan disenaraikan di Direktori Agensi Facebook. Bahagian terbaik agensi ialah mereka berkongsi arah aliran dan pandangan semasa tentang industri pemasaran digital dalam bahagian blog mereka.

Facebook: https://www.facebook.com/silvermouse.com.my

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/silvermouse/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: SEM/SEO Google, Iklan Facebook, Pemasaran Influencer, Reka Bentuk Kreatif, Pemasaran E-mel dan Pengeluaran Video.

Pelanggan: Stabilo, Farmasi Penyayang, biolyn, kewpie, Pullman Hotels and Resorts, Banyan Tree dan banyak lagi.

Bomstart

Bomstart Media ialah agensi pemasaran digital baharu yang ditubuhkan pada 2018. Sepanjang tempoh 2 tahun agensi itu telah berkembang menjadi salah satu agensi terkemuka di Malaysia. Mereka bekerja dengan pelbagai pelanggan di Malaysia dan secara aktif memberikan hasil yang hebat dari segi hasil dan jualan.

Facebook: https://www.facebook.com/bomstartmedia/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bomstartmedia/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Iklan Facebook, Iklan Google, Reka Bentuk & Pembangunan Laman Web, Pengoptimuman Enjin Carian dan Penulisan Salin.

Klien: TIDAK DIDEDAHKAN

Orion Digital

Orion Digital ialah pemasaran digital Malaysia yang memenangi anugerah dengan HQ di Kuala Lumpur dan pejabat wilayah di Kuching, Sarawak. Mereka telah memenangi Anugerah Media Digital pada 2013 dan Anugerah Naga Malaysia 2019. Agensi ini bersemangat dan berdedikasi untuk mengambil projek digital yang mencabar dan menyelesaikannya melalui kreativiti dan inovasi.

Facebook: https://www.facebook.com/OrionSocialMedia

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/orion-social-media/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Pengurusan Media Sosial, Pembangunan Aplikasi, Pengiklanan Dalam Talian, CRM & Pemasaran E-mel, SEO dan SEM, dan banyak lagi.

Pelanggan: 7-Eleven, Digi, Khazanah Nasional, Manulife, Panasonic, MBO Cinemas, dan banyak lagi.

Gapture

Gapture diasaskan oleh Stanley Chee pada 2011 dan merupakan salah satu agensi pemasaran digital perintis di Malaysia. Syarikat itu pakar dalam kempen penjanaan petunjuk menggunakan iklan berbayar. Daripada pembangunan tapak web kepada menggunakan saluran pemasaran digital yang betul, Gapture memfokuskan sepenuhnya pada penukaran kerana itulah yang menjana wang untuk mana-mana perniagaan.

Facebook: https://www.facebook.com/gapture/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/gapture

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Iklan Google, Iklan Facebook, Iklan LinkedIn, Pengoptimuman Kadar Penukaran (CRO) dan Pembangunan Laman Web.

Pelanggan: Tropicana, OSK Property, Kolej Automotif TOC, Red One, Mah Sing Group, dan banyak lagi.

Cleverus

Cleverus ialah agensi pemasaran digital dengan rekod prestasi yang terbukti untuk membangunkan strategi pemasaran internet yang berkesan untuk kejayaan jangka panjang. Perkhidmatan utama agensi itu ialah Pengoptimuman Enjin Carian dan mereka juga salah satu agensi digital pertama yang menawarkan strategi pemasaran Digital Cina.

Facebook: https://www.facebook.com/CleverusConsulting

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cleverus-consulting/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: SEO, Reka Bentuk Web, Bayar Setiap Klik, Pemasaran Masuk, Pengurusan Reputasi Dalam Talian dan Pemasaran Cina.

Pelanggan: Intercontinental Hotels and Resorts, DirectD, Marini’s ON 57, iSynergy, MK Curtain dan banyak lagi.

Buenito Interactive

Buenito Interactive ialah agensi pemasaran digital perkhidmatan penuh yang menyepadukan strategi pemasaran digital bersama-sama dengan sains data untuk membantu jenama mewujudkan hubungan jangka panjang dengan pengguna. Agensi itu kini menawarkan perkhidmatan kepada pelbagai industri seperti kewangan, pendidikan, hartanah, kesihatan dan kecantikan, makanan dan minuman, dan banyak lagi.

Facebook: https://www.facebook.com/BuenitoInteractive

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/buenito-interactive

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Perkhidmatan Kreatif, Reka Bentuk & Pembangunan Web, Pemasaran Enjin Carian, Pengiklanan Berbayar dan Pengeluaran Video.

Pelanggan: Inti International University & Colleges, Sabah Tea, Huawei, SME Bank, KSL, dan banyak lagi.

Nexus Mediaworks

Nexus Mediaworks ialah agensi pemasaran digital kreatif yang ditubuhkan pada tahun 2005. Syarikat itu telah memberi perkhidmatan kepada lebih 1,500 PKS di seluruh dunia dengan berbilang pejabat di Malaysia, Singapura, Australia dan New Zealand. Mereka percaya dalam membantu perniagaan mencapai matlamat pemasaran mereka melalui pemasaran digital.

Facebook: https://www.facebook.com/nexusmediaworks/

Twitter: https://twitter.com/nexusmediaworks

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/nexus-mediaworks-international/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: SEO, Bayar Setiap Klik, Pengurusan Media Sosial, Pembangunan UI/UX, Pemasaran Video dan Perkhidmatan Analisis

Pelanggan: Bonia, SOGO, Sen Heng, UOB, OCBC Bank dan banyak lagi.

Youmo Studio

Youmo Studio bermula sebagai agensi copywriting dan berubah menjadi agensi pemasaran digital sepenuhnya. Perkhidmatan mereka cenderung untuk mengintegrasikan kaedah pemasaran psikologi untuk menarik pelanggan membeli produk atau perkhidmatan pelanggan.

Facebook: https://www.facebook.com/YoumoStudio

Twitter: https://twitter.com/youmostudio

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/youmo-studio

Perkhidmatan yang Ditawarkan: Pemasaran Digital, Pengiklanan, Copywriting, Penjenamaan, Reka Bentuk dan Pemasaran Media Sosial

Pelanggan: Life n Fitness, Hubwire, Optipedia, Svenson, Old Town White Coffee dan banyak lagi.

IH Digital

IH Digital ialah agensi pemasaran digital yang bertujuan untuk menyediakan penyelesaian yang mudah dan fleksibel untuk keperluan media sosial pelanggan mereka. Organisasi ini diasaskan pada 2010 dan terdapat lebih daripada 80 pakar pemasaran digital dari Asia yang bekerja untuk agensi digital ini.

Facebook: https://www.facebook.com/ihdigitalmy

Twitter: https://twitter.com/IH_Digital

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ihdigital/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Pemasaran Media Sosial, Pemasaran Carian, Pemasaran Kreatif & Video Digital dan Perancangan & Pembelian Media Digital.

Pelanggan: Teh Boh, Sulwhasoo Holistic Beauty, Bourjois, Honda dan banyak lagi.

Macgad

Macgad ialah agensi pemasaran digital yang menekankan penyelesaian dan bukannya perkhidmatan. Organisasi ini cenderung untuk membina hubungan jangka panjang dengan pelanggan untuk terus menyediakan penyelesaian pemasaran digital terbaik.

Facebook: https://www.facebook.com/macgaddigital

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/macgad-digital-marketing/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Pemasaran Masuk, Reka Bentuk Laman Web, SEO, Google Ads dan Pemasaran Facebook

Klien: TIDAK DIDEDAHKAN

Emperikal

Emperikal dilancarkan pada 2017 untuk memastikan syarikat mendapat perkhidmatan pemasaran digital terbaik. Agensi ini mempunyai gabungan semangat, data dan kreativiti yang membolehkan mereka melancarkan dan mengurus kempen digital berfokuskan pertumbuhan untuk pelanggan mereka.

Facebook: https://www.facebook.com/emperikal/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/emperikal/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Pembangunan Web, SEO, Penjenamaan & Reka Bentuk, PPC dan Pemasaran Media Sosial.

Pelanggan: Maxis, Common Ground, SDREC, TMC Life Sciences dan banyak lagi.

Nuweb

Nuweb ialah syarikat pemasaran digital perkhidmatan penuh yang berpangkalan di Kuala Lumpur. Agensi itu pakar dalam merangka strategi pemasaran digital yang mesra pengguna untuk mengembangkan perniagaan. Mereka juga merupakan Rakan Kongsi Google rasmi untuk Malaysia. Rakan Kongsi Pengehosan Exabytes dan Rakan Kongsi eCommerce UniCart Sitegiant

Facebook: https://www.facebook.com/NuwebDigital/

Perkhidmatan yang Ditawarkan: SEO, Google Ads, Reka Bentuk dan Pembangunan Laman Web, dan Pemasaran E-dagang.

Pelanggan: Simfoni, Hadiah IPC, OCN International, Oh Baby, Mika, dan banyak lagi.

iMarketing

iMarketing ialah unit perniagaan Acme Commerce Sdn Bhd yang diasaskan pada tahun 1989. Agensi digital itu ialah Rakan Kongsi Google rasmi dan telah terbukti rekod dalam melaksanakan strategi pemasaran digital yang berkesan yang membantu perniagaan memperoleh keterlihatan dalam talian.

Facebook: https://www.facebook.com/iMarketingMY

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/imarketing-my/

Perkhidmatan yang Ditawarkan: Pengurusan Google Ads, SEO, Pemasaran Media Sosial dan Iklan Paparan Google.

Pelanggan: Packist, PropertyQueen, Karcher, All Occasion Cruises, CrystalWrap dan banyak lagi.

Exabytes Digital

Exabytes Digital ialah ahli kumpulan Exabytes. Agensi itu ditubuhkan pada 2017 untuk membantu perniagaan kecil dan sederhana mencapai matlamat pemasaran dalam talian mereka dengan penyelesaian pemasaran digital yang berkesan.

Facebook: https://www.facebook.com/ExabytesDigital

Twitter: https://twitter.com/ExabytesDigital

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/exabytesdigital/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: SEO, Iklan Google, Iklan Facebook, Iklan LinkedIn, Chatbot, Pemasaran E-mel, Platform Alibaba B2B dan Reka Bentuk Kreatif.

Pelanggan: Gintell, Rozel, eGHL, Ricoh, Korea Wallpaper, Daikin dan banyak lagi.

Lion & Lion

Kebanyakan anda mungkin tertanya-tanya. mengapa “Singa & Singa” berada di nombor 23. Nah, saya tidak menyenaraikan agensi digital berdasarkan kedudukan mereka. Saya bersetuju bahawa Lion & Lion adalah salah satu agensi pemasaran digital yang paling terkemuka di Malaysia. Agensi ini diasaskan pada 2012 dan membantu jenama terkemuka mencapai hasil yang hebat dengan strategi pemasaran digital mereka. Pada masa ini, mereka mempunyai pejabat di Malaysia, Singapura, Indonesia, Hong Kong dan Taiwan.

Facebook: https://www.facebook.com/lionandlion

Twitter: https://twitter.com/lionandlion

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lion&lion/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Pemasaran Digital, Pembangunan Laman Web, Media & Analitis, Pemasaran Influencer, Pemasaran Media Sosial dan Jangkauan & PR Digital.

Pelanggan: Coca-Cola, Rimmel, Dutch Lady, Acer dan banyak lagi.

Pixaworks

Pixaworks ialah agensi pemasaran digital kreatif butik yang diasaskan pada tahun 2006. Sejak pelancaran, agensi itu telah bekerjasama dengan organisasi daripada landskap perniagaan yang pelbagai. Selama bertahun-tahun, mereka telah membangunkan keupayaan yang kukuh untuk menyampaikan penyelesaian digital yang sangat berkesan untuk pelanggan mereka.

Facebook: https://www.facebook.com/pixaworks

Twitter: https://twitter.com/pixaworks

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/pixaworks/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Reka Bentuk & Pembangunan, Pengurusan Media Sosial, SEO, Pemasaran Influencer, Pemasaran E-mel dan Pengurusan Laman Web & Pelayan.

Pelanggan: Singtel, PKNS, Cyberview, Setia Haruman, MAGIC, UMW dan banyak lagi.

Light Up 7

Light Up 7 ialah agensi digital kreatif bersepadu yang membantu jenama mengubah dan mengembangkan perniagaan mereka secara digital. Agensi ini mengkhususkan diri dalam membangunkan pengalaman pelanggan yang cemerlang untuk pelanggan pelanggan yang mereka bekerjasama.

Facebook: https://www.facebook.com/lightupseven

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/lightup7/

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Pembangunan Aset Web, Pemasaran Digital, Video & Fotografi, Pembelian Media dan Transformasi Jenama.

Pelanggan: Petronas, Suruhanjaya Sekuriti, Bank Negara Malaysia, Tabung Haji, RTM dan banyak lagi.

16Two

16Two ialah salah satu agensi digital kreatif yang semakin berkembang di Malaysia. Agensi itu kini sedang berusaha untuk membawa keluar pengalaman digital jenama terkemuka Malaysia.

Facebook: https://www.facebook.com/16two/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/16two/

Perkhidmatan yang Ditawarkan: Copywriting, Media Prestasi, Pembangunan Laman Web, Pemasaran Media Sosial dan Pengeluaran Video.

Pelanggan: Babas, Gamuda Land, Domino’s, UCSI dan banyak lagi

Capslock Pixel

Capslock Pixel ialah agensi pemasaran digital yang menggabungkan kedua-dua kreativiti dan teknologi. Agensi itu menyampaikan penyelesaian pemasaran digital bersepadu untuk pelanggannya untuk membawa pengalaman yang menarik untuk pengguna.

Facebook: https://www.facebook.com/capslockpixel

Twitter: https://twitter.com/capslockpixel

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/capslock-pixel

Perkhidmatan Yang Ditawarkan: Pemasaran Media Sosial, Pemasaran Kandungan, Pengiklanan Dalam Talian & Mudah Alih, Pembangunan Web dan Pembangunan Apl.

Pelanggan: Poster Hippo, Cebion, Crowe Horwath dan banyak lagi.

Growth Hive Marketing

Growth Hive Marketing ialah agensi pemasaran digital yang akan datang di Malaysia dan mereka adalah sebahagian daripada Kumpulan Perunding Pemasaran Digital Australia. Agensi itu menumpukan pada menawarkan strategi pemasaran digital dan tradisional yang inovatif untuk membantu perniagaan berkembang.

Facebook: https://www.facebook.com/growthhivemarketing

Instagram: https://www.instagram.com/growthhivemarketing/

Perkhidmatan yang Ditawarkan: SEO, Google Ads, Pengiklanan Media Sosial, Pembangunan Laman Web, Pemasaran Kandungan, Pemasaran E-mel dan banyak lagi.

Pelanggan: IQI, DTG Property Group, Passion Group, Body Fit Training dan banyak lagi.

Anda perlu memilih agensi pemasaran digital yang betul di Malaysia jika anda ingin terus mendahului pesaing anda. Apabila kempen pemasaran anda dikendalikan oleh pakar dalam bidang tersebut, anda boleh fokus pada bahagian lain perniagaan anda.

error: Content is protected !!