Now Reading
15 Ucapan Selamat Pagi Buat Tersayang

15 Ucapan Selamat Pagi Buat Tersayang

ucapan selamat pagi

Kata-kata ucapan selamat pagi mampu meningkatkan semangat pada waktu pagi sebelum menjalani aktiviti seharian. Ungkapan ini pasti lebih bermakna jika ia diterima dari orang terdekat, seperti keluarga, sahabat maupun kekasih. Mulakan pagi anda dengan berikanlah senyuman manis kepada yang tersayang.

Pagi adalah waktu yang istimewa kerana kita memulakan aktiviti dan segala yang dirancang pada saat ini. Ia juga waktu yang sesuai untuk kita mengisikan diri dengan energi yang positif , kerana energi yang positif akan mendatangkan perkara-perkara yang positif juga.

Tidak ada salahnya untuk kita menghargai pasangan atau keluarga kita dengan mengucapkan selamat pagi pada mereka. Disini kami sertakan 15 ucapan selamat pagi yang anda boleh gunakan !

.

15 Contoh Ucapan Selamat Pagi

“Selamat Pagi ! Ya Allah, panjangkanlah umur teman-teman kami. Berikanlah kami rezeki yang halal, kesihatan zahir dan batin, anak-anak yang soleh dan solehah serta keredhaan-Mu baik di dunia mahupun akhirat.”

“Selamat pagi. saya bangga dengan sejauh mana awak telah sampai hari ini. mulakan hari anda dengan senyuman dan sentiasa positif.”

“Selamat Pagi. Jadilah orang yang paling ikhlas dan bukan yang paling baik. Kerana, dalam kebaikan belum tentu ada keikhlasan.”

“ Saya harap pagi awak berseri dengan senyumanmu”

“Semoga pagi ini lebih berMakna dan berkat. selamat pagi”

“Malam yang panjang telah tiada, dan pagi telah tiba. Inilah masanya untuk memberi saya pelukan dan ciuman kasih sayang”

“Selamat Pagi Sahabat. Semoga Allah permudahkan urusan kita hari ini. Dibuka untuk kita pintu-pintu rezeki dan pintu kebahagiaan. Amin.”

“Semoga harimu dimulai dengan cinta dan berakhir dengan kenangan indah.selamat pagi !”

“Selamat pagi sayang! Saya sangat bersyukur untuk menghabiskan sepanjang hidup saya dengan awak. Terima kasih untuk segalanya”

“Saya tidak pernah mempercayai cinta sejati sehingga saya bertemu dengan awak. Selamat pagi, sayang”

“mulakan setiap hari dengan senyuman di Pagi yang indah ini. selamat pagi !”

“selamat pagi, sayang. semoga hari-hari anda lebih bermakna.”

“ Selamat pagi. Doaku untukmu sahabatku. Semoga semua sihat sentiasa dan ada dalam lindungannya. Amin.”

Awali pagimu dengan rasa sayang. Sayang dengan diri sendiri. Sayang dengan orang di sekitarmu. Maka dunia akan menyayangimu.

“Selamat pagi! Saya hanya ingin memberitahu awak bahawa saya sentiasa menyokong awak. Saya sayang awak, dan saya bangga dengan awak”

Nota Kaki: kata ganti nama boleh ditukear mengikut nama panggilan manja pasangan anda !

Selamat pagi adalah pilihan terbaik untuk mengucapkan selamat kepada rakan, keluarga, kekasih, rakan dan orang yang anda sayangi dengan mengirimkan foto-foto indah. Oleh itu, jangan lupa ucapan selamat pagi yang positif mulai sekarang!

Mesej positif dan penegasan ucapan selamat pagi menyuburkan jiwa. Setiap hari adalah peluang baru untuk menarik perhatiannya; semoga bermanfaat! Manfaatkan pagi anda dengan ucapan selamat pagi yang indah.

SUMBER

35 Good Morning Messages For Love And Wishes With Beautiful Images

124 Sweet Good Morning Text Messages For Her

https://www.morninggreetings.com/

error: Content is protected !!