Victoria Secret Malaysia

Victoria Secret Malaysia menawarkan pelanggan mengakses ke pelbagai produk kecantikan dari wangian berprestij hingga penjagaan badan, serta koleksi unik aksesori berjenama Victoria Secret yang mewah seperti casing kosmetik, beg, selendang dan cermin mata hitam. Pelbagai wangian yang tidak dapat dilupakan oleh Vicoria Secret ini dapat memukau deria bau anda dengan aroma haruman yang romantis yang manis. Bukan Victoria Secret sahaja yang mengeluarkan produk kosmetik dan penjagaan kulit tetapi terdapat alternatif lain juga seperti Body Shop dan Bath & Body Works.

Victoria Secret Tease Eau de Parfum

RM320.00

100ml

Ceria dan feminin. Cukup manis. Tease adalah wangian bunga yang enak untuk wanita yang merangkul kehidupan dan mendambakan setiap pengalaman yang ditawarkannya. Bunga Gardenia dibungkus dengan kehangatan Vanila Hitam, yang mentakrifkan semula apa yang dimaksudkan untuk menjadi feminin dan manis. Sedikit Anjou Pear yang berair menggoda indera dengan kecerahan dan kilauan. Ini adalah aroma Gourmand, atau rasa yang dapat dimakan. Seronok dan menggoda. Eau de Parfum adalah wangian versi tulen kami yang paling pekat.

Body Shop White Musk Eau De Parfum 

RM180.00

50ml

Wangian ikonik White Musk di dalam versi minyak wangian yang pekat dan bertahan. Aroma sensual ini menggabungkan nota-nota kesturi, lily, iris, mawar dan vanila. Wangian White Musk ikonik kami dalam bentuk eau de parfum. Wangian yang menggoda dan sangat sesuai dipakai untuk kegunaan harian anda!

Victoria Secret Coconut Milk & Rose (CALM) Body Scrub

RM69.00

368g

Pengalaman aroma kesihatan terbaik dengan inspirasi botani. Bangunkan deria anda dengan koleksi terbaru kami. Santan kelapa dan mawar yang menenangkan. Menyegarkan pir hijau dan sitrus. Meremajakan delima dan teratai. Skrub gula yang kaya dengan serbuk tempurung walnut mengelupas dengan lembut untuk kulit yang licin dan bersinar. Susu Kelapa dan mawar. Inspirasi botani. Memeberi ketenangan sejati.

Innisfree Body Scrub

RM38.00

150ml

Skrub buih 2-dalam-1 untuk kulit yang halus dan lembut seperti daun teh hijau muda. Ia adalah pembersih badan yang digabungkan dengan scrub yang mengelupas sel kulit mati dengan lembut dan membersihkan kulit badan agar tetap bersih dan licin. Teh hijau Jeju bebas bahan kimia dan zarah scrub semula jadi untuk kulit yang bersih dan licin. Teh hijau Jeju bebas bahan kimia segar dan zarah gosok semula jadi yang diperbuat daripada serbuk tempurung kenari untuk kulit yang bersih.

Victoria Secret Mini Hand Sanitizer – Blackberry Ginger

RM15.00

30ml

Wangian Halia Blackberry. Tetap lembut, wangi dan bersih dengan Gel Tangan Antibakteria mini kami. Gel berukuran poket untuk dimasukkan ke dalam beg anda, simpan di dalam kereta dan bawa ke mana sahaja untuk tangan yang bersih semasa dalam perjalanan. Diperkuat dengan Aloe, pembersih tangan kami membunuh 99.9% kuman yang paling biasa, menjadikan tangan berasa segar dan berkhasiat. Formula adalah 71% alkohol.

Dettol Hand Sanitizer

RM6.00

50ml

Pembersih tangan segera, Bunuh 99.99% kuman tanpa air. Tidak perlu dibilas dan tidak melekit. Reka bentuk mesra poket menjadikan tangan tetap bersih & dikondisi dalam perjalanan. Jangan lupa untuk menambah pemegang comel, dijual secara berasingan! Formula adalah 66% alkohol. Gunakannya sekala berkala untuk tangan yang bersih daripada kuman!

Victoria Secret 3-Wick Scented Candle – Bombshell

RM85.00

Keyakinan dan glamor — Sikap bom dalam cahaya-seperti-udara. Victoria’s Secret, wangian Bombshell yang memenangi anugerah adalah gabungan bunga segar, eksotik dan cahaya matahari abadi. Jenis wangian: Bunga buah (Buah markisa ungu, Shangri-la peony dan orkid vanila). Memberi wangian sehingga 45 jam.

Bath & Body Works 3-Wick Scented Candle – Berry Spritzer 

RM140.00

Aroma harumnya yang segar menjadikan harinya sedikit lebih menggembirakan. Lilin dilengkapi dengan penutup hiasan. Wangian: Beku Juniperberi, Cranberi Segar, Pudina Sejuk, Kismis Hitam dengan Minyak pati. Merupakan Lilin 3-Wick Terbaik di Dunia, Dijamin!. Wangian yang memenuhi ruangan, kualiti yang konsisten dari awal hingga akhir. Memberi wangian sehingga 45 jam.

Victoria’s Secret Body Wash

RM90.00

355ml

Rasa yang segar pada kulit anda. Diperbuat daripada madu lebah. Rawat kulit dengan gel keemasan yang menggelegak ini sehingga lembut dan menyuburkan. Disertakan dengan Madu Tulen, Shea Butter dan aroma yang menenangkan. Bahan yang digunakan adalah Madu Asli langsung dari sarang. Madu merupakan bahan sejak temurun lagi dan cecair emas untuk kulit anda. Diuji oleh pakar dermatologi dan formulasi bebas haiwan.

Kundal Body Wash

RM28.00

500ml

Mengandungi 23 ekstrak semula jadi yang berbeza, termasuk 42% ekstrak daun lidah buaya. KUNDAL berusaha memberikan produk penjagaan diri yang mewah, hebat dan hijau yang disukai semua orang. Kami mahu menjadi bahagian yang tidak dapat dipisahkan dari rutin harian setiap orang. Kami mencipta dan memimpin dunia di mana keindahan alam disambut dan dihormati. Kami ingin meninggalkan kesan yang berkekalan di luar botol yang menangkap intipati alam semula jadi.

Summary
10 produk Victoria Secret Malaysia dan Alternatifnya
Article Name
10 produk Victoria Secret Malaysia dan Alternatifnya
Description
Victoria Secret Malaysia menawarkan pelanggan mengakses ke pelbagai produk kecantikan dari wangian berprestij hingga penjagaan badan, serta koleksi unik aksesori berjenama Victoria Secret yang mewah seperti casing kosmetik, beg, selendang dan cermin mata hitam.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: