Now Reading
10 Produk YSL Malaysia Dan Alternatifnya

10 Produk YSL Malaysia Dan Alternatifnya

YSL Malaysia

Alami koleksi kecantian mewah, wangian, alat solek dan penjagaan kulit popular dengan Yves Saint Laurent (YSL). Muda, keberanian, kebebasan, dan subversi, nilai-nilai yang ditegakkan oleh semua pihak di YSL sejak penubuhannya. Terdapat empat tonggak yang memberi inspirasi, memperkuat asas dan menjadikan jenamanya penentu aliran seperti sekarang ini.

YSL menghidupkan gaya unik yang dapat mengimbangi kehendak keanggunan dan keperluan kebebasan dengan sempurna. Umpan kesungguhan anda dengan koleksi alat solek, penjagaan kulit dan koleksi wangian dengan YSL Malaysia. Bukan YSL sahaja yang mempunyai produk kosmetik tetapi terdapat alternatif lain seperti Bobbi Brown dan Urban Decay.

Lipstick YSL

RM150.00

Gincu matte paling unggul, Rouge Pur Couture “The Slim” membasahkan bibir dengan warna matte ultra-kaya, berpigmentasi tinggi yang terasa ringan dan selesa pada bibir. Formula berkrim dan tidak mengeringkan ini meluncur dengan mudah pada bibir supaya anda tidak perlu risau tentang pendarahan, perekahan atau mengaplikasikan semula. Dengan formulasi bentuk yg slim ini memudahkan untuk untuk dibawa dan disimpan.

Lipstick Urban Decay

RM80.00

Gincu yang tersedia dalam pelbagai warna dan kemasan dalam sarung ramping dan cantik. Gincu ini berlaku dengan lancar tanpa menyeret atau melangkau. Urban Decay memberikan tekstur super-krim dan penyebaran warna yang unggul untuk setiap warna. Formula ultra-berkhasiat ini disatukan dengan campuran mentega yang menenangkan, menghidrat dan menambah bibir agar lembut dan dikondisikan, tidak pernah kering.

Eyebrow YSL

RM104.00

Pensel berketepatan dwi-mata ini dengan berus sampingan berbentuk sempurna, mewarnai dan membentuk kening untuk kelihatan cantik semula jadi. Formula licin halus diperkaya dengan Minyak Kelapa meluncur dengan mudah untuk kening rapi cantik. Pensel ketepatan ini mentakrifkan semula garis sementara kening dibentuk dengan berus lingkaran.

Eyebrow Bobbi Brown

RM165.00

Pensil kening dipakai lama untuk definisi yang tepat. Campuran lilin dan emolien khas memberikan pensil ini teksturnya yang unik dan sedikit berkrim, pemindahan dan kalis air selama enam belas jam. Rumusannya menghasilkan filem yang memberikan kulit yang unggul untuk warna alis yang benar dan semula jadi. Menghasilkan garis kening yang cantik dan teratur.

Primer Muka YSL

RM257.00

40ml

Menyerikan wajah anda dengan rata dan lembut. Formula Instant Moisture Glow yang licin dan ringan meluncur pada kulit, melembapkan dan pada masa yang sama menyamarkan noda. Apabila digunakan begitu sahaja, kulit akan kelihatan sempurna dan berkilau secara semulajadi. Ia hanya perlu diikuti dengan bedak asas untuk solekan tanpa cacat cela yang tahan lama. Ia juga boleh dipakai semula sepanjang hari supaya solekan kelihatan seperti baru dipakai.

Primer Muka Pixi

RM113.00

30ml

Primer penambah cahaya untuk kulit yang sihat dan terhidrat. Primer muka ini membetulkan tona yang tidak rata dan mengaburkan penampilan ketidaksempurnaan dan bintik hitam. Ia bukan sahaja akan meningkatkan penampilan kulit anda, tetapi juga memberikan penghidratan semula jadi untuk memastikan kesihatan dan kelembapan terkunci.

YSL Foundation

RM260.00

Miliki siang dan malam dengan All Hours Foundation yang sudah lama dipakai dengan liputan penuh yang boleh dibina yang memberikan kemasan lembut matte tanpa kesan seperti topeng. Formula inovatif yang tahan air, tahan pemindahan, menyerap minyak dan diperkaya dengan bahan-bahan penjagaan kulit untuk kulit tanpa cela yang kekal segar dan selesa sepanjang hari. Diuji secara dermatologi dan bukan komedogenik, asas cecair ini sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif. Diperkaya dengan kompleks perawatan kulit antioksidan dan penapis UV (SPF 20), asas aktif ini melindungi kulit daripada serangan luaran, menjadikannya kelihatan segar dan halus sepanjang hari.

Estee Lauder Foundation

RM193.00

Menghasilkan kemasan yang tahan lama dengan Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Make Up SPF 30 Foundation. Ultra-cecair foundation mempunyai tekstur seperti air,liputan ringan hingga sederhana, separuh tipis yang terasa seolah-olah anda tidak memakai apa-apa. Menawarkan penapis SPF 30 dan antioksidan, formula melekat pada kulit anda dengan lancar, berfungsi untuk melicinkan penampilan ketidaksempurnaan dan mewujudkan nada yang lebih sekata dan sihat dengan cahaya segar yang segar. Kompleks kelembapan canggih yang berasal dari ekstrak buah merah memastikan penghidratan tahan lama, dengan formulasi Double Wear yang ikonik menjanjikan daya tahan sehingga 24 jam.

YSL Libre Eau De Parfum

RM315.00

30ml

Libre Eau de Parfum adalah wangian kebebasan dengan sentuhan YSL yang tegas – wangian pernyataan bagi mereka yang hidup mengikut peraturan mereka sendiri. LIBRE, kata perancis untuk ‘percuma’, memberi penghormatan kepada nilai YSL yang paling menentukan dan berkekalan – KEBEBASAN. Kebebasan untuk menjadi diri sendiri. Kebebasan memilih. Kebebasan untuk hidup sepenuhnya. Penciptaan semula minyak wangi bunga, ia menggabungkan keberanian dan keharuman aroma Lavender Essence dari Perancis dengan sensasi bunga Maghribi Orange untuk gabungan bunga unik yang dilengkapi dengan nota berani Musk Accord.

Dior J’adore Eau De Parfum

RM315.00

30ml

Dicipta sejambak, diperbuat dengan terperinci hingga ke butiran terakhir, seperti bunga buatan khas. Essence of Ylang-Ylang dari Comoros membentangkan nota bunga-bungaannya dan menanamkan sentuhan eksotik yang lembut. Damascus Rose, canggih dan bersemangat, kemudian datang untuk menghangatkan deria. Akhir sekali, Jasmine Grandiflorum dari Grasse, inti dari bunga mulia, memancarkan sensualnya yang halus, diwarnai dengan buah dan matahari untuk memberikannya watak yang jammy. dengan aspek hangat dari bunga oren yang sangat sensual dan menyelimuti.

error: Content is protected !!