pad

Tidak dinafikan bahawa penggunaan PAD atau lebih dikenali sebagai tuala wanita adalah sangat penting dalam kehidupan seorang wanita. Ia bukan hanya memberikan perasaan selamat, tetapi juga untuk menjaga kebersihan dan kesejahteraan mereka. Seperti yang telah kita ketahui, wanita kini mempunyai banyak tanggungjawab yang dipikul dalam kehidupan mereka, jadi ia adalah penting untuk mendapatkan produk yang berkualiti supaya kaum wanita tidak perlu berasa bimbang tentang keperluan untuk membeli pad yang bagus setiap bulan.

whisper skin love ultra slim

Whisper Skin Love Ultra Slim Pad

RM29.50

Whisper Skin Love Ultra Slim mempunyai kusyen kering udara lembut yang memberikan keselesaan lembut. Ia mampu menyerap cairan di dalam sebanyak 3 kali lebih banyak daya serap. Ia boleh mengekalkannya rasa nipis kerana penggunaan gel ajaib yang mampu menyerap sebanyak 40 kali beratnya. Produk ini juga mempunyai bau molekul yang unik. Produk ini berukuran sepanjang 24cm dan sesuai untuk digunakan aliran yang normal atau berat.

kotex natural care anti bacteria

Kotex Natural Care Anti Bacteria

RM13.90

Pad Anti Bakteria Kotex Natural Care yang menghalang pertumbuhan bakteria sehingga 99% untuk kesegaran setiap hari. Pad ini menjamin anda akan rasa selamat masa datang bulan dengan alas yang kuat menyerap. Pad ini menawarkan perlindungan yang luar biasa walaupun dengan pergerakan yang lasak. Pad ini mempunyai permukaan kapas lembut yang direka dengan lubang mikro di seluruh permukaannya sebagai pelindung untuk membantu menyerap cecair dengan cepat.

Libresse Slim Wings

Libresse Slim Wing

RM12.50

Pad ini direka secara unik berdasarkan lekukan wanita untuk memastikan ia berada di tempat yang selesa. Bantalan Libresse direka dengan SecureFit, dimana rekabentuk di bahagian depannya lebih lebar untuk pemakaian yang lebih baik, bahagian tengah yang lebih sempit supaya anda memakainya dengan lebih selesa di antara paha dan hujung belakang yang terpisah untuk pemakaian yang dekat dengan punggung. Produk ini juga menggunakan Teknologi SecureFit yang dipatenkan, dilengkapi dengan Saluran Aliran Dalam yang cepat menyerap dan menyalurkan cecair supaya permukaan pad sentiasa kering dan sambil mengelakkan kelembapan pada kulit.

Sofy Day Sanitary Pad

Sofy Cooling Fresh Pad

RM7.00

SOFY Cooling Fresh memberi anda rasa sejuk yang sebenar untuk menghilangkan rasa tidak selesa sewaktu datang haid dengan teknologi Japan Cool Mint Sheet dan Superior Absorption. Oleh itu, anda boleh merasa segar tidak kira betapa sibuk hari anda. Japan Tech Cool Mint Sheet, akan melepaskan rasa sejuk dan penyerapan yang unggul. Anda tidak perlu risau walaupun semasa aliran berat dengan Natural Essential Oil, untuk meredakan kebimbangan anda tentang bau.

Biosilk Herbal Maxi Pad

Biosilk Herbal Maxi Day Pad

RM8.90

Pad ini mempunyai lapisan Herba Asli Tulen untuk membantu dalan penjagaan kebersihan. Ia mempunyai bahan anti-bakteria semula jadi untuk mengurangkan kegatalan, kemerahan dan jangkitan kulit. Produk ini mengurangkan rasa sakit haid, mengurangkan pembuangan yang tidak normal, mengurangkan risiko terkena jangkitan air kencing, mengurangkan kegatalan alat kelamin dan meningkatkan peredaran darah. Ia juga memberi perasaan yang menyejukkan & menyegarkan.

whisper night pad

Whisper Cottony Soft

RM5.50

Pad ini mempunyai reka bentuk curvalicious yang amat
sesuai untuk membantu mencegah kebocoran semasa haid. Bahagian punggung lebih panjang & lebih lebar
hampir 40% untuk perlindungan yang lebih baik. Ia juga mempunyai penghalang anti-kebocoran untuk memberi perlindungan kebocoran apabila dipakai. Losyen dermacare juga ditambahkan ke pad Whisper Cottony Soft Protection Regular untuk kesihatan kulit anda

laurier active comfort

Laurier Active Comfort

RM4.80

Laurier Active Comfort Super Maxi Pad adalah pilihan yang sesuai untuk hari anda yang penuh dengan aktiviti. Pad yang amat lembut ini dilengkapi dengan sistem Quick Lock dan reka bentuk All Round Leak Guard untuk memastikan anda dapat menikmati hari anda sepenuhnya tanpa perlu risau. Pad ini mempunyai sistem kunci pantas permukaan lapisan udara double yang lembut dan kering menyerap darah dengan cepat untuk mengelakkan kebocoran. Pad ini mempunyai ciri anti bunching yang dapat mencegah kebocoran dalam apa jua aktiviti, yang anda lakukan kerana ia dapat mencegah darah merebak ke semua arah.

Cosway Pad

Cosway SC Ultra Thin

RM22.90

Pad ini mempunyai 8 ramuan hebat untuk memberikan kesihatan wanita yang lebih baik & perlindungan kebocoran selama 24 jam; Nano Silver Ion (Ag +) yang berfungsi untuk menghilangkan bakteria dengan berkesan, Tourmaline satu jenis mineral tanah mengeluarkan Inframerah Jauh (FIR) untuk membunuh bakteria, magnet yang akan membantu mengatur aliran darah dan mengeluarkan semua kekotoran dari rahim untuk kesihatan wanita yang lebih baik. Pad ini juga tidak mengandungi klorin, formaldehid, pemutihan pendarfluor, bahan kimia berbahaya dan pelekat beracun.

iLife nano silver pad

Pad Sanitari Anion Nanosilver Inframerah Jauh iLife

RM3.60

Pad ini mempunyai lapan lapisan perlindungan, permukaan 100% kapas yang lembut, filem asas di permukaan yang membolehkan kulit anda senang bernafas, polimer yang mempunyai kuasa penyerapan yang tinggi, mempunyai nano silver anion inframerah jauh dan pelekat yang tidak mempunyai fluoresen. Produk ini jugak mempunyai ciri anti bakteria supaya kulit anda tidak merengsa. Pad ini juga mengandungi resin untuk menyerap cecair dengan efisien, supaya kulit sentiasa rasa kering.

Hebe Anion Ultra Thin

HEBE Anion Ultra Thin Pad

RM16.90

Pad ini mempunyai bahan anti bakteria untuk mengelakkan kegatalan dan bebas bau. Ia juga boleh memperbaiki ketidakselesaan faraj,terutama untuk keputihan dan kekal segar, kering, dan tiada aliran balik.
Produk ini direka bentuk untuk memastikan tiada kebocoran walaupun anda aktif bergerak. Penyerapan segera akan memastikan anda sentiasa selesa tanpa rasa kegatalan atau alergi. Pad ini adalah amat nipis anda tidak akan dapat merasa yang anda sedang memakai pad.

pad

Bobble Organic Cotton Day Pads

RM20.00

 • Ultra nipis bersaiz 240mm
 • Penyerapan sebanyak 130ml
 • 100% helaian kapas organik yang diperakui
 • Penyerap super
 • Lapisan Arang Buluh: mengawal bau
 • Nanosilver Ions: menghalang pertumbuhan bakteria
 • Hypoallergenic
 • Pembungkusan terbiodegradasi
 • Mungkin juga digunakan untuk pendarahan selepas bersalin, terutama minggu 2-3
pad


Blossom Ultrathin Overnight Pad 10s

RM8.84

 • Permukaan kapas yang sangat lembut dan bernafas yang lembut merawat kulit dengan baik.
 • Jalur pelekat untuk kemudahan dan keselesaan anda.
 • Lembaran belakang bernafas menghilangkan kelembapan untuk rasa segar dan bersih.
 • Lapisan bebas habuk yang dilapisi udara untuk menyalurkan cecair ke dalam SAP dengan keupayaan penyerapan dan penguncian cecair yang unggul.
 • Pelapik unik untuk pengedaran cecair yang sama untuk mengelakkan kebocoran.
 • Jalur pelbagai mineral dengan Anions, Far Infrared Rays, Active Oxygen, Lavender, Cypress Oil dan Mint Oil.
pad


Libresse Pad Maxi Night Wing 32cm 12s

RM18.20

 • Libresse Maxi Nigh Wing, sesuai untuk hari-hari anda mempunyai aliran cecair yang sangat banyak.
 • Libresse dengan SecureFit memberikan penyerapan yang lebih baik kerana ia direka secara unik berdasarkan lekuk badan wanita untuk memastikan pad anda tetap di tempatnya. Tambahan, ia dibuat dengan 100% virgin pulpa!
pad


Laurier Pad F Wing Slim Heavy Flow Night Use 30cm 10s

RM10.57

 • Permukaan bergelombang mendorong udara mengalir dengan bebas, memberi kelembapan dan mengurangkan kegatalan.
 • Mengurangkan sentuhan pada kulit
 • Mengurangkan kerengsaan dan ketidakselesaan kulit
 • Super Absorbent Layer menyerap dengan cepat, mengurangkan kelembapan pada permukaan. Anda akan rasa lebih kering dan bebas melekit.
pad


Poise Pads Long 26cm 16s / 27.6cm 14s

RM 8.90

Poise sangat sesuai untuk kebocoran ringan berlaku lebih kerap, dan / atau sejumlah besar cecair hilang, secawan atau lebih. Lapisan kecil Poise, dan memberikan perlindungan yang selesa bagi wanita dengan kebocoran kencing ringan hingga sederhana. Direka khusus untuk lebih menyerap dengan menarik kelembapan dari kulit agar anda tetap kering dan segar.

 • Perlindungan untuk kebocoran air kencing ringan hingga sederhana
 • Pelindung sisi lembut membantu menghentikan dan menahan kebocoran
 • Membantu kulit kekal selesa dan segar
 • Dibungkus secara individu untuk kemudahan dan kebersihan
pad


Whisper Pure Cotton Soothing Heavy 8 Pads

RM13.90

 • Whisper Pure Cotton Soothing Heavy direka lembut pada kulit yang diimport dari USA
 • Menenangkan dan terasa lembut pada kulit.
 • Wangian minyak pati iris
 • Penyerapan cepat yang direka untuk penyaluran cecair dengan pantas Mempunyai ruang udara dan terasa lembut
pad


Secretday Cotton Medium 24.5cm 16s

RM16.00

 • Penyerapan semula jadi tanpa SAP
 • Penutup kapas 100% tulen
 • Menyerap darah haid sepenuhnya
pad


Sofy Hadaomoi Day Ultra Slim Wing 26cm 17s


RM11.80

SOFY Hadaomoi® dibuat & diimport dari Jepun, dengan teknologi yang menyerap aliran tebal dan terkunci di bahagian bawah, menjadikan kulit kering & segar. Ditambah dengan bahan lembut untuk kulit anda.

 • Bahagian Lembut & Bebas Kerengsaan mengurangkan tekanan pada kulit sebanyak 90%
 • Penyerapan yang unggul mengurangkan 35% darah haid di permukaan
 • Kelembutan lembaran ditingkatkan sebanyak 150%
pad


Elis Smooth & Dry Overnight Wing 30cm 16s

RM5.18

Elis Smooth and Dry memberikan permukaan yang lembut dan halus yang dapat mengurangkan geseran yang menyebabkan kegatalan.
Direka untuk mengikuti pergerakan badan anda dengan selesa dan memberi anda keyakinan sepanjang hari

 • Rasa lembut ketika menyentuh, terasa kering dan selesa ketika memakai.
 • Soft Fit Wings adalah bahagian yang lembut dan selesa untuk badan anda.
 • Tuala wanita yang tidak mudah mengelupas.
 • Serapan yang tinggi membuatkan anda sentiasa kering.
 • Sesuai untuk semua pergerakan anda.

Tagged: