Now Reading
10 Sunplay Produk Pelindung Matahari dan Alternatifnya

10 Sunplay Produk Pelindung Matahari dan Alternatifnya

Sunplay

Sunplay adalah garis pelindung matahari luaran & harian yang diteliti dan dikembangkan oleh Rohto Pharmaceutical Co. Japan dan The Mentholatum Co. Teknologi Breakthrough Solarex-3 teknologi yang menyediakan sistem pertahanan UV 3-1in-1 untuk pengekalan kelembapan yang tinggi & perlindungan tahan lama yang unggul terhadap penuaan pramatang yang disebabkan oleh sinar UV. Sunplay juda dapat melindungi dari penuaan Foto Dengan Rona Care Ectoin dari Jerman & Ekstrak Rumpai Laut dari Perancis untuk membantu melawan radikal bebas dan melindungi daripada kerosakan akibat sinar matahari dan penuaan kulit yang disebabkan oleh sinar UV

Untuk membeli produk hilang , sila layari healthmart.co, penaja kami yang menjual produk kesihatan yang bermutu and asli. Terima kasih atas sokongan anda.

Sunplay Sunblock SPF130 PA+++

RM33.90

Sunplay Sunblock SPF130 PA+++ adalah produk yang mempunyai Teknologi Solarex-3 baru dikembangkan untuk menyediakan sistem pertahanan UV 3-in-1 untuk perlindungan yang unggul. RonaCare Ectoin & Antileukine 6, dua bahan anti-penuaan membantu mengurangkan garis-garis halus & kedutan, dan Asid Hyaluronik berkesan menghidrat dan mengunci kelembapan pada kulit. Sunplay Sunblock SPF130 PA+++ tidak mempunyai bahan pewarna tambahan. Sunplay Sunblock SPF130 PA+++ sangat sesuai untuk sukan air dan aktiviti luar di bawah matahari.

Clinique Pep-Start Daily UV Protector Broad Spectrum

RM112.00

Clinique Pep-Start Daily UV Protector Broad Spectrum SPF 50 juga adalah prouk sebagai pelindung matahari cecair ringan baru . 100% formula mineral yang melindungi daripada sinaran UVA / UVB dengan SPF 50. Sesuai untuk penampilan yang sempurna pada hari-hari tanpa solek selain itu sesuai juga dengan dipakai dalam solekan. Produk ini untuk semua jenis kulit dan dapat menjadikan kecerahan pada wajah anda sepanjang masa.

SUNPLAY Sport Sunscreen

RM20.00

Sunplay Sport Uv Sunscreen SPF120 PA ++++ direka khas untuk aktif dalam aktiviti sukan luar memerlukan pelindung matahari yang kuat untuk tetap dilindungi. Walau bagaimanapun, melakukan aktiviti sukan terutamanya di iklim lembap yang hangat sering menjadikan penggunaan pelindung matahari menjadi lebih sukar, kerana pelindung matahari dalam keadaan basah. Dengan SunPlay Sport UV baru yang diformulasikan dengan Teknologi Kulit Basah, anda kini dapat menikmati aktiviti sukan t dengan bebas kerana pelindung matahari memberikan anda perlindungan sinar maksimum.

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Lotion SPF 50

RM269.90

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Lotion SPF 50 adalah produk yang dapat memberikan perlindungan UVA / UVB spektrum luas yang kuat dengan rasa cahaya air. Losyen pelindung matahari ini dengan SPF 30 menghalangkulit dengan penghidratan penting.

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Lotion dengan SPF 30 memberikan perlindungan UVA / UVB spektrum luas yang unggul dengan cahaya yang menyegarkan. Sesuai untuk kegunaan harian, lapisan pelindung matahari yang tidak berminyak ini tidak kelihatan di bawah solek dan terasa sangat baik sehingga anda tidak akan percaya anda memakai pelindung matahari.

SUNPLAY SKIN AQUA

RM27.49

Sunplay Skin Aqua adalah produk yang menggabungkan 3 jenis bahan Pelembap Hyaluronic Acid memberikan kapasiti penahan kelembapan yang unggul untuk penghidratan berjam-jam dan menjaga kulit lembut dan licin. Bahan Pelembap MPC & Ekstrak Akar Carrot membantu meningkatkan keanjalan kulit dan menjadikan kulit licin dan  kelihatan muda. Selain itu, Sunplay Skin Aqua mengandungi Arbutin untuk bantu melawan bintik-bintik gelap untuk kulit yang kelihatan cantk dan berseri.

Shiseido Ultimate Sun Protector

RM180.00

hiseido Ultimate Sun Protection Lotion adalah pelindung matahari kimia SPF 50+ yang tahan air sehingga 80 minit. Perkara utama yang membezakannya dari pelindung matahari kimia lain adalah ia telah dirumuskan dengan “teknologi WetForce” Shiseido, yang memberi kekuatan pelindung UV sebenarnya semakin kuat setelah terkena air selama 15 minit, atau setelah anda berpeluh selama 30 minit. Teknologi WetForce didasarkan pada gagasan bahawa pelindung matahari ini diformulasikan dengan ion negatif yang terikat pada ion positif pada peluh dan air, membentuk lapisan perlindungan matahari yang lebih merata di kulit anda.

CeraVe Hydrating Sunscreen Sheer Tint

RM135.00

CeraVe Hydrating Sunscreen Sheer Tint memberikan perlindungan UVA / UVB dengan 100% titanium dioksida dan zink oksida mineral yang membentuk penghalang pada permukaan kulit untuk memantulkan sinar matahari. Produk ini tidak berminyak dan sesuai untuk kulit sensitif, pelindung matahari mineral ini dengan warna menyatu dengan lancar ke semua warna kulit, meninggalkan cahaya yang sihat tanpa warna putih. Seperti semua produk CeraVe, pelindung matahari berwarna ini mempunyai tiga ceramida penting untuk membantu mengembalikan penghalang semula jadi kulit dan memberikan kelembapan.

Dermalogica Prisma Protect SPF 30

RM298.00

Dermalogica Prisma Protect adalah  produk yang m elindungi kulit dari kerosakan UV yang berbahaya . Dermalogica Prisma Protect SPF 30 sebagai  pelembap yang diaktifkan cahaya yang menawarkan pertahanan spektrum luas SPF30 sambil mencegah kerosakan kulit yang disebabkan oleh tekanan luar dengan teknologi antioksidan yang hebat. Dikuasakan oleh teknologi drone pintar yang merasakan cahaya yang kelihatan dan mengaktifkan formula untuk meningkatkan cahaya semula jadi kulit, hidator ukuran perjalanan juga membantu mengekalkan warna kulit yang sekata, berkat bio-fermentasi dari Sage. Magnet kelembapan yang maju memberikan penghidratan sepanjang hari untuk kulit yang kelihatan licin dan berseri.

Neogen Day-Light Protection

RM98.80

Neogen Day-Light Protection adalah produk berfungi blok UV berganda UVA + UVB menyekat sinar UV setiap hari dan bertindak balas terhadap sinaran UV yang kuat semasa aktiviti atau kerja di luar. Neogen Day-Light Protection boleh juga dijadikan untuk asas solek dan krim matahari yang menyekat. Selain itu, Neogen Day-Light Protection dapat melindungi sel kulit dengan selamat dari persekitaran luaran dan berbahaya seperti sinar UV dan kotoran halus di udara. Produk ini juga dapat menenangkan kulit yang dirangsang oleh sinaran UV yang terdedah dan persekitaran yang pelbagai dan berbahaya sepanjang hari.

SkinCeuticals Light Moisture UV Defense

RM98.80

Light Moisture UV Defense SPF 50 adalah pelindung matahari tanpa komedogenik dan menampilkan kepekatan penapis UVA / UVB yang dioptimumkan untuk memberikan perlindungan spektrum luas yang baik daripada sinar UV yang merosakkan. Diformulasikan untuk wajah dan badan, pelindung matahari bebas minyak ini melembapkan secara menyeluruh kerana melindungi, menjadikan kulit berasa lembab dan menenangkan. Light Moisture UV Defense SPF 50 ini direka khas untuk penyerapan yang cepat ke dalam kulit tanpa rasa melekit .

error: Content is protected !!