Now Reading
10 Smelly No More Deodorant dan Alternatifnya

10 Smelly No More Deodorant dan Alternatifnya

Smelly No More

Smelly No More boleh berfungsi dengan menghalang rembesan toksin semula jadi tubuh anda: proses yang bukan sahaja tidak menghilangkan bau yang tidak menyenangkan. Semburan Smelly-No-More adalah deodoran semula jadi, dikembangkan dengan garam mineral semula jadi yang menghalang aktiviti bakteria: penyebab utama di sebalik bau badan yang memalukan. Sifat antimikroba dan antibakteria membolehkan badan anda berfungsi dengan normal dan melawan bau secara semula jadi. Bebas dari sebarang bahan buatan yang berbahaya, Smelly-No-More Spray membantu anda menikmati senaman atau aktiviti harian tanpa perlu risau akan bau yang tidak menyenangkan.

Smelly No More Roll On

RM15.19

Smelly No More bolehberfungsi dengan menghalang rembesan toksin semula jadi tubuh anda: proses yang bukan sahaja tidak menghilangkan bau yang tidak menyenangkan. Semburan Smelly-No-More adalah deodoran semula jadi, dikembangkan dengan garam mineral semula jadi yang menghalang aktiviti bakteria: penyebab utama di sebalik bau badan yang memalukan. Sifat antimikroba dan antibakteria membolehkan badan anda berfungsi dengan normal dan melawan bau secara semula jadi. Bebas dari sebarang bahan buatan yang berbahaya, Smelly-No-More Spray membantu anda menikmati senaman atau aktiviti harian tanpa perlu risau akan bau yang tidak menyenangkan. Produk ini boleh bertahan selama 3 bulan.

Rexona Women Natural Brightening + Anti Stain Roll On

RM8.00

Rexona Women Natural Brightening + Anti Stain Roll On adalah produk yag mempunyai aroma kesegaran sitrus dengan ramuan pencerah semula jadi, Vitamin C, E&F dan formula anti noda untuk menjadikan anda segar dan kering sepanjang hari. Rexona Women Natural Brightening + Anti Stain Roll On  boleh mencerahkan dengan perlindungan antiperspirant dengan Motionsenseyang akan membuatkan boleh bergerak dengan seleasRexona Women Natural Brightening + Anti Stain Roll On  aerosol ini tidak hanya membantu menghilangkan peluh dan bau selain itu mempunyai aroma berpanjangani.

Smelly No More Spray

RM15.19

Semburan Smelly-No-More adalah deodoran semula jadi, dikembangkan dengan garam mineral semula jadi yang menghalang aktiviti bakteria: penyebab utama di sebalik bau badan yang memalukan.  Semburan Smelly-No-More berfungsi dengan menghalang rembesan toksin semula jadi tubuh anda: proses yang bukan sahaja tidak menghilangkan bau yang tidak menyenangkan tetapi juga dapat menyumbang kepada pori-pori yang tersumbat. Sifat antimikroba dan antibakteria membolehkan badan anda berfungsi dengan normal dan melawan bau secara semula jadi. Bebas dari sebarang bahan buatan yang berbahaya, Smelly-No-More Spray membantu anda menikmati senaman atau aktiviti harian tanpa perlu risau akan bau yang tidak menyenangkan.

Smelly No More Spray

RM7.90

Rexona Women Natural Brightening + Anti Stain Spray adalah produk yang boleh mencerahkan dengan perlindungan antiperspirant dengan Motionsenseyang akan membuatkan boleh bergerak dengan seles.Rexona Women Natural Brightening + Anti Stain Spray aerosol ini tidak hanya membantu menghilangkan peluh dan bau selain itu mempunyai aroma berpanjangani. Teknologi Motionsense  menambah kesegaran apabila anda sangat memerlukannya. Mikrokapsul duduk di kulit anda, penuh dengan geseran untuk mengeluarkan wangian tambahan apabila anda memerlukannya. Oleh itu, anda tetap segar dengan setiap pergerakan.Rexona Women Natural Whitening + Anti Stain Spray Antiperspirant Deodorant memberi anda keyakinan untuk mendorong diri anda untuk berkeyakinan.

SMELLY NO MORE 4-IN-1 DAILY FEMININE WASH

RM19.90

Smelly No More 4-In-1 Daily Feminine Wash adalah produk yang boleh hilangkan bau yang tidak menyenangkan dengan deodoran roll-on kristal semula jadi. Dicipta mengikut proses eksklusif dengan garam mineral semula jadi dengan kandungan ketulenan tinggi, deodoran semula jadi Bau-Tidak-Lebih bertindak dengan menghalang aktiviti bakteria: sumber bau badan yang sebenar.Bukan sahaja untuk hilangkan bau tetapi deodoran semula juga dapati mengawal dan menghilangkan bau badan yang memalukan, tanpa menyumbat pori-pori anda. Gunakan deodoran semula jadi batu kristal di kawasan ketiak anda, di belakang lutut, di leher atau kaki dan nikmati rasa segar dan kelihatan dari hari ke hari.

Dove Original Light & Smooth Deodorant Spray

RM18.90

Dove Original Light & Smooth Deodorant Sprayyang dformulasikan dengan alkohol dan juga dapat melindungi kulit bak litupan krim pelembab. Bukan setakat menghilangkan bau kurang enak, ia juga dapat membaiki kulit dari kesan mencukur dan mencabut bulu ketiak. Dalam masa 7 hari anda akan merasai perubahan warna bawah lengan lebih cerah dan kulit lembut. Selain itu, Dove Original Light & Smooth Deodorant Sprayboleh mencerahkan kulit anda supaya anda dapat bergerak sepanjang hari.

NIVEA WHITENING POWDER ROLL-ON

RM12.50

Deodoran NIVEA “Dry Comfort Plus”adalah produ kmampu memberi anda prestasi anti peluh tambahan untuk rasa kering dan menjaga perlindungan 48jam terhadap peluh dan bau badan. Buat pertama kalinya penyelidikan NIVEA mengembangkan formula yang mengandungi agen anti peluh tambahan kedua. “Sistem DryPlus” yang unik ini memberi anda perlindungan 48 jam yang boleh dipercayai dari peluh dan bau badan

Vaseline Deodorant Roll On White & Smooth

RM12.50

Vaseline Deodorant Whitening adalah produk pertama dari Vaseline yang memperbaiki 20 lapisan dalam, untuk ketiak yang lebih putih dalam 3 hari.Hanya deodoran Vaseline yang mengandungi campuran Vitamin B3 Collagen Boosters yang unik yangdapat membantu menghentikan tanda gelap yang terbentuk jauh di bawah kulit. Vaseline Deodorant Whiteningdapat membantu anda mengawal bau peluh untuk 48 jam.Campuran unik mengandungi Kolagen + Vitamin E akan dapat memberi ketiak yang lebih putih hanya dalam 3 hari.

NIVEA FRESH NATURAL STICK

RM12.50

Deodoran NIVEA Fresh Natural dengan ekstrak lautan memberikan rasa kesegaran semula jadi. Deodoran dengan cahaya tahan lama, haruman segar dapat melindungi anda selama 48 jam dari bau badan dan merawat kulit ketiak anda. Haruman feminin yang segar dan menarik diperkenalkan dengan warna hijau dan buah dalam nada teratas, dicampur dengan bunga yang baru dipetik membentuk sejambak bunga yang sejuk dan telus dan kering yang diperbuat daripada kayu, kasturi dan ambar.

Original Antiperspirant Deodorant Stick

RM12.50

Original Antiperspirant Stick adalah produk yangmempunyai aroma khas yang bersih yang membuat anda merasa segar sepanjang hari, krim pelembap untuk membantu memberi anda kulit ketiak yang lembut dan licin, dan formula deodoran antiperspirant kuat kami yang memberi anda perlindungan sehingga 48 jam dari kebasahan ketiak. Lebih-lebih lagi, ia membantu kulit ketiak untuk pulih dari kerengsaan yang boleh disebabkan oleh pencukuran biasa.Antiperspirant yang bersih dan sederhana ini meluncur ke kulit dengan lancar, memberikan perlindungan sehingga 48 jam sehingga anda merasa segar dan kering.

error: Content is protected !!