surbex zinc

Kebanyakan tahu kebaikan and nutrien untuk Zinc dapat membantu meningkatkan tahap metabolisme dan kadar imunisasi penggunanya. Produk makanan tambahan yang diformulasikan khas dari Surbex Zinc ini merangkumi khasiat tambahan seperti Vitamin E and C yang bertindak untuk mendorong penjagaan tubuh agar aktif sentiasa.

Abbott Surbex Zinc 60 tablets

RM45.00

Produk dari Surbex Zinc ini diformulasikan untuk menjaga tubuh aktif yang digerakkan dengan B-Complex dengan Zinc, Vitamin E dan Vitamin C. Surbex Zinc diformulasikan khas untuk menjaga tubuh aktif yang didorong dengan jenis mineral dan vitamin yang tepat. Kandungan Zinc yang setara dengan 8 tiram yang memberikan tenaga optimum untuk meningkatkan stamina, mengekalkan fokus dan membolehkan prestasi puncak berterusan. Surbex zinc ini sesuai untuk orang dewasa yang selalu berada di bawah pelbagai jenis tekanan seperti tekanan metabolik, tekanan fizikal dan yang ingin meningkatkan tenaga mereka agar meningkatkan gaya kehidupan harian mereka.

VITAHEALTH Time Release Vitamin C with Zinc+ 60’s

RM47.00

Produk makanan tambahan dari VitaHealth Time Release Vitamin C dengan Zinc + membekalkan 1000mg Vitamin C dalam satu tablet mudah. Kandungan Vitamin C yang berperanan penting dalam menjaga kulit, tulang, gigi dan gusi agar lebih sihat. Formulasinya yang diperkaya dengan campuran antioksidan iaitu ekstrak sitrus aurantium, rutin, ekstrak sitrus sinensis dan zink untuk sokongan antioksidan yang dipertingkatkan. Ini adalah formula mengikut masa yang secara beransur-ansur melepaskan nutrien dalam jangka masa 8 jam yang berkekalan dan pada masa yang sama akan memberikan perlindungan tahan lebih lama sepanjang hari.

Blackmores Bio Zinc Plus 90s

RM30.20

Produk dari Blackmores Bio Zinc Plus ini menggabungkan zink dengan nutrien utama termasuk magnesium, mangan dan vitamin A serta B6 dalam dos sehari yang mudah. Kandungan Zink dan vitamin A adalah nutrien yang sangat penting untuk kesihatan dan metabolisme karbohidrat, lemak dan protein. Zink juga merupakan mineral penting bagi lelaki kerana tahap zink yang mencukupi sangat penting untuk fungsi sistem imun yang betul manakala Vitamin A pula memainkan peranan penting dalam fungsi dan pembaikan kulit yang sihat, serta penting untuk sistem imun. Vitamin B6 pula dapat membantu meningkatkan kepekatan zink dan magnesium dalam sel.

Bio-Life Bio Zinc Complex 100’s

RM54.80

Produk dari Bio-Life Bio Zinc ini mengandungi khasiat Zink yang memainkan peranan penting dalam ekspresi genetik, pembelahan sel, dan pertumbuhan sel-sel baru. Selain itu, khasiat Zink juga dapat mempercepatkan pertumbuhan rambut dan gabungan khasiat Vitamin C dapat bertindak sebagai antioksidan untuk menguatkan kesihatan diri secara menyeluruh. Ia amatlah sesuai untuk individu yang ingin mengekalkan kulit, rambut dan kuku supaya kelihatan lebih sihat.

NOW Foods Zinc Glycinate Softgels

RM39.90

Produk dari Now Foods ini mengandungi nutrien Zink yang tinggi iaitu faktor bersama mineral dalam ratusan reaksi enzimatik yang berkaitan dengan metabolisme protein dan karbohidrat, sintesis RNA atau DNA, dan isyarat antara sel. Kandungan Zink yang tinggi amatlah penting untuk fungsi normal banyak organ dan sistem di dalam badan dan salah satu kepentingannya ialah untuk menyokong fungsi imun, rangka, neurologi serta endokrin yang sihat malah prostat yang sihat. Kekurangan nutrien Zink dalam diet seharian menjadi satu masalah normal. Jadi, sekarang Zinc Glycinate digabungkan untuk meningkatkan penyerapan dan ketersediaan bio dan ditawarkan dalam softgel yang mudah ditelan.

Thompson Zinc Picolinate 60 Tablets

RM19.00

Produk Zink dari Thompson ini membantu meningkatkan kadar metabolisme normal dan dapat membantu mengekalkan fungsi sel badan agar sihat. Ia mempunyai kandungan Zink yang juga diperlukan untuk membantu mengekalkan kepekatan Vitamin E yang betul dalam darah. Hasil kajian makmal dari Thompson dapat menjamin kesucian dan kesegaran semua produknya. Berdasarkan kajian penyelidikan yang lebih lama telah menunjukkan bahawa Zinc Picolinate mungkin merupakan salah satu bentuk Zink yang paling mudah untuk dicerna dan diserap oleh badan kita. 

Swanson 100% Original Zinc Picolinate 60 Capsules

RM31.90

Produk Zink dari Swanson ini memainkan peranan penting dalam banyak fungsi metabolik dalam badan and membekalkan sumber mineral yang asli dari nutrien Zink. Dari pengambilan tahap zink yang mencukupi dapat membantu melindungi daripada kerosakan oksidatif, di mana ia juga menyokong fungsi sel yang sihat dan penuaan yang sihat secara keseluruhan. Penyelidikan menunjukkan bahawa pengambilan zink dapat juga membantu menyokong sistem imunisasi kita supaya lebih sihat dan bertenaga.

Life Extension Zinc Caps 90 Capsules

RM42.30

Produk dari Life Extension ini mempunyai kandungan Zink yang menyokong pertahanan imun semula jadi badan kita. Penyelidikan menunjukkan bahawa kekurangan zink meluas, terutama pada orang tua. Kekurangan ini boleh menyumbang kepada penurunan fungsi kekebalan yang berkaitan dengan penuaan. Masalah lama ialah penyerapan zink dapat dibatasi dan molekul tertentu dalam sumber tumbuhan dan biji-bijian dapat menghambat penyerapan. Produk ini telah mengembangkan formulasi kos rendah yang menggabungkan ketersediaan bio optimum OptiZinc dengan zink sitrat yang mantap untuk memberikan dos zink 50 miligram yang kuat dalam satu kapsul sahaja.

Swisse Ultiboost Zinc+ 60 Tablets

RM45.00

Produk Swisse Ultiboost Zinc ini penting untuk menjaga kesihatan badan. Swisse Ultiboost Zinc+ telah dirumuskan berdasarkan bukti saintifik untuk menyediakan formula pelbagai nutrien dalam dos sehari yang mudah. ​​Fungsi umum Zink berperanan penting dalam pemeliharaan dan fungsi sistem imun yang sihat. Manakala, Zink juga dapat menjaga pemeliharaan kulit kita dengan menyokong fungsi kulit yang sihat dan penyembuhan luka ringan. Kesihatan reproduktif Zink penting untuk kesihatan pembiakan lelaki dan wanita. Dalam kesihatan mendalam, Zink memainkan peranan penting dalam membantu penjagaan rasa dan bau yang sihat serta membantu menyokong metabolisme protein, lemak dan karbohidrat. Vitamin A, B6 dan magnesium disertakan untuk menyokong kesejahteraan hidup secara keseluruhan.

Paradise Herbs Zinc Picolinate 90 Capsules

RM47.00

Produk dari Paradise Herbs Zinc Picolinate ini adalah terdiri dari kualiti premium untuk lebih 25 tahun. Kandungan yang ringan iaitu 30mg cukup untuk formula Zink yang seharian. Ia juga mempunyai Vitamin C dan Acerola dari sumber selulosa tumbuhan yang semula jadi, yakni yang dapat meningkatkan kadar imunisasi dan kadar metabolik anda. Bahan yang asli tanpa pengisi, pengikat atau bahan alergen biasa.

Tagged: