Now Reading
10 Produk Schick Dan Alternatifnya

10 Produk Schick Dan Alternatifnya

Schick

Pencukur jenama Schick ini bukan sahaja untuk lelaki tetapi juga untuk wanita. Jenama Schick ini sangat popular dan tidak ragu-ragu untuk digunakan. Pencukur yang baik dan mempunyai fungsi tambahan yang menjamin hasil kualiti yang bagus. Pisau cukurnya ini mempunyai model khas yang dibuat untuk kulit halus. Intipati mencukur dengan lembut telah dimasukkan dengan pelbagai ekstak, nutrisi, penghidratan dan pengukuhan kulit yang berguna.

SCHICK Intuition Plus Sensitive Care

RM25.66

Schick® Intuition® adalah sistem pisau cukur pertama dan satu-satunya yang mengilap, mencukur dan melembapkan semasa mencukur dalam satu langkah mudah jadi tidak perlu menggunakan gel cukur. Pepejal pelembap kulit Schick® Intuition® Sensitive Care® mengandungi 100% Aloe dan Vitamin E semulajadi. Ia bersifat hypoallergenic, lembut pada kulit, melembapkan kulit kering semasa bercukur, dan akan menjadikan kulit terasa halus. Ia juga dilengkapi kepala berpusing 4 bilah untuk meluncur dengan lancar di sepanjang kontur kaki dan badan anda. Schick® Intuition® adalah cara mudah untuk mendapatkan kaki yang licin dan cantik.

GILLETTE Venus Spa Women Razor

RM25.50

Gillette Venus Spa Women Razor Bilah adalah gel pencukur yang terbina dalam dengan butiran yang kaya dan aroma teh putih segar. Dengan pencukur Venus Spa ini, tiada keperluan untuk menggunakan gel pencukur atau sabun tambahan. Ia dilengkapi dengan 3 pisau cukur untuk fungsi bercukur dan pemegang yang rapi untuk kawalan pengendalian yang lebih baik. Penggunaan pencukur ini tidak memerlukan perubahan pisau cukur, buang sahaja setelah pencukur menjadi tumpul.

SCHICK Schick Quattro Titanium Refill

RM36.70

Schick’s Quattro Titanium Blades mempunyai 4 bilah bersalut titanium yang tetap tajam untuk mengurangkan kerengsaan. Bilah pinggir tambahan memberikan ketepatan tambahan di ruang yang sukar dijangkau, dan pemegang yang dirancang secara ergonomik memberikan kawalan tambahan. Jalur pelinciran dengan aloe + jojoba membantu memberikan pencukuran yang selesa dan halus. Ia kalis air dan mudah dibersihkan dan juga mustahak untuk menjaga janggut atau misai anda.

GILLETTE Mach3 Refills

RM33.00

Gillette Mach3 Refills patut diberikan penghormatan berterusan disebabkan oleh inovasi keselesaan dan prestasinya. Pisau yang memberikan cukur yang lebih dekat dan kurang kerengsaan berserta dengan 2X lebih tahan lama daripada pisau cukur pakai buang yang lain di pasaran. Ciri 3 Advanced Anti-Friction Blades produk ini membantu menghilangkan setiap rambut dengan sedikit kerengsaan dan ciri 5 Comfort Guard Microfins pula menjagai kulit halus untuk percukuran yang sekata.

SCHICK Exacta 2 Women Disposable Razor

RM11.22

Schick Exacta 2 Women Disposable Razor menghasilkan pencukuran yang cepat, mudah dan halus. Kepala pencukurnya yang sempit membantu anda mendapatkan semua kawasan yang sukar dijangkaui seperti di bawah hidung anda. Jalur pelincir yang diformulasikan dengan Aloe Vera dan vitamin E pula membantu mengurangkan kerengsaan kulit, dan pemegang cengkaman getah menambahkan keselesaan dan kestabilan pada setiap pencukuran. Tekan sahaja butang yang dilengkapi agar mudah dibilas.

NIC Be Free Women Pivoting Disposable Razor 

RM10.50

Nic Be Free Women Pivoting Disposable Razor datang dengan pemegang bergaya yang ergonomik. Pemegang yang direka secara ergonomik itu memberikan cengkaman getah selesa yang luar biasa untuk kawalan kestabilan. Putaran kepala pencukur boleh menyesuaikan dengan kontur kulit supaya pencukuran yang halus dapat dicapai. Dilengkapi dengan penyaman jalur Vitamin E untuk memberikan daya pelincir yang memudahkan slaid serta membantu mengurangkan kerengsaan dan menambahkan kelembapan pada kulit.

SCHICK Quattro Titanium Freestyle

RM43.80

SCHICK Quattro Titanium Freestyle Razor sangat sesuai untuk menggayakan rambut wajah. Ini mencukur, tepi dan memangkas semua dalam satu penggunaan, memberikan anda rangkaian percuma untuk membentuk penampilan baru anda. Alat cukur mempunyai 4 bilah bersalut titanium dan jalur pelinciran dengan aloe + jojoba untuk keselesaan, bilah tepi untuk ketepatan, dan trim memberikan gaya dan keselesaan. Ia kalis air dan mudah dibersihkan dan juga mustahak untuk menjaga janggut atau misai anda.

GILLETTE Mach3 Turbo 1 Handle + 1 Cartridge

RM18.60

Gillette Mach3 Turbo Razor mempunyai 3 bilah cukur untuk mencukur dengan selesa. Dengan bilah pencukur turbo yang lebih tajam (2 bilah pertama), ia dapat mencukurkan dengan lebih dekat, tanpa kerengsaan langsung pada kulit. Cukur ini berasa lebih baik daripada pencukur lain, walaupun yang baru dipakai. Ciri Comfort Gel Bar yang tahan lama memberikan luncuran yang luar biasa di atas kulit anda. Mach3 mempunyai 2x lebih banyak sirip penjaga kulit untuk pencukuran yang halus berbanding dengan Gillette Sensor3.

SCHICK Exacta 3 Disposable Razor

RM10.24

Sistem Schick Exacta 3 Disposable Razor mempunyai kartrij push yang bersih dan jalur pelincir terbina dalam khas yang diaktifkan ketika basah untuk membolehkan pisau cukur anda meluncur dengan lancar ke seluruh wajah, melincirkan kulit semasa anda mencukur. Schick Exacta 3 memberikan pencukuran yang mudah, menjadikan kulit anda terasa halus dan lembut. Alat cukur sekali pakai ini mempunyai 2 bilah nipis untuk ketepatan dan jalur pelindung dengan Vitamin E untuk memberikan luncuran dan membantu mengurangkan kerengsaan. Ia menampilkan pegangan getah yang selesa untuk kestabilan. Untuk kemudahan, fungsi sekali tekan yang membolehkan anda menanggalkan rambut dari antara bilah dengan mudah.

WATSON’S Men Triple Blade Disposable Razors

RM6.90

Watson’s Men Triple Blade Disposable Razor merupakan alat pencukur tiga pisau canggih untuk pencukuran lebih tepat dengan hanya satu strok. Bilah anti-ubat dengan lapisan seramik meluncur dengan mudah di seluruh kulit anda, sementara kepala pencukur yang berpusing memberikan kawalan yang lebih besar malah di kawasan yang sukar dijangkaui. Sistem pencukur ini memastikan pencukuran yang paling halus dan mengurangkan kerengsaan kulit. Dengan pegangan getah untuk keselesaan tambahan dan kawalan cengkaman yang unggul.

error: Content is protected !!