Now Reading
2 Durex Gel, Hubungan Bersama Lebih Lancar

2 Durex Gel, Hubungan Bersama Lebih Lancar

Tidak pernah ada lagi produk gel yang tersedia secara meluas, seperti produk Durex Gel dari kedai kami. Jadi ini adalah masa yang sesuai untuk mula menambahnyavke dalam kehidupan seks anda!

Bersedia untuk menyingkirkan sebarang tanggapan lapuk yang mungkin anda ada tentang gel dengan membaca tentang faedahnya.

Untuk membeli produk Durex, sila layari healthmart.co, penaja kami yang menjual produk kesihatan yang bermutu and asli. Terima kasih atas sokongan anda.

durex gel

Durex Gel Intense Orgasmic 10ml

RM46.80

Durex Intense Stimulating Gel direka untuk orgasme yang lebih sengit. Beberapa titisan pada kelentit semasa foreplay akan membawa sensasi pemanasan, penyejukan atau kesemutan untuk meningkatkan sensitivitinya.
80% wanita yang menggunakan Durex Intense Stimulating Gel dalam ujian mencapai orgasms.

Formula khas direka untuk membawa gelombang sensual sensasi pemanasan, penyejukan dan kesemutan
Direka untuk meningkatkan sensitiviti kawasan intimnya untuk keseronokan yang lebih sengit
Membantu memperhebatkan pengalaman seksual
Tiada pewangi tambahan dan paraben
Sesuai digunakan dengan kondom

Durex Play Lubricant Gel 50ml

RM12.50

Sebab Anda Akan Sukakan Durex Gel Play Lubricant:

  • Pelincir berasaskan air yang ringan dan licin: memberikan anda dan pasangan anda pengalaman seksual yang lebih licin.
  • Meringankan ketidakselesaan: gunakan beberapa titisan untuk meningkatkan kelicinan semasa seks dan meringankan sebarang kekeringan atau ketidakselesaan faraj.
  • Tidak berminyak: halus & sangat lembut pada badan, sesuai dengan kondom durex.
  • Kualiti durex: berdiri untuk ‘ketahanan, kebolehpercayaan dan kecemerlangan’, durex melebihi piawaian kualiti seluruh dunia, memberi anda keyakinan untuk menikmati pengalaman sensual yang sangat berahi.

Ia boleh dan digunakan oleh semua, tanpa mengira jantina, umur dan seksualiti, dan juga boleh digunakan semasa melancap. Hanya sapukan pada mana-mana bahagian badan yang terasa baik, atau gunakan dengan alat mainan seks.

Gel tidak perlu menjadi pilihan terakhir apabila keadaan menjadi agak kering – anda boleh menggunakannya pada bila-bila masa. Gel Durex juga boleh membantu melambatkan ejakulasi.

Apabila gel tambahan digunakan dengan kondom, ia juga boleh membuat seks berasa lebih semula jadi. Secara keseluruhannya, gel Durex boleh meningkatkan keseronokan untuk semua orang yang terlibat!

Tidak seperti faraj atau zakar, dubur selalunya tidak memberikan pelinciran semula jadi yang mencukupi semasa hubungan seks.

Jadi sapukan gel secara bebas semasa foreplay untuk kesan santai, semasa hubungan dubur itu sendiri, atau semasa anda menggunakan alat mainan seks dubur untuk pengalaman yang lebih menyeronokkan sepanjang masa.

Durex mengurangkan geseran, jadi mengurangkan risiko kecederaan anda semasa hubungan seks. Dan jika anda menggunakan kondom, pelincir juga mengurangkan kemungkinan ia pecah atau gugur, oleh itu meningkatkan perlindungan anda terhadap STI termasuk HIV.

Produk Durex gel memberi kepuasan dari aspek yang berbeza agar anda dan pasangan dapat keseronokan ketika bersama!

error: Content is protected !!