Now Reading
10 Produk Thai Odyssey Dan Alternatifnya

10 Produk Thai Odyssey Dan Alternatifnya

Thai Odyssey

Thai Odyssey berdedikasi untuk membawa keseimbangan anda melalui pengalaman yang sangat dipersonalisasi dengan ritual yang akan menyedarkan indera anda. Alami pengalaman paling baik dari spa seribu senyuman dalam keselesaan persekitaran yang santai, menawan dan berinspirasi.

Pendekatan untuk memelihara tubuh dan jiwa anda dalam pengalaman spa yang dipengaruhi oleh falsafah holistik Thailand, disempurnakan dengan ahli terapi berprestasi tinggi, produk semula jadi dan hasil botani dalam suasana tenang yang diilham oleh warisan budaya Thai. Kembali ke alam semula jadi dengan produk asli spa rumah dari Thai Odyssey. Bukan Thai Odyssey sahaja yang mengeluarkan produk semula jadi tetapi terdapat alternatif lain seperti The Body Shop, Claire Organic dan The Olive Tree.

Thai Odyssey Lemongrass Essential Oil

RM39.90

30ml

Diperkaya dengan aroma serai semula jadi yang sangat tinggi dan berasal dari minyak pati tulen terbaik, kami percaya bahawa ini akan menjadi ubat menaikkan semangat terbaik untuk menghilangkan tekanan dan menikmati ketenangan sepenuhnya.

The Olive Tree Lemongrass Essential Oil

RM30.00

5ml

Minyak serai diekstrak melalui proses penyulingan wap daun serai. Minyak pati serai dengan lemon segar dan aroma tanah mempunyai banyak khasiat yang bermanfaat. Penggunaannya dapat melegakan kegelisahan. Meningkatkan semangat. Digunakan secara meluas sebagai minyak urut untuk membantu sakit otot & sendi.

Sabun Thai Odyssey

RM15.00

100g

Sabun Mandi Asli kami dperibuat dengan ubat herba semula jadi yang sihat untuk membersihkan dan melembapkan, tetapi memanjakan pancaindera. Sabun itu lembut dan baik untuk semua jenis kulit. Dengan pilihan terpilih Aloe Vera, Campuran Herba, Arang Galanga, Serai, Lotus Stamens, Rumpai Laut Susu Kambing, Madu Centella, Lavender Butterfly Pea, Kunyit, Susu Tamarind Honey, Madu Susu Kambing dan Wijen Hitam.

Sabun The Body Shop

RM18.00

100g

Bangun mandi dengan aroma Mediterania yang hangat. Gunakan bar berasaskan sayur ini menjadi buih kaya untuk kulit yang terasa bersih. Minyak zaitun organik akan membuatkan kulit berasa lembut dan terhidrat. Sabun yang tidak mengeringkan. Aroma Mediterranean, segar, halus.

Skrub Garam Thai Odyssey

RM23.90

100g

Dengan merangsang kulit anda dengan lulur kami, ia dapat menyerap lebih dalam dan membiarkan bahan semula jadi dan minyak pati menyuburkan dan meremajakan kulit anda dari dalam. Ia akan menyegarkan dan menghidupkan kembali kulit yang kelihatan kusam, menjadikannya lembut dan menggilap. Pilih dari pilihan Butterfly Pea dan Siam Rose.

Skrub Garam Claire

RM33.00

200g

Rose membangkitkan dan menghidupkan semula kulit yang kelihatan letih dan membantu mengurangkan tanda-tanda penuaan. Ia mengandungi Vitamin C yang membantu meremajakan kulit apabila digabungkan dengan unsur-unsur tertentu yang terdapat pada mawar. Lulur garam laut meningkatkan ketenangan, mengurangkan tekanan, meningkatkan peredaran darah, meningkatkan detoksifikasi, meningkatkan integriti kulit dan penurunan keradangan apabila digunakan sendiri dan dalam kombinasi dengan botani.

Losyen Badan Thai Odyssey

RM36.90

See Also
eucalyptus oil

270ml

Losyen badan kami yang sangat kaya terkenal dengan kepekatan minyak tumbuhan semula jadi. Kulit kelihatan lembut selepas digunakan, diperkaya dan diperbaharui serta merta. Sangat sesuai untuk kegunaan harian dan penggunaan terbaik selepas Scrub Garam Mandian kami. Pilih dari pilihan Vanilla dan Butterfly Pea.

Losyen Badan Victoria’s Secret

RM80.00

236ml

Golden Honey, Penuaian madu, cahaya keemasan dan udara musim luruh. Ia dibungkus dengan nota Honeysuckle, Dewy Pear dan Vanilla Amber. Mari kita bawa ini di luar. Koleksi aroma inspirasi musim luruh ini adalah yang terbaik musim ini dengan dua campuran wangian yang selesa dan selesa. Diuji oleh ahli dermatologi.

Gel Mandian Thai Odyssey

RM42.90

500ml

Jadikan gel mandian wangi setiap hari sebagai rawatan aromaterapi dengan melembutkan kulit dan mencantikkan kulit. Pilih dari pilihan campuran laris kami dalam kepekatan tinggi untuk mengatur mood sepanjang hari dan menjadikan kulit anda bersinar, sihat dan terhidrat. Pilih dari pilihan Butterfly Pea, Frangipani, Lavender, Serai, Lautan dan Melati.

Gel Mandian Bath & Body Works

RM80.00

236ml

Minyak mawar dan vanila mutlak dalam pencuci badan berbuih cepat kami. Gel mandian badan yang cepat berbuih ini dengan perahan aloe dan buluh dengan lembut membersihkan kulit agar bersih tanpa pengeringan berlebihan. Mandi pada bila-bila masa sepanjang hari untuk menenangkan fikiran dan menaikkan semangat anda. Tarik nafas dalam-dalam untuk hasil terbaik.

error: Content is protected !!