Now Reading
10 Produk Shu Uemura Dan Alternatifnya

10 Produk Shu Uemura Dan Alternatifnya

shu uemura

Dalam era yang serba moden kini, terdapat pelbagai produk penjagaan kulit di pasaran Malaysia. Shu uemura menegaskan pendekatan profesionalnya untuk kecantikan dan solek di bandar Mr. Shu Uemura: Tokyo. Misi mereka adalah menjadi mentor kecantikan yang memberi inspirasi untuk memberi kebebasan dan kesenangan kepada wanita untuk menjadi artis kecantikan mereka sendiri.

“Solekan yang cantik bermula dengan kulit yang cantik ”. Temui seni kecantikan Jepun dan bina rutin penjagaan kulit yang sempurna dirumus untuk jenis kulit anda dengan shu uemura! Terdapat alternatif lain untuk produk kosmetik di pasaran kini.

Shu Uemura Moisturizer

RM230.00

50ml

Maxi:hydrability membenamkan kulit dalam satu langkah dengan tudung aqua ringan yang memberikan kelembapan 24 jam. Pati wajah ini menawarkan formula all-in-one yang ringkas – gabungan losyen, pati, dan pelembap – untuk penghidratan sepanjang hari tanpa berminyak. Penghidratan yang mencukupi sangat penting bagi wanita dari semua peringkat umur untuk mencapai solek yang cantik. Penyelesaian 3-dalam-1 ini sangat sesuai untuk wanita yang mahukan kulit segar. dengan teknologi inovatif yang meningkatkan penghidratan, ia memberikan infusi kelembapan intensif hanya dalam satu langkah.

Origins Moisturizer

RM125.00

50ml

Origins Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer. Pelembap gel bebas minyak dan penambah tenaga yang diformulasikan untuk membantu membangunkan kulit kusam, letih dan kurang bersemangat. Pelembap ini memberikan hidrasi bebas minyak selama 72 jam kerana ia menaikkan cahaya semula jadi kulit anda. Kopi & Ginseng yang meningkatkan tenaga membantu menyegarkan dan menghidupkan semula sementara Teknologi Hydra-Hug membantu mengunci dan mengekalkan kelembapan yang sihat dan tahan lama. Kulit anda akan kelihatan penuh dengan kesegaran.

Shu Uemura Face Mist

RM94.00

Skin Perfector Makeup Refresher Mist adalah penyelesaian sentuhan solekan yang sempurna apabila digunakan pada solek. Dengan keseimbangan lipid dan kelembapan yang sihat, ini lebih sesuai dan menjadikan solekan kelihatan segar dengan serta-merta memberikan kelembapan yang menyegarkan dan boleh digunakan sebelum solekan untuk hasil yang tahan lama. Teknologi dwi-fasa maju adalah rahsia untuk menyatukan minyak botani dan air depsea, mewujudkan kemasan emolien yang segar dan embun, sambil mengekalkan kelebihan minyak dan air. Hanya dalam satu semburan, kulit licin dan lembap.

Pixi Face Mist

RM75.00

80ml

Pixi Makeup Fixing Mist. Semburan yang lengkap untuk solek yang lebih lama. Lanjutkan pemakaian penampilan anda dengan campuran yang selesa yang disirami dengan air mawar dan teh hijau. Seting spray oleh Pixi ini membantu menjaga solek agar tidak bergerak, lebur, dan menetap ke garis-garis halus dan pori-pori dengan formula menenangkan, harum yang melindungi dan menyeimbangkan kulit. Tetapkan solek anda dengan kemasan fokus yang menghidratkan dan lembut pada bila-bila masa sepanjang hari.

Shu Uemura Sunscreen

RM178.00

40ml

Blanc:Chroma Chroma4 Uv Protector melindungi kulit bercahaya dan telus dari sinar uva panjang, yang meresap ke lapisan kulit yang dalam dan mempercepat pembentukan ketidaksempurnaan kroma. Kompleks 4d dengan penapis uv dalam Pelindung Uv Chroma4 mensasarkan ketidaksempurnaan kroma tersebut: daun zaitun mensasarkan kekusutan kuning; daun boldo mensasarkan kemerahan yang tidak rata; corallina officinialis mensasarkan warna kulit pucat dan uv filter + vitamin cg mencegah pembentukan bintik coklat. Produk pencerah wajah yang kalis air, spf 50 pa ++++ ini mempunyai tekstur segar yang meninggalkan kulit yang lembap dan berseri yang tahan sepanjang hari.

Shiseido Sunscreen

RM180.00

50ml

SHISEIDO Global Suncare The Perfect Protector SPF 50+/PA++++. Pelindung matahari SPF50 + PA ++++ yang menawarkan perlindungan terhadap sinar UVA dan UVB, bahan pencemar bandar seperti habuk, jelaga, dan kekeringan. Pelindung matahari ini ringan dan cepat diserap. Ia sangat tahan air dan tidak meninggalkan sisa putih. Diperkaya dengan bahan-bahan penjagaan kulit, membantu mencegah garis-garis halus, kedutan dan bintik-bintik gelap yang disebabkan oleh sinar UV. Wangian fungsinya diselaraskan dengan peluh, untuk menghasilkan aroma yang menarik dan disesuaikan.

Shu Uemura Cleansing Oil

RM129.00

150ml

High Performance Balancing Cleansing Oil Advanced Formula. Pengganti pembersih minyak pertama kami pada tahun 1967, formula canggih pembersih minyak berprestasi tinggi ini menghilangkan kesan solekan kalis air dengan mudah, menjadikan kulit sihat dan licin. Pembersih minyak berat sederhana, ia menggunakan infus minyak kamelia dan minyak akar halia untuk pembersihan lembut dan mengekalkan penghidratan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Sulwhasoo Cleansing Oil

RM160.00

200ml

SULWHASOO Gentle Cleansing Oil. Pembersih minyak yang menghilangkan solek dan kekotoran dengan lembut menjadikan kulit segar dan halus. Pembersih minyak lembut ini mempunyai ramuan utama dari biji Coix Lacryma-Jobi, ekstrak kulit jeruk keprok, dan minyak biji aprikot, yang membersihkan kulit dan meninggalkan asas yang lebih cerah dan sihat. Bertindak dengan cepat dan lembut melarutkan solek dengan mudah, tanpa merangsang kulit secara berlebihan. Pembersih minyak larut air ini menghilangkan solek dan penumpukan pada kulit, meninggalkan sensasi yang bersih dan menyegarkan.

Shu Uemura Essence

RM386.00

30ml

Ultime8 Sublime Beauty Oil In Essence. Setengah abad kepakaran minyak telah diselitkan menjadi satu intipati untuk mencipta Ultime8 Sublime Beauty Oil In Essence. kulitnya tegap, terangkat, dan lebat, dengan permukaan licin yang bebas dari kedutan atau garis. Produk kecantikan yang tidak dapat ditandingi, ia diperkaya dengan kompleks ultime8 untuk kekuatan 8 minyak botani, dan juga mengandungi bahan aktif yang dipatenkan pro-xylane dan minyak geranium, yang diketahui dapat meningkatkan ekspresi kolagen iii, salah satu faktor yang menentukan kelembutan dan kelembutan kulit.

SK-II Essence

RM253.00

75ml

SK-II Treatment Essence. Esens rawatan untuk kulit yang sihat dan berseri. Esens rawatan pelembap ini mengandungi lebih daripada 90% Pitera untuk memastikan kitaran pembaharuan semula jadi kulit anda dalam keadaan optimum untuk khasiat kulit. Ia diformulasikan dengan Piera untuk mendorong sel-sel anda tumbuh semula, membalikkan tanda-tanda penuaan dan meremajakan tekstur kulit anda. Intipati rawatan ini berfungsi untuk mengimbangi pH kulit dan rembesan sebum sehingga kawasan berminyak dan kering dilembapkan dengan betul, dan kaya dengan vitamin, asid amino dan mineral untuk memberi anda kulit yang cerah dan bercahaya.

error: Content is protected !!