hadiah untuk suami

Ketika hendak mencari hadiah hebat untuk suami anda, fikirkan bagaimana anda ingin membuatnya merasa. Disayangi dan dihargai? Cuba untuk menjadi romantis dengan membeli sesuatu yang sentimental.

Memahami dan menjaga? Belilah dia sesuatu yang berguna yang dia perlukan, tetapi dia tidak akan berfikir untuk meminta.

Terkejut dan gembira? Hormatilah hobinya,dengan memilih sesuatu yang menyeronokkan atau pilih hadiah pengalaman.

Di sini, kami mengumpulkan sebilangan idea untuk dijadikan hadiah yang merangkumi semua aspek yang mungkin akan menarik minat suami anda. Anda akan mendapat idea bagi hadiah terbaik tahun ini untuk diberikan kepada suami di bawah.

  1. Mesin urut bahu dan leher belakang Shiatsu

Tidakkah semua orang berharap mereka mempunyai terapi urut peribadi? Memberi mesin urut dan leher sebagai hadiah merupakan pilihan terbaik. Ia dapat meringankan ketegangan mereka pada hujung hari dengan mesin urut belakang, leher dan bahu ini.

2. Gelang tangan magnetik untuk memegang skru

Lilitkan di pergelangan tangan atau tali pinggang, berikan tali tangan magnetik sebagai hadiah kepada suami anda supaya si suami dapat memastikan skru, paku, dan bolt tetap tersusun dan mudah dicapai.

3. Permainan kad parti relatif

Permainan kad ini sangat menyeronokkan untuk dimainkan bersama-sama dengan individu lain untuk mengeratkan lagi hubungan. Hadiah ini adalah permainan parti terapi yang anda berdua perlukan.

4. Panggang elektrik tanpa lekat

Jika si suami sering bertugas di bahagian dapur, dia pastinya akan gembira apabila mendapat panggang elektrik tanpa lekat ini. Ia dapat memudahkan kerja memasak dan proses mencucinya.

5. Set Minyak Janggut

Hadiah ini sangat sesuai bagi para lelaki yang gemar membela janggut. Ia dapat menghidrat dan melembutkan janggut suami anda.

6. Jalur magnetik untuk minuman jenis botol

Inilah antara idea genius cara penyimpanan minuman jenis botol yang dapat mengosongkan ruang dalam peti sejuk. Jalur magnet neodymium ini cukup kuat untuk menahan enam botol minuman kegemaran para suami pada bahagian atas peti sejuk.

7. Beg galas komputer riba

Dengan ruang dalaman empuk untuk komputer riba dan ruang penyimpanan tambahan yang banyak, beg galas yang anggun ini akan membawa semua barang keperluan kerjanya dengan baik.

8. Pinggan pizza seramik dan roda pemotong pizza

Ini memberikan dia permulaan duo dalam pembuatan pizza. Pertamanya, batu pizza boleh digunakan di panggangan atau di dalam ketuhar serta bersama dengan pemotong pizza untuk memotong potongan pizza dengan sempurna.

9. Mini projektor

Apabila dia memasang projektor ini, dia dapat mengubah dinding kosong menjadi kanvas untuk menonton filem utama. Projektor mempunyai pembesar suara, jadi dia tidak perlu mengubah kekuatan bunyi suara untuk pengalaman yang menyeronokkan.

10. Pengecas kereta

Ini adalah hadiah yang akan dinikmati oleh seisi keluarga. Dengan enam port USB untuk iPhone dan Android, ia mengaktifkan telefon dengan dua kali kelajuan daripada kebanyakan pengecas kereta dan dilengkapi dengan kord sambungan lima kaki sehingga anda dapat menyambungkannya ke belakang tempat duduk kereta juga.

11. Tilam yang Lebih Baik

Adakah si suami mengadu tentang belakangnya yang sakit selama yang anda ingat? Tilam baru mungkin merupakan hadiah paling bijak yang dapat anda berikan kepadanya. Tidur yang lena pastinya akan memberikan mood yang baik kepada suami anda.

Sumber:

https://www.goodhousekeeping.com/holidays/gift-ideas/g399/gifts-for-men/

https://www.theknot.com/content/gifts-for-husband

Summary
11 hadiah untuk suami anda yang boleh dibeli !
Article Name
11 hadiah untuk suami anda yang boleh dibeli !
Description
Ketika hendak mencari hadiah hebat untuk suami anda, fikirkan bagaimana anda ingin membuatnya merasa. Disayangi dan dihargai? Cuba untuk menjadi romantis dengan membeli sesuatu yang sentimental. Memahami dan menjaga? Belilah dia sesuatu yang berguna yang dia perlukan, tetapi dia tidak akan berfikir untuk meminta. Terkejut dan gembira? Hormatilah hobinya,dengan memilih sesuatu yang menyeronokkan atau pilih hadiah pengalaman. Di sini, kami mengumpulkan sebilangan idea untuk dijadikan hadiah yang merangkumi semua aspek yang mungkin akan menarik minat suami anda. Anda akan mendapat idea bagi hadiah terbaik tahun ini untuk diberikan kepada suami di bawah.
Author
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: